Здравей Гост

.

• 73 Отговора
  • 10439 Прегледи
*

holanda

Re:Мъжете Близнаци - лични наблюдения
« Отговор #20 -: Март 13, 2011, 08:04:30 pm »
Доколкото те познавам от писанията ти, ще се погаждаме чудесно! ;D

;D  :72: :kissd:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Март 13, 2011, 08:08:30 pm »

Винаги си искала сдъвкан материал.... ;D :rolleyes: ЕТО:
СЛВ  е свързан с усвояването на нови качества и умения...По принцип ти имаш чувството , че всичко което правиш...,някога си правила....В предвид позицията му по знак....това означава *много*....Дома е 8-ми...тук са и духовните ценности...*смъртта* на старите неща , които носят болка следва да бъдат трансформирани...с цел освобождаване на енергии.Отдавайки себе си , ще реализираш ценности , потребни за пътя по който вървиш....

Знаеш ли какво,

преди време теглих Таро с въпроса Какво да направя, за да постигна целите си в живота?
Падна се Кулата - да разруша стари, закостенели модели и стереотипи на мислене, навици.

После питах какво да направя, за да разруша тези стари неща?

Падна се Дяволът - среща с демоните вътре в нас.

Точно тогава и започнах отново дачета активно писхоанализа и да си я прилагам върху себе си. И разбрах, че Тарото е било право.

После питах Какво да направя,за да сепреборя с демоните вътре в мен? Падна се Смъртта.

Това със смъртта го теглих поне няколко пъти, когато задавах същия въпрос.

Напоследък си теглих и Ошо Дзен Таро и ми се падат подобни значения.

Сега остава само въпросът - Как да се освободя от старото? Ще трябва да питам Таро и за това.

Значи имаш още едно потвърждение и от мен...по отношение на въпросите които те вълнуват....

Чрез отдаване...само и единствено...Това е начина ,другото е еквилибристика...Дори и да те боли...отдавай. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Март 13, 2011, 08:09:28 pm »
И това ,че имаш проблеми с тези мъже ....го свързваш с позицията на възела?

И аз се зачудих, между другото.
Имам СЛВ във Везни, никога през живота си не съм имала отношения с представител на този слънчев знак, не ме и привличат.

И аз съм така.
Имам слв във водолей и тези мъже изобщо не ме привличат.
Даже и ДС ми е във водолей.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Март 13, 2011, 08:19:50 pm »

Значи имаш още едно потвърждение и от мен...по отношение на въпросите които те вълнуват....

Чрез отдаване...само и единствено...Това е начина ,другото е еквилибристика...Дори и да те боли...отдавай. :blink:

Как би определила това - Да отдаваш?

Да даваш без да искаш нищо в замяна....Да отдадеш себе си , да се чувстваш щастлива от това , че правиш друг щастлив.... :blink: По този начин , ще се разгърнеш за любов и ще получиш всичко онова за което мечтаеш....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #24 -: Март 13, 2011, 08:35:52 pm »
И аз съм така.
Имам слв във водолей и тези мъже изобщо не ме привличат.
Даже и ДС ми е във водолей.

но харесваш ''странни мъже'',нали  ;)
това са Урановите мъже,не е задължително някой да е Водолей,за да го харесаш..да отговаря на Дсц-а ти и съответно неговите търсения

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Март 13, 2011, 08:49:53 pm »

Как би определила това - Да отдаваш?

Да даваш без да искаш нищо в замяна....Да отдадеш себе си , да се чувстваш щастлива от това , че правиш друг щастлив.... :blink: По този начин , ще се разгърнеш за любов и ще получиш всичко онова за което мечтаеш....

Бих обявила това за глупост, ако снощи, докато задавах въпрос към Ошо Дзен Тарото с въпрос как да си реша проблемите, които засягат темата, не ми се бяха паднали карти с подобно значение.

Това е начина...,както и изискванията на СЛВ... :blink: Виж аспекта м/у Плутон и Меркурий какъв е.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 13, 2011, 09:02:53 pm »
И тъй като ти искаш да споделим лични впечатления....ще си позволя няколко изречения...,защото е противопоказно да говоря повече.... ;D :P....
Интелект , богато въображение , забавни, с интересно поведение.... :rolleyes: Умеят да убеждават....,умеят да сътворяват мостове от думи по които да вървиш и да искаш да стигнеш до края.... :-[ ;D....Изпитват ужас когато усещат , че губят контрол...над свободата си..,но ги привлича различното , ексцентричното...
Много е важно да усещат , че контролират психически и физически ситуацията....Но винаги са двама и са различни...Единия е топъл и динамичен , жаден за преживявания :rolleyes:, разкъсван от сменящи се страсти  ;D...,другия е цар на разсъжденията , саркастичен , ироничен...с известна сухота....
Но и двамата притежават изключителното качество да отдават.....Едно е сигурно...,търсят любов ,която не е рамкирана...която може да зарежда и държи под напрежение вечно забързания ум.....

Още много мога да кажа за знака от личен опит....,защото , за да обикнеш нещо...следва да го познаваш! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Март 13, 2011, 09:15:42 pm »

Но и двамата притежават изключителното качество да отдават.....

Според мен много от тях имат задръжки в отдаването.  :rolleyes:

Едно е сигурно...,търсят любов ,която не е рамкирана...която може да зарежда и държи под напрежение вечно забързания ум.....

Каква ли ще да е тази любов, която не е рамкирана и може да зарежда и да държи под напрежение ума? Хмммм

Слънцето в близнаци е лятно слънце....грее и отдава...,топли...
Трудно показват нежността и любовта си....,но си струва да се дочака.... ;D
Любов без граници и норми...,безусловна...нестандартна....свободна любов...освободена от предразсъдъците на обществото... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 13, 2011, 09:25:19 pm »
Марая, лично според неща в кои области трябва да отхвърля, като се има предвид позицията на СЛВ в Близнаци в 8-ми дом?

Това, което ни е удобно и там, където се чувстваме добре е по ЮЛВ.

Обаче трябва да работим по предизвикателствата на СЛВ.

Ти не работиш само по единия възел , а по оста....8-ми дом е мунданен скорпион...2-ма управители има...Плутон и Марс... Т.е те са диспозитори на Меркурий...управителя на СЛВ....ЮЛВ е управляван от Юпитер....дома е втори и е знак на телеца...Ревността , ината , чувството за превъзходство , притежанието....Тук мисля , че е твоята ахилесова пета...
Тук следва да насочиш вниманието си....Аспектите м/у Меркурий плутон/марс....Аспектите м/у Юпитер Плутон/марс...както и мидпойнтите ще ти помогнат.... 

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #29 -: Март 14, 2011, 01:05:57 am »
моят ЮЛВ е в 8ми дом в нулевия градус на лъва, а хирона е в 27 на рака.. мъжете раци ме дразнят.. имала съм много краткотрайни връзки с лъвове - стават само за приятели
донесла съм и аз болезнени, изпепеляващи страсти от които трябва да се откажа, но за сега не бързам  ;D
СЛВ водолей 2ри дом - харесвам водолеите
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Март 14, 2011, 01:21:52 am »
И тъй като ти искаш да споделим лични впечатления....ще си позволя няколко изречения...,защото е противопоказно да говоря повече.... ;D :P....
Интелект , богато въображение , забавни, с интересно поведение.... :rolleyes: Умеят да убеждават....,умеят да сътворяват мостове от думи по които да вървиш и да искаш да стигнеш до края.... :-[ ;D....Изпитват ужас когато усещат , че губят контрол...над свободата си..,но ги привлича различното , ексцентричното...
Много е важно да усещат , че контролират психически и физически ситуацията....Но винаги са двама и са различни...Единия е топъл и динамичен , жаден за преживявания :rolleyes:, разкъсван от сменящи се страсти  ;D...,другия е цар на разсъжденията , саркастичен , ироничен...с известна сухота....
Но и двамата притежават изключителното качество да отдават.....Едно е сигурно...,търсят любов ,която не е рамкирана...която може да зарежда и държи под напрежение вечно забързания ум.....

Още много мога да кажа за знака от личен опит....,защото , за да обикнеш нещо...следва да го познаваш! ;D

Съгласна! :08: :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Март 14, 2011, 02:06:05 am »
Трудни са , защото добре владеят думите...Където и да е Меркурий /всички знаем , че той не може да бъде на повече от 28* от слънцето/.....те имат меркуриева бързина и ловкост....Наблюденията са ми в/у слънце в Близнаци съвпад сатуррн...и меркурий в рак в съвпад венера....Тук красотата на думите е от особено значение...,както тези който изрича и онези които чува....Но те всички са многозначни и асоциативни....Случвало ми се е да анализирам до предел...
По отношение на приказките са царе.... ;D...Понякога казват точно онова , което искаме да чуем.... ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Март 14, 2011, 02:12:44 am »
Ей
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #33 -: Март 14, 2011, 04:10:48 am »
Hm,  това което не достига на близнаците е душа, а не интелект  някои го осъзнават, други не  ;) помисли много хубаво, защото го имаш зададено мисленето дали искаш да си стандартният меркуриев посредник
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 14, 2011, 04:16:59 am »
Hm,  това което не достига на близнаците е душа, а не интелект  някои го осъзнават, други не  ;) помисли много хубаво, защото го имаш зададено мисленето дали искаш да си стандартният меркуриев посредник

Слънцето не се свързва с душата.... :o , как им липсва душа....
Това не е вярно...имат много душа...богата и красива...,но трудно се стига до близнашката душа.... :blink:

*

Santi

« Отговор #35 -: Март 14, 2011, 04:59:29 am »
С уникалноcт и необикновенноcт се стига до близнашката душа, останалото е прах в очите  :mellow: ..
« Последна редакция: Март 14, 2011, 05:04:00 am от Santi »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #36 -: Март 14, 2011, 05:06:32 am »
 Марая, казах, че не им достига- това не значи нямат ;) не се обиждайте мили близнаци, защото ние с повечкото вода много ви обичаме :wub:

много е лесно с това разположение да се "подхлъзнеш" по обективната страна на света, по това, което е логическо и практическо без да търсиш основанието за предходните:) условието е да си много в контакт, но с много хора означава  на малко места дълбоко, сериозно- меркурой дава възможност за контакт с "боговете"  не само с измеренията от този свят, където можеш да останеш ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 14, 2011, 05:11:46 am »
С уникалноcт и необикновенноcт се стига до близнашката душа, останалото е прах в очите  :mellow: ..

Я дай още малко...инфо.... ;D
Аз мисля , че съм стигнала до един етап...в който няма връщане...Пътя е загубен за обратно... :rolleyes:
Моля те...сподели малко още... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 14, 2011, 05:14:07 am »
Марая, казах, че не им достига- това не значи нямат ;) не се обиждайте мили близнаци, защото ние с повечкото вода много ви обичаме :wub:

много е лесно с това разположение да се "подхлъзнеш" по обективната страна на света, по това, което е логическо и практическо без да търсиш основанието за предходните:) условието е да си много в контакт, но с много хора означава  на малко места дълбоко, сериозно- меркурой дава възможност за контакт с "боговете"  не само с измеренията от този свят, където можеш да останеш ;)

Достига им всичко ...,но през призмата на Меркурий те нямат много време да дълбаят....Някой от тях обаче ровят много на дълбоко....,стигат почти до дъното....,но при различни условия и обстоятелства.... :blink:

*

Santi

« Отговор #39 -: Март 14, 2011, 05:23:15 am »

Я дай още малко...инфо.... ;D

Бъди различна, бъди себе си, останалото не зависи от теб  :blink: ..