Здравейте,
та да се включа и аз...
На мен пък транзитите на Юпитер като че ли не ми се отразяват с кой знае каква интензивност, може би защото е слабо аспектиран в картата, макар и да се намира в ъглов дом :unsure:
От личен опит мога да споделя, че при транзитната му опозиция с натален Марс изживях една тежка раздяла...отгоре на всичкото Юпитер ми минаваше точно през МС и уж би трябвало да се очаква професионален напредък, обаче това бе период на депресия и безработица... същият този транзит се случи на фона на опозицията на дирекционен Сатурн с наталния Марс :ph34r:
Транзитната му квадратура с натална Луна бе белязана с емоционални сътресения, не след малко последва и опозиция с натално Слънце, която не донесе нищо...освен стагнация...
Покрай първата опозиция на тр. Юпитер с натален Меркурий се дипломирах, втората наскоро не ми донесе нищо позитивно, напуснах работата си - ето ви един вид "освобождение" /съчетано с квадратура на прогресивна Луна към натален Меркурий - управител на МС и 8 дом в радикса/...
И сега е почти в опозиция с натална Венера, която по някакво странно стечение на обстоятелствата ще протича на фона на една прогресивна квадратура Луна/Венера :blink: Първото, което идва наум, е "нова връзка", "позитивно развитие на междуличностните и социални контакти", макар че и двата аспекта са напрегнати и внасят динамика, предизвикателство... Но да ви кажа честно, досега реално нищо не се е случило, но сякаш усещам някаква промяна в нагласата, засега обаче доста меланхолична... и в общи линии опозицията на Юпитер към Венера събуди апетита ми към разни сладки и богати на толкова вредни въглехидрати нещица... просто не мога да се спра, наистина, при условие че досега винаги съм била безразлична към сладкото... Това при жените не беше ли свързано с емоционална нестабилност?