Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94603 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #180 -: Октомври 10, 2012, 06:34:44 pm »
искам да те питам - струва ми се, че тази жена е добре финансово. има ли доходи от наеми, недвижими имоти?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Октомври 10, 2012, 06:46:33 pm »
Пътувала е по круизните кораби и има спестявания.
Още през 2009 живееше на квартира, макар че родителите й са от Варна. Рано заживява самостоятелно, според мен не се е разбирала много с тях или е с по-чепат характер и трудно търпи каквато и да било намеса, макар че изглежда много дружелюбна и усмихната.

С бащата на децата тя по собствено желание прекъсна и не поддържа отношения, може и да има някакви основания да не го допуска до децата, не съм я разпитвала... Тя не споделя много, дори не искаше да каже по какви причини се е разделила с него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #182 -: Октомври 10, 2012, 07:30:37 pm »
..., дори не искаше да каже по какви причини се е разделила с него.

Защото е знаела, че после ще я обсъдим във форума  ;D

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #183 -: Октомври 10, 2012, 07:32:53 pm »
Повдигам един казус, който сме се разглеждали тук преди 2 или 3 години, днес получих потвърждение.

Бях пуснала карта на жена, забременяла с две близначета, тогава някой от по-напредналите съфорумци изрази съмнение, че тези деца ще бъдат родени, а също така се изказа, че могат да бъдат дадени в дом за деца. Вероятно заради позицията на У5 в 12 дом. Имаше и изказани съмнения как с "тази карта" може да има близнаци.

Днес случайно срещнах въпросното момиче по улиците, водеше за ръчичка две еднакви момченца близначета.  :blink:

Възхищавам се на смелостта й не само да ги роди, а и да ги възпитава като самотна майка.
Когато беше в първите месеци на бременността през лятото на 2009 г., тъкмо се беше разделила с приятеля си.

Оказа се, че той е таткото, днес я питах. Не взема никакво участие в отглеждането на децата, макар че знае за съществуването им. Може и тя така да е решила, той да не участва.

Със сигурност нейната карта може да се причисли към трудните казуси и е пример за това, че не всичко в астрологията работи буквално.

12 дом не се ли свързва и със самотата? У5 в 12 дом би могло да се тълкува като самотна майка? Ама то при минали събития е много лесно да познаваш и тълкуваш :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Октомври 10, 2012, 07:54:17 pm »
Да, пост фактум е лесно да се тълкуват нещата.

По 12 дом е самотата, изолацията, тайните...
В случая може да говори за неизяснени обстоятелства около раждането/зачеването на децата, все пак таткото остана неизестен, не го е представила на никой официално, нито поддържа връзка с него. Независимо, че обществото се е променило, децата си остават извънбрачни, родени без баща.  :(

Тя има и трудни аспекти на малефици към двете светила. Марс и Сатурн са в по-точен аспект със Слънцето, а не с Луната - вероятно това означава напрежение и трудности с мъжете в живота, с тоя силен Марс й е дадено да се справя в живота и сама, без "силно мъжко" рамо.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #185 -: Октомври 10, 2012, 08:31:52 pm »
Аплодисменти за жената! Лили, а децата ин витро ли са?

Проявлението на У5 в 12-ти, винаги ли е негативно? Някой има ли наблюдения?
Благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #186 -: Октомври 10, 2012, 09:25:06 pm »
Непланирана бременност. От мъж, с който не е била в брак, имала е само връзка с него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #187 -: Октомври 10, 2012, 09:30:10 pm »
Според мен аплодисментите са спорни
Мъжете водят битки, носят блага
Работата на жените е домашното огнище да е добре, а не деца без баща
Но пък да е жива и здрава да ги отгледа

*

Grace

• 2257
« Отговор #188 -: Октомври 10, 2012, 09:34:09 pm »
по въпроса за близнаците - Меркурий е в МП Луна/Венера

Папи, деца с баща е най-добре, но ако такъв няма или излезе нечитав, жените с характер се справят чудесно и сами. И заслужават уважение за това.

« Отговор #189 -: Октомври 10, 2012, 09:50:07 pm »
Папи, естествено, че всеки иска да има до себе си човек, с когото да създаде семейство и да отгледат заедно децата си. И за да израстне едно дете пълноценно са необходими двама родители. Но когато те не гледат в една посока, а в различни? Когато например баща си намери развлечения навън, когато не се прибира вечер, когато оказва тормоз и пр., когато е изневерил най-напред в сърцето си, когато не показва обич към майка му, какво от това, че детето има баща?
...
Малко са жените в днешно време, които в подобни условия да се справят изцяло сами. Без да си намерят някой, който да замества липсващия и то не, за да може детето да казва "татко", а заради себе си...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #190 -: Октомври 10, 2012, 09:52:13 pm »
Според мен аплодисментите са спорни
Мъжете водят битки, носят блага
Работата на жените е домашното огнище да е добре, а не деца без баща
Но пък да е жива и здрава да ги отгледа

Права си донякъде, но такъв е бил нейният избор.

Ако бях на нейно място, нямаше да се осмеля да го направя, сигурно щях да се поддам на страха и да махна плода.
Просто не бих си позволила да обрека детето (децата) си на глад и лишения. Въпросът не стои в липсата на бащино присъствие, а в това, че като самотна майка какъв живот и какво бъдеще мога да им осигуря!? И аз съм живяла в непълно семейство, много добре знам каква е перспективата на такива деца. Лишения като малък и после си прегъваш гърба от бачкане за едното оцеляване.

Е, ако бях някоя богата щерка или наследница, проблем нЕма. Но аз си знам възможностите и ми е ясно, че при такива обстоятелства не бих била смела като нея. Затова се възхитих на нейната сила.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #191 -: Октомври 10, 2012, 09:55:05 pm »
А когато майката не знае кой е бащата?

И не го намирам за смелост, а за безотговорност. Дете се прави за секунди, а грижата е до живот. Мнооо безхаберие тука

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Октомври 10, 2012, 09:56:08 pm »
А когато майката не знае кой е бащата?
И не го намирам за смелост, а за безотговорност.

Това е съвсем друг случай вече. :)

Те тия, дето не знаят кой е бащата, много често абортират. Стига това да не противоречи на религиозните им възгледи. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #193 -: Октомври 10, 2012, 10:00:10 pm »
Лили, по индийската АСЦ-та във Везни ли е? Ако е така, 5-ти дом е във Водолей, а управителят Сатурн е в 1-ви дом - може ли това да се счита за индикация, че сама ще отгледа децата си? Интересно ми е, в коя даша са се случили бременността и раждането?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #194 -: Октомври 10, 2012, 10:01:32 pm »
Друг, ама тезата е същата
Трябва да си отваряш очите кой да е бащата
Естествено, че може да сбъркаш
Но ще си направил всичко, което си могъл
Иначе може да си правиш каквото си искаш, но все пак в кой век живеем, че да ти се "случват" бременности?!

« Отговор #195 -: Октомври 10, 2012, 10:04:46 pm »
Кое в една астро карта показва раждането на близнаци, някой има ли наблюдения?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #196 -: Октомври 10, 2012, 10:13:23 pm »
Лили, по индийската АСЦ-та във Везни ли е? Ако е така, 5-ти дом е във Водолей, а управителят Сатурн е в 1-ви дом - може ли това да се счита за индикация, че сама ще отгледа децата си? Интересно ми е, в коя даша са се случили бременността и раждането?

По индийската е на границата между Везни и Скорпион (Вишакха) и има нужда от лека ректификация.
Според мен е родена няколко минутки по-късно, за да излязат тия близнаци в Д7.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #197 -: Октомври 11, 2012, 08:17:24 am »
akruks, благодаря ти! Мисля си, дали не е от значение и знакът, който попада в 4-ти дом?
В посочената карта той е в риби, т.е. повече хора. А дечица дали не са водна зодия  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Октомври 11, 2012, 10:19:02 am »
Близнаците ли? Не успях да я питам за това, дори не знам месеца, в който са родени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #199 -: Октомври 11, 2012, 03:46:30 pm »
Ще помоля да не съдите самотните майки, че са решили да са такива. Обстоятелства за това - бол. Аз съм такава и дори бих се осмелила да родя още едно дете. Никак не е лесно, но като ти кажат "мамо, много те обичам" и всичко се отмива. Избрала е да си гледа децата, нека Бог й помага, защото е много трудно. И както е в повечето случаи - мъжът просто си е бил камшиците :angry:
Затова, моля със становищата по-полека. Аз също не съм мислила, че ще ми дойде до главата - животът е толкова шарен...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер