Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94495 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #240 -: Октомври 17, 2012, 06:27:16 pm »
Мм, грейс, имам юпитер в седми в овен
Първи сериозен партньор-близнаци, асц козирог, луна в риби
Като държание нищо общо с юпитер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #241 -: Октомври 17, 2012, 08:12:50 pm »
по мои наблюдения, когато има планета в 7-и дом, тя има определящо значение за първия сериозен партнъор.

При мен работи (Юпитер в 7 дом) - всичките ми най-сериозни партньори имат мажорен аспект Слънце/Юпитер. Само един е изключение - Луна в съвпад с Юпитер в Стрелец, Юпитер в квинконкс със Слънце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #242 -: Октомври 17, 2012, 08:25:38 pm »

Юпитер управлява и Риби. Както Лили пише, може мажорни аспекти със светилата или ъглов Юпитер да има.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #243 -: Октомври 17, 2012, 08:32:31 pm »
по мои наблюдения, когато има планета в 7-и дом, тя има определящо значение за първия сериозен партнъор

Да, вярно е

В 7-ми дом имам Юпитер, Венера и Слънце и бившият ми съпруг е с натален съвпад на Венера, Слънце и в добавка Луна...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Papy

• 4343
« Отговор #244 -: Октомври 17, 2012, 08:54:09 pm »

Юпитер управлява и Риби. Както Лили пише, може мажорни аспекти със светилата или ъглов Юпитер да има.

Мда-юпитер в четвърти
Единствен аспект: юпитер квадрат марс
Не го знаех това, ще проверявам :)
Само за първия сериозен партньор ли важи?

*

Grace

• 2257
« Отговор #245 -: Октомври 17, 2012, 08:59:00 pm »
обикновено за първия, но ако не, то със сигурност ще се прояви при най-значимия; пък да не забравяме, че има и делови и др.партнъори по 7 дом;

*

Papy

• 4343
« Отговор #246 -: Октомври 17, 2012, 09:30:38 pm »
Мерси, грейс :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #247 -: Октомври 18, 2012, 12:07:10 am »
И при мен това правило работи - имам Луна и Плутон в 7-ми, всичките ми връзки са били с мъже с много Скорпион. Мъжът ми е Рак с Плутон на АСЦ-та.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #248 -: Октомври 20, 2012, 04:03:54 pm »
Случайно попаднах на тази тема, ще я закарфича тук: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5723.0.html
(има връзка с казуса, за който споделих)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #249 -: Януари 02, 2013, 04:39:17 pm »
Здравейте,
Отскоро се интересувам от астрология и все още много неща не сами ясни. Бих искала да ви попитам дали имам индикации за бременност и раждане на дете в наталната ми карта /прикачена е/.Четох някои неща, от които разбрах за проблеми с матката...Имам един мисед аборт през април 2012г. Ще съм благодарна, ако някой може дами каже повече.
Поздарви:)
 :blink:

« Отговор #250 -: Януари 02, 2013, 04:57:04 pm »
Здравейте,
Отскоро се интересувам от астрология и все още много неща не сами ясни. Бих искала да ви попитам дали имам индикации за бременност и раждане на дете в наталната ми карта /прикачена е/.Четох някои неща, от които разбрах за проблеми с матката...Имам един мисед аборт през април 2012г. Ще съм благодарна, ако някой може дами каже повече.
Поздарви:)
 :blink:
от постната карта не става ясно кои са управители на домовете
в astro.com са по-прегледни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #251 -: Януари 02, 2013, 05:16:26 pm »
Благодаря за проявения интерес:) Прилагам този път карта от astro.com Надявам се, че се вижда така:)

« Отговор #252 -: Януари 02, 2013, 06:08:45 pm »
основни сигнф на деца в хороскопа са :Слънце,Луната,К5, У5 дом и планети в 5 дом
У Асц. е Юпитер в Риби,плодовит знак,за нощно раждане е в знак на екзалтация,но в карета към Сатурн,Уран,указва,че си много динамичен и непоседлив човек,огъня трудно го свърта на едно място,двете ти светила също огън,вършиш няколко работи наведнъж,без да усещаш умора, У3 в 1, обичаш да пътуваш,да си постоянно в движение,а ти трябва повече спокойствие
Слънцето-като осн.сигнф.на 5 дом
в Овен,мъжки знак, за Овена градуси на безплодие са 9 и 30,в съвпад с Слв
в опозе на Плутон,У11, 12 не е бенефактор,Плутон е свързан с родовата наследственост,има ли в рода  проблеми с износването  :rolleyes:
и Луната ,осн.сигф.на майчинството в женска карта,в мъжки знак,в 8 дом, в каре къмУ5 Венера,също не е бенефактор
но пък К5 е в плодовит знак - Телец/ останалите плодовите знаци са Скорпи,Рак и Риби/,
У5 дом е в 5 дом и това е Венера на трон,плодовита планета,в радост по дом,мисля,че компенсира Слънцето и Луната,нямаш проблеми със забременяването ,а от карето към луна в 8 със износването
Венера е в квинконс с уран,това указва двойственост или повторение,т-е да стане от втори опит раждането на първото ти дете,но с цената на компромиси от твоя страна да поуспокоиш този турбо дизел
Венера е У6 и 10,не трябва да имаш стрес и пренатоваване с работа
Венера,У5 в 5 дом  е била активирана с опозиция, от Сл.затъмнение на 13-11 -2012 ,което беше в 21,57 Скорпион и от цикъл сорос указващ позитивно ново начало,раждане на дете,така ,че до май месец 2013 има вероятност за блага вест :blink: но трябва да се видят още  дирекции, прогр.луна,прогресии, солар,само по транзити е моя коментар
защото тр.Сатурн от 11 като опозиционира Венера/в края на м.12-2013г,първи път, после ретроградно -м.05 2014 и трети последен асп. през м.09.2014г / и след това  квадратира Луната/ м.12.2014г./,ще ограничи стагнира,забави възможна бременост,ако говорим за първо детенце...

склоност към спонтанен аборт дават:

напр.асп между Венера,Уран и Марс
опозе между Слънце/Луна и с напр.асп на Уран към едно от светилата,без компенсиращи асп.
Слънце,Луна,Венера  на Асц. в напр.асп-каре  с Уран,Марс
У Асц. или У5 в напр.асп  . с Марс,Уран,Нептун
« Последна редакция: Януари 02, 2013, 07:01:59 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #253 -: Януари 02, 2013, 09:12:09 pm »
strelicka, благодаря ти за направеното описание и отделеното време :blink: понякога наистина искам да свърша много неща наведнъж и се чудя кое по-напред  ;D. към момента не ми е известно в рода да има проблем с износването,при майка ми със сигурност не. Пристесняваше ме точно квадратът на Венера с Луна, тъй като за тази позиция четох, че се свърва с нерегулярни кръвотечения течения и болест на матката, особено ако Венера е в 5. дом. Тъй като сега навлизам в материята, много неща не са ми ясни все  още и затова реших да попитам.
Дано скоро се похваля с блага вест :)
Може ли да попитам какво се означава с У5, У3, К5, У11 и т.н., не успявам да намеря информация за това.
Още веднъж ти благодаря и лека вечер:)

« Отговор #254 -: Януари 03, 2013, 10:08:47 am »
akruks, благодаря и на теб за разясненията и съветите. Стана ми по-ясно  :blink: Ще следя и занапред темата, ако има  нещо ново, защото се интересувам от тези неща, може би се опитвам да си обясня някои неща, които се случиха с мен през изминалата година:)
Желая ви успешна 2013 година и много здраве:) :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #255 -: Януари 05, 2013, 07:59:18 pm »
Здравейте, пускам картата си,за тези които искат да се упражняват  :blink:
вижда ли се скоро бъдеща бременност при мен? От какъв пол предполагате, че могат да бъдат  децата?
Имам една неуспешна бременност преди време, тя отразена ли е в хороскопа?
благодаря ;)

бих разгледала. ще ми бъде по-лесно ако имам данните ти.

*

Grace

• 2257
« Отговор #256 -: Януари 05, 2013, 08:23:38 pm »
в кой град си родена

*

Grace

• 2257
« Отговор #257 -: Януари 05, 2013, 08:42:48 pm »
aiofe, при първата бременност основна роля са имали Плутон, Юпитер и Лунните възли.
мисля, че много добър период за бъдещо забременяване е от септември 2014 до края на 2014-та. 
а и още началото на 2013 има положителни влияния, особено март-май 2013.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #258 -: Януари 05, 2013, 08:58:12 pm »
Това е наистина интересно. Плутон е доста свързан с кармата, тъй че може и да има нещо кармично.
Относно планирането на бъдеща бременност, пак погледнах, началото на 2013 действително е много удачен период. Възползвай се максимално, още от края на февруари.

« Отговор #259 -: Януари 06, 2013, 10:15:28 pm »
здравейте, това е моята карта - вече съм мами от една година...интересува ме дали ще имам още деца и има ли вероятност да са от различни бащи?