Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94244 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #260 -: Януари 07, 2013, 09:05:55 am »
В книгата си за предсказателна астрология Каръл Ръшман казва, че броя на децата се определя по броя вписани знаци в 5 дом, броят на планетите там или управителят на 5 дом с аспектите, който прави. Според това ти имаш два вписани знака, което е предпоставка за две деца. Отделно У5 прави два съвпада, с Венера и с Юпитер. Отделно У7 - Нептун ти прави секстили с Луната - У11, Плутон и Лилит. Съвпада между Лилит и Луната е доста интересен аспект. Възможно е това да означава втори брак или по-скоро съвместно съжителство, като го гледам по 11 дом, а Лилит като противник на брака.
А бащата на детето ти къде си го срещнала? Възможно ли е да е на някакво кратко пътуване по вода? Заради секстила между Нептун и Плутон питам.

« Отговор #261 -: Януари 07, 2013, 09:50:39 am »
много ми хареса написаното...благодаря!
според хороскопа ми/казано от астролог/ би трябвало да имам брак с някой, не от тук и самия брак да бъде сключен надалеч.засега нямам тези събития, бащата на дъщеря ми е от тук, моя роден град, а брака ни бе като край на нашата дългогодишна връзка :-\ но това е друга тема...
та понеже сериозно съм се замислила върху живота си занапред, си мислех за бъдеща връзка и дете и дали са показани в хороскопа...
а иначе мечтата, желанието и увереността, че съпругът ми ще е чужденец е от както се помня :blink:

« Отговор #262 -: Януари 07, 2013, 05:14:40 pm »
Целият зодиак е вътре. В 5-тия им дом, имам предвид. ;D
Шегичка.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #263 -: Януари 07, 2013, 08:45:23 pm »
В книгата си за предсказателна астрология Каръл Ръшман казва, че броя на децата се определя по броя вписани знаци в 5 дом, броят на планетите там или управителят на 5 дом с аспектите, който прави.
Тази информация ме заинтригува- колко ли знака има в 5д на една майка, от интегрираните   ;D

Стелиум, стелиум, поне 5 с множество аспекти :)
Тя дава възможнст, дали ще ги реализираме си зависи от нас!

« Отговор #264 -: Януари 07, 2013, 09:45:34 pm »
Здравейте, пускам картата на сестра ми, в деветия месец е вече с термин 24.01....може ли да се види от аспектите, в кой ден ще роди ?? Много ми се иска бебето да е водолей, но знам, че това е Божа работа :)
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #265 -: Януари 07, 2013, 09:47:55 pm »
Ехаа, със сестра ти сме родени на един ден, в една година, горе-долу на едно и също място, какво съвпадение, не ми се беше случвало до сега.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #266 -: Януари 07, 2013, 09:55:13 pm »
 :blink:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #267 -: Януари 08, 2013, 01:03:53 am »
Търси точни аспекти на бързите планети към АСЦ-та или упр. на АСЦ-та. Не знам дали при всички работи, но при мен навремето проработи  :blink: Като дати - 18 януари ( Венера куинконкс към АСЦ-та ), 22 януари ( Меркурий опозиция към упр. на АС-та ) или 23 януари ( Слънце опозиция към упр. на АСЦ-та )
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #268 -: Януари 09, 2013, 08:19:44 pm »

Извинявам се, ако е обсъждано досега, а аз повтарям темата.

Имате ли наблюдения дали е вярно твърдението, че жената може да зачене само тогава, когато транзитната Луна съвпада с наталната й?

като погледнах, при мен се оказа вярно. За съжаление имам само една бременност :rolleyes: Аз за пръв път чух това твърдение.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #269 -: Януари 09, 2013, 08:23:37 pm »
Не беше ли свързано с теорията на д-р Йонас, според която най-голяма вероятност от зачеване има при повтаряне на наталния ъгъл между светилата?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #270 -: Януари 09, 2013, 09:15:35 pm »

това би означавало повтаряне на аспекта от насрещна страна също... Аз говорех за съвпад, не съм запозната с тази теория, но при мен е била в съвпад Луната. Интересно ще е да разберем дали изобщо работи и ако да, дали става въпрос за съвпад на Луните или аспект между светилата.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #271 -: Януари 09, 2013, 09:18:31 pm »

като погледнах, при мен се оказа вярно. За съжаление имам само една бременност :rolleyes: Аз за пръв път чух това твърдение.

Имах само подозрения кога приблизително се е случило, а сега не помня и това
Как да проверим, ако 80% не знаят/помнят кога са заченали

« Отговор #272 -: Януари 09, 2013, 09:28:44 pm »
По дирекция имам съвпад на дир. СЛВ с Луна - това става в 3 дом, в Овен. СЛВ идва от К3 и съвпадът се случва почти на К4. Луната ми управлява 7 дом в Рак, а СЛВ ми е рибешки и диспозиторът му - Слънцето също е рибешко, ама втородомно. Ше' вземе някой да ме вземе, м?  :rakeattack:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #273 -: Януари 10, 2013, 12:58:15 pm »

Имах само подозрения кога приблизително се е случило, а сега не помня и това
Как да проверим, ако 80% не знаят/помнят кога са заченали

Бременността трае 280 дни. Ако се знае датата на последния цикъл преди бременност, ще може да се изчисли приблизително. Тогава, по транзити ще се види дали Луната е била в близък градус. Малко Натаманчев, но за тези, които имат представа, ще се установи. Вече питах една пирятелка, тя дори каза точна дата - съвпадна градусът на Луната.
Изчислих за майка ми - аз установих дата 20 юни, и като я питах, тя каза, че вероятно около 15-17 юни. Как помни, нямам никаква идея :-)))))
« Последна редакция: Януари 10, 2013, 07:22:07 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #274 -: Януари 10, 2013, 01:34:16 pm »
при мен е било вярно само ако се брои слънцето да е в съвпад с наталното и така да се получава градус към наталната луна иначе луната ми е или в квадрат или опозиция на наталната и отива посока съвпад с нат слънце

иначе за раждането - нямам пукнат смислен транзит освен липсата на тежки такива :І може би щото родих на бързо и го предизвикаха но предполагам пак трябва да има индикации за намеса  :-\ иначе ми излизат транзити за около два дена преди и два дена след раждането ... шантава работа
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #275 -: Февруари 01, 2013, 11:25:34 pm »
здравейте момичета,

моля да ми погледнете наталната карта за индикации за репродуктивност и зачатие. Знам, че луната ми е в близнаци, а близнаци е стерилен знак. Но само по този фактор не може да се прави кардинално заключение, или? Опитваме от почти две години за бебе, но не става. Края на Април имаме час в клиника по стерилитет и все пак много се надяваме до тогава да ни споходи чудото. Ако може и прогноза за тази година да ми направите, ще ви бъда много признателна.

Благодаря ви предварително

дата на раждане 6.8.1980 9 и 10 сутринта в гр. Казанлък

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #276 -: Февруари 02, 2013, 02:24:25 pm »
Може ли тр. Нептун върху Луната да оказва бременност? По натал е У11. По-скоро на планове ми върви. Но активира тригонът между Луна и Плутон по натал. Но пък Плутон, У8, е на МЦ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #277 -: Февруари 02, 2013, 02:27:16 pm »
Може ли тр. Нептун върху Луната да оказва бременност?

Възможно е, ако има и други указания за евентуална бременност.

11 дом, като опозиторен на 5ия, също се свързва с децата. Но трябва по-задълбочен прочит на картата, за да се отговори на такъв въпрос.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #278 -: Февруари 02, 2013, 06:28:56 pm »
Ето карта с транзити.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #279 -: Февруари 02, 2013, 07:19:14 pm »
Ето карта с транзити.

Текущият период би могъл да е подходящ за зачеване, ако планираш бременност към тоя момент. Също така краят на месеца - тр. Венера и Нептун в съвпад с нат. Луна.

По-нататък периодът след ингреса на Юпитер в Рак също предполага такава възможност, особено след средата на юли.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.