Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94403 Прегледи
Re:Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #80 -: Април 12, 2011, 02:59:39 pm »
Невероятни  сте !
О , Боже , дано  се  случи , дано  прогнозите  ви  са  провилни :-[
Много Ви  БЛАГОДАРЯ  Много.  Мечтите  заработиха  с  пълна  сила, дано  не  са  напразни  :-[ Нямам  търпение ,  да  можех  да  избутам  тази  прогресивна  Венера  ,  та  да  се  случи  още  днес :-[
Мислих , че  всякакви  надежди  са  загубени  като  Марая  каза ,  че  в  картите  ни  не  вижда  брак , и  реших ,  че  и  бебе  няма  да  има,  но ...  едното  и  другото  нямат  много общо - нали ?  Стискайте  палци :rolleyes: Благодаря :blink:
« Последна редакция: Април 12, 2011, 03:15:38 pm от valski »

« Отговор #81 -: Април 12, 2011, 03:21:10 pm »
Невероятни  сте !
О , Боже , дано  се  случи , дано  прогнозите  ви  са  провилни :-[
Много Ви  БЛАГОДАРЯ  Много.  Мечтите  заработиха  с  пълна  сила, дано  не  са  напразни  :-[ Нямам  търпение ,  да  можех  да  избутам  тази  прогресивна  Венера  ,  та  да  се  случи  още  днес :-[
Мислих , че  всякакви  надежди  са  загубени  като  Марая  каза ,  че  в  картите  ни  не  вижда  брак , и  реших ,  че  и  бебе  няма  да  има,  но ...  едното  и  другото  нямат  много общо - нали ?  Стискайте  палци :rolleyes: Благодаря :blink:

абе жена :blink:успокой се - хубавите неща ставт бавно!

« Отговор #82 -: Април 12, 2011, 03:36:51 pm »
Да -  имаш  право ,  
но  аз  май  от  близнашкото , много  емоция  много  нещо  ,  и :blink:  повечето  на  вятъра.  Пък  и  в  последните  6  месеца  много  сътресения, и  толкова ужаси  около  мен  ...
Все  си  мислех ,  че  Луната  ми  като  е  в Телец,  няма  страшно,  но  Марса в  Стрелец  ми  разказва  играта  :blink:
« Последна редакция: Април 12, 2011, 03:45:19 pm от valski »

« Отговор #83 -: Април 13, 2011, 12:17:20 am »
Привет Ви , 
Помогнете  къде  да  погледна  в  мъжката  карта  за  бебета,  там  не би  трябвало  същите  домове  да  се  гледат както  при  женските - като  няма  раждане,   :-[ нали ?

« Отговор #84 -: Април 13, 2011, 12:21:58 am »
Ми мене до сега никой мъж не ме е питал ще имам ли бебе и кога. Ямно не им е толкова зор  ;D, та от практическа гледна точка не мога да говоря. Но теоретично, би трябвало да се гледа 11-ти дом - 5ти от 7ми - децата от партньорката.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Април 18, 2011, 07:55:54 pm »
Слагам карта на жена с доста опити да се сдобие с дете.Много ме учуди факта ,че луната й / макар и в козирог/ е доста добре поставена- в своя си дом и в голям тригон с У5.Причината за стерилитета е неизвестна.При мъжа й всичко е ок.Бих ви помолила за коментар защото аз незнам какво да кажа -този голям тригон ме оставя без думи.

Малко със закъснение се включвам, но попаднах на много интересен анализ, надявам се да ти помогне да разбулиш мистерията. :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #86 -: Април 28, 2011, 09:00:06 pm »
Слагам карта на жена с доста опити да се сдобие с дете.Много ме учуди факта ,че луната й / макар и в козирог/ е доста добре поставена- в своя си дом и в голям тригон с У5.Причината за стерилитета е неизвестна.При мъжа й всичко е ок.Бих ви помолила за коментар защото аз незнам какво да кажа -този голям тригон ме оставя без думи.

Малко със закъснение се включвам, но попаднах на много интересен анализ, надявам се да ти помогне да разбулиш мистерията. :blink:

Здраве му кажи на анализа!!!!! :rolf: :rolf:

Лили,ами тя картата същата - незнам какво да кажа :o

В такива ситуации се пише до БАА и се говори за етичен кодекс....Има начини...Стига сте мълчали , за да сте удобни и угодни...така Ви минават години в нищета и в нищото...,за сметка на кърлежи.....,които докато се пръснат от засмуканата кръвчица бая време минава....На какво ще научите децата си? :rolleyes: :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #87 -: Март 22, 2012, 12:09:46 am »

Милки, можеш ли да опишеш каква беше бременността ти и планирана ли е била към този момент?

Здравейте,
бременността ми беше планирана,решението беше взето малко преди да забременея.
Стана от първият път.
Иначе бременността ми беше тежка откъм обстоятелства,много ме промени,много се затворих.
В началото лежах 2 седмици за задържане ,това бяха доста тежки дни за психиката ми.

В смисъл? :rolleyes:

Предстои ми ин витро. Моля ви пишете кога би било по-добре - април или май 2012

*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #88 -: Март 22, 2012, 03:22:01 pm »
Elen-Elizabeth
Трябва да си сложир Наталната карта, ако искаш коментари.
Иначе е много общо , но Май месец е по-добре от Април
( което не значи , че и при тебе това е добър период за зачеване )
Гледат се много неща, без карта не става
Естествени минерали и амулети

« Отговор #89 -: Март 22, 2012, 09:20:17 pm »
Благоаря ти, Moonlady за бързият отговор. Признавам ас сам изключителен лаик. Дори не знам какжо е натална карта и как да си я направя, затова се и обращам кам вас, момичета за помощ. Трябва бързо да взема решението, че като и за капак не съм в БГ.

*

Divna

• 2478
« Отговор #90 -: Март 22, 2012, 10:14:09 pm »
Благоаря ти, Moonlady за бързият отговор. Признавам ас сам изключителен лаик. Дори не знам какжо е натална карта и как да си я направя, затова се и обращам кам вас, момичета за помощ. Трябва бързо да взема решението, че като и за капак не съм в БГ.

Дай си данните (ден, месец,година, час на раждане), както и града, в който си родена. Някой от пишещите тук ще ти построи радикса ако има желание.

« Отговор #91 -: Март 22, 2012, 10:17:21 pm »
   Elen,
 ti si kusmetliika, che si se dobrala do takova mjasto kato tozi forum. Tuk shte sreshtnesh izkljuchitelno otzivchivi, umni i dobri hora. Maiki sushto!! Intuitivno si se nasochila i kum nai- pravilniq sezon. "Proletta" e velik moment za edna jena da izpolzva rituma na sezonite v harmoniq s prirodata i ostava samo da ima i leka podkrepa ot zvezdite, koito da te blagoslovjat v tova veliko nachinanie. ( Az lichno te suvetvam goreshto, obezatelno da opitash nai - kusno prez mai mesec. Budi priznatelna i blagodarna kum sebe si, budi gorda, che si stignala do krai, puk kakvoto ima da stava. Ako v natala ti ima potencial za zachevane i se razminesh tozi put s bremennostta, ne se poddavai na gorchivi misli i ne burzai s kraini zakljuchenia, oboshtenia. ) Jivota e niz ot izpitania.

Shte ti stiskame palci!   :blink:

« Отговор #92 -: Март 22, 2012, 10:42:58 pm »

Дай си данните (ден, месец,година, час на раждане), както и града, в който си родена. Някой от пишещите тук ще ти построи радикса ако има желание.

Ето наталната ми карта. Прикачвам я като файл. Вие сте толкова мили и добри!!! Благодаря ви от сърце. Дано този път стане!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Март 22, 2012, 10:43:00 pm »

Давай данните...Ще направя каквото мога.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #94 -: Март 22, 2012, 10:45:42 pm »
   Elen,
 ti si kusmetliika, che si se dobrala do takova mjasto kato tozi forum. Tuk shte sreshtnesh izkljuchitelno otzivchivi, umni i dobri hora. Maiki sushto!! Intuitivno si se nasochila i kum nai- pravilniq sezon. "Proletta" e velik moment za edna jena da izpolzva rituma na sezonite v harmoniq s prirodata i ostava samo da ima i leka podkrepa ot zvezdite, koito da te blagoslovjat v tova veliko nachinanie. ( Az lichno te suvetvam goreshto, obezatelno da opitash nai - kusno prez mai mesec. Budi priznatelna i blagodarna kum sebe si, budi gorda, che si stignala do krai, puk kakvoto ima da stava. Ako v natala ti ima potencial za zachevane i se razminesh tozi put s bremennostta, ne se poddavai na gorchivi misli i ne burzai s kraini zakljuchenia, oboshtenia. ) Jivota e niz ot izpitania.

Shte ti stiskame palci!   :blink:

Толкова мили думи. Благодаря ти от сърце, Борис. Това няма да ми е първи опит. Затова и сам толкова притеснена и търся помощ отвсякъде. Ти си прав. Тук са наи-милите момичета и момчета :)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #95 -: Март 22, 2012, 11:20:21 pm »
Подходящ период в двата месеца, които си посочила
е след 21.Април,  след Новолунието до към 12 Май, преди
ретроградието на Венера.
Jupiter ти транзитира през 5-дом, дано има успех!

( даже бих казала 21 Април до 05 Май, за да е растяща Луната )
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Март 22, 2012, 11:47:10 pm »
Дай карта...Другото са празни приказки! :blink:

« Отговор #97 -: Март 23, 2012, 12:03:22 am »
Дай карта...Другото са празни приказки! :blink:

Ето ми и картата. Изпращам я като прокачен файл. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Март 23, 2012, 12:56:58 am »
Има бременност...Май месец...Не е април!
Това от мен...другото от твоя избор и звездите... :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #99 -: Март 23, 2012, 08:26:46 am »
Има бременност...Май месец...Не е април!
Това от мен...другото от твоя избор и звездите... :blink:

много мило, наистина, но въз основа на какво е това заключение?
нека и ние разберем