Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94392 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #140 -: Август 08, 2012, 11:18:33 am »
А защо не пуснеш карта и от деня и часа на трансфера?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #141 -: Август 08, 2012, 12:50:53 pm »
Пр новолуние в 11ти за дете може ли да бъде знак? Моето е там в момента, аз много пъти съм си мислила дали с едно дете ще си остана, бих предпочела да имам и още едно, но съм разведена и ако ще раждам, нямам още много време... По натал 5ти дом е  Близнаци, но това не ми стига за тълкуване. Според вас, кое да гледам за брой деца и дали пр новолуние в 11ти може така да се прояви?

MayFlower, освен, че ме втриса от темата, но за какво да му правиш натал?  :'(

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #142 -: Август 08, 2012, 01:18:55 pm »
За мен лично наталът е карта на живота и по дифолт в случай, че живот няма, няма и натал.

« Отговор #143 -: Август 08, 2012, 01:53:39 pm »
Ronia
Ентусиаст

Публикации: 895

« Отговор #143 -: Днес в 12:18:33 pm »

--------------------------------------------------------------------------------

А защо не пуснеш карта и от деня и часа на трансфера?

Ето и карта на трансфера

Не бях сигурна коя е необходимата карта, дали на момента на зачеването , която зная само приблизитилно или момента на трансфера, затова се поколебах. Необходимо ли е също и данните на бащата да се видят ?

« Отговор #144 -: Август 08, 2012, 02:01:11 pm »
Здравейте,
 нова съм тук и не разбирам от астрология, но се вълнувам от темата и чета :blink:
   В момента съм в очакване и  леко притеснение, правен ми е трансфер/ ин витро/ на 25 юли около 15.20 ч. Много се надявам всичко да е наред и да имаме успех, да си родим детенце. Моля,  ако някой може да ми разтълкува аспектите и предпоставките. много благодаря
трябвало е предварително да пуснеш картата и въпроса към нея, за да се погледне за подходящ период
в твоя натал 5-ти дом, както и 4-ти, се управляват от Меркурий, който на 25 юли беше ретрограден и е транзитирал, все още е там, в 6-ти дом, тогава е квадратирал Юпитер в 8д., ретро Нептун в съвпад с твоя СЛВ, ретро Уран в опозиция с наталните Уран У1 и Слънце в 8д. , тр. нодална ос е квадратирала наталната
около 18 август Меркурий пак ще квадратира наталния Юпитер, като в същото време тр. Юпитер е в широк квадрат с натален Меркурий
Дано всичко да е наред и успех!

Благодаря, Akruks
коментара ти показва една като че ли доста напрегната ситуация ....., което много ме натъжава.Не ми дава мира мисълта въобще как са нещата в това отношение в наталната ми карта, никога не съм забременявала, а толкова много искам дете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Август 08, 2012, 06:54:06 pm »
Ето и карта на трансфера

Позицията на Луната между Марс и Сатурн в картата на трансфера не ми харесва особено, но в крайна сметка решаваща е наталната карта - ако в нея е заложен таймингът на събитието, то ще се случи и при по-неблагоприятни транзитни аспекти.

През м. септември имаш благоприятни предпоставки за зачеване, макар че инвитро не се прави с такива кратки интервали, доколкото знам. Няма ли шанс нещата да станат по естествен начин?

Дано процедурата е била успешна, тогава през септември щастливо ще си бременееш вече.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #146 -: Август 08, 2012, 07:36:30 pm »
Това са прогресии и транзити на жена,кочто днес разбра,че е бременна,след 5 опита инвитро.Трансфера беше на 28

« Отговор #147 -: Август 08, 2012, 07:37:59 pm »
Най -ми се набива аспекта на пр.луна с нат Марс - у на асц.

« Отговор #148 -: Август 08, 2012, 07:38:26 pm »
Ето и карта на трансфера

Позицията на Луната между Марс и Сатурн в картата на трансфера не ми харесва особено, но в крайна сметка решаваща е наталната карта - ако в нея е заложен таймингът на събитието, то ще се случи и при по-неблагоприятни транзитни аспекти.

През м. септември имаш благоприятни предпоставки за зачеване, макар че инвитро не се прави с такива кратки интервали, доколкото знам. Няма ли шанс нещата да станат по естествен начин?

Дано процедурата е била успешна, тогава през септември щастливо ще си бременееш вече.  :blink:

:blink:

Дано, дано, дано.... благодаря ти Lillie  :blink:
 ШАНС, има надявам се, но притеснението ми идва от факта, че до сега не  се е случило по естествен начин , но знае ли човек  ;)
.... иии продължава да стои въпроса с аспектите в наталната  ми карта, като предразположеност  :rolleyes:

...нещо трудно ссе справям с постването  :unsure:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #149 -: Август 08, 2012, 11:49:58 pm »
Ами, ако сигнификатора на асцендента е 12 дом? В единият солар сигнификатора е Слънцето в квадратура с МЦ и Марс И Сатурн в 3д. А в другият, сигнификатор е Марс в  6д. в тригон с Луната и Меркурий в 10д. Според мен няма никакви изгледи за дете, нито при единият, нито при другият.

« Отговор #150 -: Август 09, 2012, 12:40:59 pm »
Имам въпрос може ли четворна опозиция (слънце, меркурий, венера, сатурн 2-ри дом) срещу луна ( 8-ми дом) да говори за проблеми за зачеване или износване на плода. Все още не съм правила опит за забременяване, но тези аспекти са основен акцент в картата ми и силно ме безпокоят.
Слънце: Стрелец  Асцендент: Везни  Луна:Телец

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #151 -: Август 09, 2012, 01:52:29 pm »
Ами, ако сигнификатора на асцендента е 12 дом? В единият солар сигнификатора е Слънцето в квадратура с МЦ и Марс И Сатурн в 3д. А в другият, сигнификатор е Марс в  6д. в тригон с Луната и Меркурий в 10д. Според мен няма никакви изгледи за дете, нито при единият, нито при другият.
сигурно имаш предвид, че К12 и К1 с в един знак, така ли е? как иначе да се разбира "сигнификатора на Асц е 12дом?"
Не знам за кои солари си писала, има ли ги някъде тук изложени за разгеждане, но соларът по принцип е само фон за текущата година, така както прогресивната луна указва делата по кой дом са акцентирани

Мдааа, к12 и к1 са в един знак. Ето ги соларите: 11.08.2012 07:14 и 22.01.2012 11:00.
Ако можеш ги качи, аз не мога :(

« Отговор #152 -: Август 09, 2012, 02:53:08 pm »
Да стелиум в стрелец,като венерата е в скорпион всички във-2-ри дом. 5-ти дом риби, без планети. У5-нептун в 3-ти дом в козирог, Юпитер -4-ти дом във водолей.

« Отговор #153 -: Август 09, 2012, 03:24:19 pm »
Някой има ли възможност да коментира предпоставките в нататалната ми карта ?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #154 -: Август 09, 2012, 11:39:53 pm »
Ето ги соларите: 11.08.2012 07:14 и 22.01.2012 11:00.
Ако можеш ги качи, аз не мога :(
ами то с така изнесените данни едва ли някой може  ;D
аз ти вдиях солара за периода март 2013- март 2014г  в темата за солари и съм коментирала накратко, надявам се и точно, основните събития за разглеждания период

Абе, аз там не съм пускала солар. Объркала си ме със Зора :) Какви други данни трябва да ти кажа? Рожденни дати?
11.08.1981, 19:40 и 22.01.1980, 16:40 - София.

« Отговор #155 -: Август 10, 2012, 09:10:16 am »
Akruks, благодаря за отговора. Писах ти на лични! :blink:

« Отговор #156 -: Август 10, 2012, 10:30:24 am »
Не съм банкер, но няма да е лошо, ако имам такива предпоставки. Зъболекар съм, но все още в началото на кариерата си. :blink:

« Отговор #157 -: Август 10, 2012, 12:15:18 pm »
Lol :blink: :blink: :blink: Akruks, колко подробно и точно отговаря всичко това! А, У6- управител на 6-ти дом ли означава?
« Последна редакция: Август 10, 2012, 12:20:01 pm от althea »

« Отговор #158 -: Август 19, 2012, 02:13:59 pm »
Здравейте, от известно време чета и се опитвам да си изчисля кога е най вероятно да забременея но нещо не се ориентирам а правим опити отдавна ако има възможност някой да ми помогне родена съм на 23021982 06,42 сутринта във Варна
дали ще стама майка някой ден
благодаря ви предварително :88:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #159 -: Август 19, 2012, 02:48:45 pm »
Мисля че това ще ви е от полза -  http://lubomir.name/bg/Opredeliane_na_veroiatnostta_za_zachatie_spored_astrologiata.pdf