Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94218 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #360 -: Ноември 21, 2013, 04:28:22 pm »
На теб и Плутон скоро ще ти направи съвпад с Луната-нали при някои жени водело до забременяване освен другите тълкувания като проблеми с майката или жените в обкръжението ни.

А смятате ли ,че секстила на транз. Плутон към натална Луна би се отразил по същия начин -забременяване при жените?
Ами някои жени в сайта споделят,че са забременели при твърди аспекти-съвпади,квадрати и опозиции.Но за секстили и тригони нищо не съм мяркала...

Да, и аз,но може би пък някой да сподели нещо подобно..
И може би в този случай важи аспекта- Съвпад  Дирекционен Плутон с натална Луна-това е друг случай, за който да предпологаме, че може да доведе до бременност. 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #361 -: Ноември 21, 2013, 04:34:38 pm »
Ауу, след броени месеци ще имам секстил на дир. Луна с нат. Плутон и още две плутонови дирекции - дир. Плутон в съвпад с АС и дир. Марс в опозиция с нат. Плутон. Да не долети някоя пчеличка?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #362 -: Ноември 21, 2013, 04:48:56 pm »
Ауу, след броени месеци ще имам секстил на дир. Луна с нат. Плутон и още две плутонови дирекции - дир. Плутон в съвпад с АС и дир. Марс в опозиция с нат. Плутон. Да не долети някоя пчеличка?  ;D
  На там е тръгнало.Предпоставки,кандидати,всичко :PНяма да пиша в темата,че и мен ще ме забремените.Ква е тази вълна днес..

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #363 -: Ноември 22, 2013, 10:00:46 am »
Хм, сега като си разгледах и аз солара за 2014 имам съвпад на соларната Луна с наталния Плутон в 5-ти натален дом, соларните Вертекс и Плутон са в съвпад в 8-ми натален дом, а в самата соларна карта имам Слънце (управител на асцендента) и Уран (управител на 7 дом) в 8-ми дом, Плутон и Вертекс - в 5-ти. Говорим за второ дете. Как ви се струва? Ще го бъде ли?  :blink:

*

aiofe

• 42
« Отговор #364 -: Декември 17, 2013, 09:42:38 am »
Здравейте, предстои ми раждане към края на февруари, като гледам ще е по ретроградна венера и марс, може ли някой да погледне аспектите и да каже какво раждане предстои - лесно или трудно.

*

aiofe

• 42
« Отговор #365 -: Декември 17, 2013, 06:00:45 pm »
Здравейте, предстои ми раждане към края на февруари, като гледам ще е по ретроградна венера и марс, може ли някой да погледне аспектите и да каже какво раждане предстои - лесно или трудно.
Венера е ретроградна до края на януари, а Марс става ретрограден през март.
В текущия солар има указания, че ще раждаш- сол Плутон в сол 5д, сол 5д в нат 8д, сол АСЦ в нат 5 и имаш сол Луна в сол 6д- ще се безпокоиш за здравето си през годината. Имах сол Плутон в сол 5д при втората бременност и родих по естествен начин много леко, само с 23 дни закъснение от определената дата  :blink:

мерси, аз също се надявам да родя естествено, дано наистина този показател да вещае такова :) и също бебето да е водолей :))))

« Отговор #366 -: Януари 08, 2014, 02:31:13 pm »
Привет отново на всички! Имам един такъв въпрос и ще съм много благодарна, ако някой се включи! Бременна днес влиза в болница с опасност за преждевременно раждане и досега медикаментите не успяват да спрат процеса. Терминът е за 24.02.2014. Данните на майката са 19.09.1995. - 17.45. - гр. Плевен, а на таткото - 21.07.1988. - 22.00 - гр. Плевен. Бебенцето отговаря на седмиците си и бременността е в осми месец, затова лекарите искат да задържат раждането. Има ли вероятност за преждевременно раждане и дали всичко ще бъде наред - това се питаме всички около нея! Обещавам да върна обратна информация!

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #367 -: Януари 08, 2014, 07:07:12 pm »
Здравей Valori
Качвам картите на двамата.
Дано всичко е наред!

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #368 -: Януари 08, 2014, 07:59:38 pm »
не съм от най-компетентните, но смятам че краят ще е положителен - по всяка вероятност ще има хирургия (натоварен 8ми в нейната карта, господарите на 5ти и на двамата са в 8ми - за капак и марса транзитира там в квадрат с юпитер) но и на двамата и особено на таткото им е родителски солара - по-тежичко ще е за нея но вярвам че ще имат едно прекрасно детенце :)
бай дъ уей залагам на меркуриев асцендент или поне силно меркуриево присъствие, но не мисля че ще го задържат до слънце във водолей - асцендента и на двамата е водолей, четвърти на майката е целия в близнаци а мерка на таткото е в пети в съвпад с асц от солара а 11ти му е в козирог  :-[

стискам палци да е всичко ок
« Последна редакция: Януари 08, 2014, 08:08:22 pm от ib »
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #369 -: Януари 09, 2014, 08:46:06 am »
Пълнолунието на 16-ти е по осттта 6-12 е върху Уран в 12-ти и Луна в 6-ти, а Уран е господар на АСЦ. За отделно наталния Марс в 8-ми дом се явявя полупункт на транзитни Марс Сатурн, т.е. вероятно до 16-ти ще има хирургическа интервенция, но мисля че бебето ще е ок, може би около три седмици ще е в кувиоз. Тя по натал има Г5 Меркурии в квадрат с Нептун в 12-ти, така че се очаква да има притеснения, относно  раждане на първо дете
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

« Отговор #370 -: Януари 09, 2014, 09:48:13 am »
Много ви благодаря за коментарите. Вече 24 часа, лекарите не могат да овладеят контракциите и бебенцето е слязло ниско долу... Бременната казва, че след всяка инжекция, бебето побеснявало и започвало да рита още повече... Явно, ако не са тези инжекции, досега щеше да се роди. Като тегло го дават приблизително 2 килограма, така че, да се надяваме, че всичко ще бъде наред!

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #371 -: Януари 09, 2014, 10:08:31 am »
С такъв въздушен акцент и в двата натала в пети дом няма да е търпеливо бебе  ;D
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #372 -: Февруари 19, 2014, 11:53:13 am »
Обещах обратна връзка.  :blink: Лекарите успяха да задържат раждането до моментът, подходящ за раждане, когато майката влезе в деветия месец я сложиха на системи да роди - преди две седмици, но то реши, че няма да е тогава!  :blink: И след една седмица болки и разкритие роди с цезарово сечение на 17.02.2014. - 11.48 - гр. Плевен. Майката и бебето са добре - живи и здрави да са, че ни притесниха много!  :blink:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #373 -: Февруари 21, 2014, 01:06:05 pm »
Направих си тест точно на рожденият ми ден 2012г и чак сега виждам аспектите...
Юпитер съвпад Ац в Телец , транзитната Венера ми е в съвпад с натална 2 дом Близнаци в опозе Нептун 8 дом.
Естествено съвпад на Слънцата,  натално Слънцето ми е в тригон с Юпитер,Марс и Нептун.
Транзитен Марс в Дева, 5 дом опозиция на транз.Нептун.

В денят на раждането  Слънцето ми е в квадратура с Луна във Водолей на МЦ и Марс в Козирог пак там.Транзитният Марс  е на 2 градуса след точната опозиция с натална Луна в Рак 3 дом.
Раждането беше нормално и бързо протече.

Синът ми се роди с точен съвпад на Юпитер ретро с АЦ. :blink:

« Отговор #374 -: Март 13, 2014, 04:15:44 pm »
В наталната ми карта имам Луна-каре и половина със Сатурн (У5).Как бихте разтълкували това? И другото,което ме интересува е какво според вас би трябвало да бъде първото ми дете ако реша изобщо да имам такова? Изобщо не искам да е момиче,а данните в натала ми май са спорни...К5 е в четен храдус (момиче) У5-Сатурн в нечетен градус (момче) в знак Стрелец (момче),Луна в четен градус (момиче)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #375 -: Март 14, 2014, 08:25:52 pm »
Дрийм, в картата трудно ще откриеш еднозначни и категорични указания за пола на детето. В доста от случаите информацията е противоречива.

Например, в хороскопа на майка ми на пръв поглед няма указания за женска рожба - екзалтирал Марс в 11 дом, у5 е Меркурий - в мъжки знак (Водолей), Близнаци на к5. Нищо общо с моята карта. Луната е в мъжки знак - Стрелец.

В хороскопа на друг мой близък има Везни на к5, у5 е екзалтирал - Венера в Риби, има и Юпитер в Овен в 11 дом. Детето му е момче, много късно се ражда.

Гледайки ведическата ти карта (ако часът е точен), по-скоро бих предположила, че не е заложено да има много деца - едно ще е или максимум две, но евентуално може и две наведнъж (разнополови близнаци), макар че не намирам достатъчно красноречиви указания. Може да е момиче, а ако толкова държиш да е момче, има вероятност да се роди с изгряваща Венера или някъде на видно място в хороскопа.

В западната ти карта у11 (11 дом също отговаря за децата) е по-силен от планетите в 5 дом и от у5. В нощна карта Луната придобива водещо значение, а при теб е доста издигната, при това в собствен знак. Мисля, че след като един ден забременееш, ще промениш отношението си към майчинството и към ролята на жената в семейството. С толкова силна Луна все някога това може да се случи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #376 -: Март 15, 2014, 06:38:37 pm »
Лили,благодаря ти за включването. Аз тези дни поне разбрах защо искам първото ми дете да е момче-подтиснат комплекс на Електра.Психология... :blink: За всичко,което ни се случва и за всичко,което сме причините се коренят в детството. Дано Вселената изпълни желанието ми за мъжко чадо-иначе ще изпитвам огромно неудовлетворение... :(
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #377 -: Март 15, 2014, 06:48:46 pm »
А моят комплекс какъв тогава ще да е, че не искам момчета?  ;D

Да не би да си мислиш колко е гадно да се родиш жена на тоя свят и не искаш детето ти да е "прецакано" (ако е женска рожба)?
« Последна редакция: Март 15, 2014, 07:02:22 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #378 -: Март 16, 2014, 01:22:57 pm »
Винаги съм имала усещането, че ако имам дете някога, то ще е момче.На куспидата на 5 дом ми е мъжки знак, Лъв.Чувала съм,че  властните жени имат момичета, аз  определено не съм такава.. ;) :P

« Отговор #379 -: Март 16, 2014, 07:16:26 pm »
И аз искам да попитам за моята карта. Какво мислите? Близнаци на К5, Меркурий е У5 в седми. Не аспектира Луна на К9 в Скорпион.