Здравей Гост

Подарък за Милки

• 145 Отговора
  • 18448 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Подарък за Милки
« Отговор #40 -: Март 20, 2011, 09:16:17 pm »
И до ден днешен се радват на неволите,за това че преживявам много тежки моменти,просто се радват и си казват" Нека й се случва,тя цал живот спа".

Това, че се радват на твоите неволи, те ли са ти го казали директно или ти така си го усещаш и представяш?
Милки, защо си мислиш, че това си казват за тебе, чула ли си някога от някой тия думи?  :-\
Индиректно.С поведението го показват.Особено майка ми.
Тя най-много се радва ,че ми е тежко.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Март 20, 2011, 09:21:34 pm »
Разбирам...
Много е обидно наистина да получаваш такова отношение от най-близките хора, от които по принцип би трябвало да очакваме разбиране и подкрепа.
Не зная дали това ни прави по-силни, но определено се учиш да разчиташ повече на себе си, отколкото на чуждото одобрение.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Март 20, 2011, 09:28:51 pm »
Разбирам...
Много е обидно наистина да получаваш такова отношение от най-близките хора, от които по принцип би трябвало да очакваме разбиране и подкрепа.
Не зная дали това ни прави по-силни, но определено се учиш да разчиташ повече на себе си, отколкото на чуждото одобрение.  :blink:
Така е Лили.
Трудностите учат на много неща.
Аз даже през годините се научих на лицемерие към собствените си родители.Всъщност, май тяхното поведение към мен,ме научи да лицемернича с тях.И го правя само за това,да няма конфликти.
Надали някога ще разберат какво всъщност мисля за тях.
Даже съм си мислела завинаги да прекъсна връзка с тях,точно за това че не мога да им кажа истината.Но нещо не ми позволява да го направя,може би смелост.И поради тази причина ,когато комуникирам с тях лицемернича.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Март 20, 2011, 09:33:16 pm »
Много е неприятно наистина.
И при мен го има тоя момент също. Получавам смс-и за празниците от бивши съученички, а най-близките роднини не се сещат, все чакат аз да се обаждам и да се интересувам как са. Спрях да се обаждам. Дали ме има или няма - този факт няма да промени техния живот и начин на мислене.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #44 -: Март 20, 2011, 10:32:17 pm »
И до ден днешен се радват на неволите,за това че преживявам много тежки моменти,просто се радват и си казват" Нека й се случва,тя цал живот спа".

Това, че се радват на твоите неволи, те ли са ти го казали директно или ти така си го усещаш и представяш?
Милки, защо си мислиш, че това си казват за тебе, чула ли си някога от някой тия думи?  :-\
Едва ли,Милки!Майките не се радват на подобни неща.По-скоро явно ти натрива носа,като си мисли "Видя ли,маз ти казах!".Един вид иска да покаже колко си сгрешила,като не си я послушала,а това пък показва,че не се чувства достатъчно значима и това я озлобява.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #45 -: Март 21, 2011, 03:25:16 am »

Едва ли,Милки!Майките не се радват на подобни неща.По-скоро явно ти натрива носа,като си мисли "Видя ли,маз ти казах!".Един вид иска да покаже колко си сгрешила,като не си я послушала,а това пък показва,че не се чувства достатъчно значима и това я озлобява.
Напротив.Лошото е,че прекалено много я слушах и това ми е грешката :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #46 -: Март 21, 2011, 03:37:50 am »
Милки, да започна от там, че главата ми е изключително здрава и дебела, дори астрологично обосновано ;D
Но, ако 10 от 20 ми навеждат мисълта все в една и съща констативна посока ще взема сериозно да се замисля, и не само, но ще взема и да приложа действие...
ако са само 1-2 на 20 пак ще се замисля, но по-рядко ще произтече действие....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Март 21, 2011, 03:41:45 am »
Милки, да започна от там, че главата ми е изключително здрава и дебела, дори астрологично обосновано ;D
Но, ако 10 от 20 ми навеждат мисълта все в една и съща констативна посока ще взема сериозно да се замисля, и не само, но ще взема и да приложа действие...
По ретро меркурий не мога да разбирам хората :lol: :lol: :lol:
И този пост не успях ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Март 21, 2011, 03:45:41 am »
Не е тръгнал ретро все още, недей бърза.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #49 -: Март 21, 2011, 04:04:34 am »

Споко,Милки,и аз не мога ;DЯвно сме с русите глави
И този пост не успях ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #50 -: Март 21, 2011, 04:11:38 am »

Споко,Милки,и аз не мога ;DЯвно сме с русите глави
И този пост не успях ;D

;D ;D ;D Превивам се от смях с вас. Какво не му разбирате на поста? ;D

Преведено на уличен български език: Милки, слушай какво ти говорят хората и се позамисли!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #51 -: Март 21, 2011, 03:33:33 pm »
Не е тръгнал ретро все още, недей бърза.  :P
Да,но е в ретро сянка ;)
Снощи след поста си за ретроградието на меркурий,компютъра ми тотално отказа да работи,и си легнах ;D

Като кажа,че нещо не разбирам,не се шегувам ;D
Не съм руса,умна съм ;D Но не мога да чета между редовете ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Март 25, 2011, 04:08:05 am »
Чудех се в коя тема да пиша. :blink:
В тази за синастрията ли,за страстта,но се сетих,че си имам моя :blink:

Момичета искам да ви споделя,как нещата стават все по-хубави с онзи.Не ме винете,не ме корете,нищо лошо не му желая.Все пак имам прогресивни марс съвпад венера в 11 дом и гледам през призмата на приятелството и свободата.
Нещата между нас започнаха да се развивят и съм на 8мото небе.
Днес бяхме около един час заедно ,е естествено около нас имаше и други хора.Но този час беше вълшебен.
Даже му разбрах и часът на раждане ;DМного му е интересна картата. Асцендента му е 29 гр стрелец.Не знам кое е това което толкова силно ме привлича в него,дали е заради тригоните на венерите ни или нещо друго,но има магия,сигурна съм че и той изпитва същото.
Има марс точен съвпад с АС и т.н,но изглежда невероятно спокоен и много весел(сигурно заради АС стрелец).Все се шегува.Дали ми допада защото моя АС е лъв? Незнам,но сега веднага ще направя точната синастрия между нас.
Искате ли да я сложа в темата за синастриите за да си кажете и вие мнението??

Мерси ,че ме изслушахте. :blink:
« Последна редакция: Март 25, 2011, 04:42:37 am от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Март 25, 2011, 04:25:16 am »
Охоо, сега възлите му минават през оста АС/ДС, може и да стане някоя авантюрка.  ;D
Слагай картата, ако искаш, да видим какво те е привлякло в него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Март 25, 2011, 04:27:46 am »
Охоо, сега възлите му минават през оста АС/ДС, може и да стане някоя авантюрка.  ;D
Слагай картата, ако искаш, да видим какво те е привлякло в него.
Слагам :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #55 -: Март 30, 2011, 04:28:04 am »
Момичета,работата става дебела :-[
Нещата се задълбочават и днес ме хвана страх.
Пак бяхме заедно,пак говорихме и ми каза,че щял да ме кани на гости ;Dи аз се изплаших.
Е,още не си знаем телефоните.
Но е много хубаво,чак плашещо :'(
Някакси истинско.
Но като че ли има нещо кармично в цялата тази работа.
Сетих се за първата ми голяма любов.Тя беше много плутонианска и дълбока.Не съм гледала синастрията на тази стара голяма любов,но сигурно е имало аспект марс плутон.Оказва се ,че и двамата са родени в една година,на едно и също число 22.Имат венера в дева  и много от планетите са горе долу в едни и същи знаци.Просто разликата е 4 месеца.
И са от един и същи град :oА аз този град много го обичам ,защото баба ми беше от него и имаме там роднини.
Често да ви кажа,не знам дали летя или ходя по земята.Незнам.....ще става нещо ,не мога да го спра....

« Отговор #56 -: Март 30, 2011, 04:48:19 am »
Милкииии, Милкиии......ойде коня в рЯката  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Март 30, 2011, 04:50:11 am »
Не виждам нищо кармично да те покани в тях  :P, когато е сам. Но поне ще видиш дали ви работи синастрията и в каква насока.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #58 -: Март 30, 2011, 04:56:14 am »
Ох ;D
На вас мога да си кажа.....
Ще отида и ще кажа: "Я,сега да извадим синастрията" ;D

На моменти ми е смешно,но в други оставам без дъх :-[
« Последна редакция: Март 30, 2011, 05:01:40 am от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Март 30, 2011, 05:01:45 am »
Прави това, от което имаш нужда :blink:, но само да не вземеш да хлътнеш и да заформиш триъгълник - там лесно се влиза, трудно се излиза... Ще си между чука и наковалнята. Човек трябва да е сигурен, че си струва и че е готов да поеме този риск, осъзнавайки възможните последствия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.