Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94378 Прегледи
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #100 -: Март 23, 2012, 08:36:42 am »
Има бременност...Май месец...Не е април!
Това от мен...другото от твоя избор и звездите... :blink:

Благодаря ти, Марая за барзата реакция :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #101 -: Март 23, 2012, 08:56:02 am »
Elen-Elizabeth, и от мен нещо :

ако случайно не стане сега през май, след 15 август 2012, в рамките на следващите няколко месеца, имаш големи шансове да се окажеш изненадващо бременна.

« Отговор #102 -: Март 23, 2012, 11:24:43 am »
Elen-Elizabeth, и от мен нещо :

ако случайно не стане сега през май, след 15 август 2012, в рамките на следващите няколко месеца, имаш големи шансове да се окажеш изненадващо бременна.

Благодаря ти, Grace. Момичета, ако смятате че след 15 август ще е по-добре тогава да не се тъпча на вятара с хормони през май. Как мислите?

Има бременност...Май месец...Не е април!
Това от мен...другото от твоя избор и звездите... :blink:

Благодаря ти, Марая за барзата реакция :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #103 -: Март 23, 2012, 12:02:26 pm »
Elen-Elizabeth,

не винаги е лесно да се предскаже бременност. за това са необходими много знания и много опит. а дори и най-опитния астролог не може да ти даде пълна гаранция. следвай това, което си запланувала, а това, което трябва да стане ще стане ! ако мога да ти бъда полезна, ще го направя с удоволствие. само давай и обратна връзка.  :blink:

« Отговор #104 -: Март 23, 2012, 01:53:32 pm »
Elen-Elizabeth,

не винаги е лесно да се предскаже бременност. за това са необходими много знания и много опит. а дори и най-опитния астролог не може да ти даде пълна гаранция. следвай това, което си запланувала, а това, което трябва да стане ще стане ! ако мога да ти бъда полезна, ще го направя с удоволствие. само давай и обратна връзка.  :blink:

Благодаря ти, Grace, и за помощта и за съветите. Разбира се, че ще се обаждам. Толкова бяхте отзивчиви и добри, че сега ви чувствам като приятели. Я ми дайте и последен съвет, моля ви. Кога за мен ще е най-подходящото време за сключване на брак, че и това не сме свършили. И изобщо добре ли е да подписваме или така да си я караме :)  Някъде четох, че ако не сте подписали, не сте благословени с деца. Малко наивно ми звучи, но знае ли човек  :rolleyes:
« Последна редакция: Март 23, 2012, 04:28:55 pm от Elen-Elizabeth »

« Отговор #105 -: Март 23, 2012, 06:35:04 pm »
Елен,надявам се да дадеш обратна връзка ако  теста ти е положителен/Аз имам 4 опита инвитро и знам какво ти е/Стискам палци :blink:

« Отговор #106 -: Март 23, 2012, 06:41:09 pm »
Елен,надявам се да дадеш обратна връзка ако  теста ти е положителен/Аз имам 4 опита инвитро и знам какво ти е/Стискам палци :blink:

Разбира се. Непременно ще ви пиша. И на мен този ще ми е четвърти. Голямо е отчаянието при отрицателен резултат, наистина. При теб какво стана?

« Отговор #107 -: Март 23, 2012, 07:20:13 pm »

Разбира се. Непременно ще ви пиша. И на мен този ще ми е четвърти. Голямо е отчаянието при отрицателен резултат, наистина. При теб какво стана?
Пиши ми на Лични ако искаш - не е нужно целия форум да е наясно ;D

« Отговор #108 -: Април 02, 2012, 04:23:51 pm »
Здравейте, от известно време следя с интерес сайта, прекрасно е, че ви има.Намирам много отговори за тежкия период през който преминавам. Прикавчам наталната си карта, предстой ми инвитро(първо)в месеците след април и моля за съдейсвие, дали да го правя сега или да го отлагам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Април 02, 2012, 07:19:27 pm »
Здравей и добре дошла!  :blink:

Мисля, че летните месеци са подходящи за зачеване, особено между юли и август.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #110 -: Април 02, 2012, 08:11:55 pm »
Здравей и добре дошла!  :blink:

Мисля, че летните месеци са подходящи за зачеване, особено между юли и август.
И аз така мисля :blink:Мисля,че ще имаш момче.

« Отговор #111 -: Април 02, 2012, 08:40:34 pm »
Благодаря много за хубави думи,но.... нямам карта на  кандидат таткото, затова ще дам само дата 26.03.1976, 17.00 часа, можеби трябваше да ги напиша в началото, съжалявам, новобранка съм.

« Отговор #112 -: Април 02, 2012, 09:02:21 pm »
Благодаря много за хубави думи,но.... нямам карта на  кандидат таткото, затова ще дам само дата 26.03.1976, 17.00 часа, можеби трябваше да ги ,пр

Имаш голям шанс.Мисля,че може да се разминем с данните на таткото ;DТи си достатъчна,все пак става въпрос  за инвитро.Аз също правя от 3 години.Имаш предпоставки да стане от първия път.Пиши за обратна връзка.Успех :blink:

« Отговор #113 -: Април 02, 2012, 10:15:54 pm »
Благодаря още веднъж,ще е хубаво да знам какво тълкувате, но сега чрез вас надеждата е по-голяма.Посещавам  клиниката  от 1 година, и почти не съм чула думите от "първи път".Благодаря за куража.

« Отговор #114 -: Април 02, 2012, 10:30:53 pm »
Благодаря още веднъж,ще е хубаво да знам какво тълкувате, но сега чрез вас надеждата е по-голяма.Посещавам  клиниката  от 1 година, и почти не съм чула думите от "първи път".Благодаря за куража.

Гледат се много неща - луна,юпитер,възли,съвпади,У5дом,У8 дом,прогресивана луна ,дирекции и още други- при всеки е индивидуално ;Dняма рецепта.За инвитро - участие на Уран.В коя клиника си ? Аз съм при Стаменов

« Отговор #115 -: Април 02, 2012, 10:46:14 pm »
И аз съм при Стаменов, последните месеци се борим с Шефкетова с една миома, но вече и се вижда края.Аз лично си мислех, че с опозиция  Сатурн-Слънце пролетта и есента намам шансове за тази година, и затова потърсиох съвети от форума.БЛАГОДАРЯ, имам още много да уча.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #116 -: Април 02, 2012, 11:24:13 pm »
Прикавчам наталната си карта, предстой ми инвитро(първо)в месеците след април и моля за съдейсвие, дали да го правя сега или да го отлагам.
според мен октомври ще се получи.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #117 -: Април 03, 2012, 07:54:59 pm »
A при мене кога ще се получи :(

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #118 -: Април 03, 2012, 08:11:38 pm »
Според мен Наталия Прогресивна Луна през АСЦ-то и вече в 1 първи дом -е няма как да не даде резултат -именно през 1 дом живота ти коренно се преобръща и ни дава -Всичко ......което искаме- дано да е така-това е моето скромно мнение .... 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #119 -: Април 04, 2012, 08:35:45 am »
Според мен Наталия Прогресивна Луна през АСЦ-то и вече в 1 първи дом -е няма как да не даде резултат -именно през 1 дом живота ти коренно се преобръща и ни дава -Всичко ......което искаме- дано да е така-това е моето скромно мнение ....
Благодаря ти самоела :blink:Обърнала съм си картата вече с хастара,но съм  прекалено пристрастна.По- лесно ги виждам събитията в картите на другите хора.Трудно правя прогнози на себе си