Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94302 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #280 -: Февруари 03, 2013, 08:53:03 am »
Благодаря за коментарът и на двете ви.
Акрукс, картата е на моя приятелка. Не бързай с моята сватба, аз май не искам да подписвам :). Пък и в наталът ми си е заложено: или късен брак или съжителство без брак ;).
Но все пак имам аспекти за брак края на годината: Юпитер ми минава през АСЦ и върху Юнона, Сатурн (У7, У8) ми е върху Уран, управител на слънчевият знак и на 8 дом и Венера ми минава през ДСЦ. И тр. Марс в трети дом, може да е внезапен брак, от типа раз-праз, айде да се женим :)))))))))
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 09:34:03 am от 3apa »

« Отговор #281 -: Юни 04, 2013, 11:36:10 pm »
Здравейте,
бих изкала да ви попитам дали на картата ми се вижда евентуална втора бременности раждане на второ дете. С мъжа ми имаме едно детенце родено на 07.11.2009 и правим опити за второ, които продължават вече година и малко, затова ще съм ви много благодарна ако можете да ми кажете нещо по въпроса. Благодаря предварително. 

« Отговор #282 -: Юни 05, 2013, 12:01:57 pm »
здравейте момичета,

моля да ми погледнете наталната карта за индикации за репродуктивност и зачатие. Знам, че луната ми е в близнаци, а близнаци е стерилен знак. Но само по този фактор не може да се прави кардинално заключение, или? Опитваме от почти две години за бебе, но не става. Края на Април имаме час в клиника по стерилитет и все пак много се надяваме до тогава да ни споходи чудото. Ако може и прогноза за тази година да ми направите, ще ви бъда много признателна.

Благодаря ви предварително

дата на раждане 6.8.1980 9 и 10 сутринта в гр. Казанлък
Здравей! Освен Луната се гледат и 5-ти дом,планетите в него (ако има такива),както и управителя му,аспектите,които сключва и дома,в който попада. Управителя при теб е Сатурн-той действа ограничаващо спрямо броя на децата или пък дава по-трудно зачатие както е при теб. След това се гледат апликиращите аспекти,които са налице,както и тези,които тепърва ще се образуват до напускането на управителя на знака,в който е разположен. Колкото повече апликиращи аспекти-толкова повече възможности. Хубаво е,че при теб У5 е в ъглов дом-планетите се изявяват най-добре когато са в ъглов дом! За съжаление обаче,не мога да огледам добре аспектите на Сатурн понеже пиша от скапан телефон...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #283 -: Юни 05, 2013, 03:46:27 pm »
А относно пола на децата чували ли сте, че градусите на дома и градусите на у5 също са от значение
четни градуси момиче, нечетни момче..
Валидно ли е при вас?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #284 -: Юни 05, 2013, 03:56:39 pm »
В една тема беше разисквано това,но се оказа,че не работи. А аз ще повторя това,което бях писала и тогава-един професионален астролог ми каза,че се гледали градусите на Луната  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #285 -: Юни 05, 2013, 04:07:10 pm »
В една тема беше разисквано това,но се оказа,че не работи. А аз ще повторя това,което бях писала и тогава-един професионален астролог ми каза,че се гледали градусите на Луната  :blink:

тъй тъй..и аз така съм чела- но не знам дали работи..казвате не :-\

Хм. много интересно тогава, защото аз имам категорични показатели само за женски дечурлига, но в 5ти дом имам Рак и Лъв, доста планети в мъжки градуси...убедена съм, че бих имала и момчета.
Може би ще зависи от бащата...доколко при пола и при броя на децата мъжките натални карти изиграват роля?
Някой има ли впечатления?

« Отговор #286 -: Юни 05, 2013, 04:14:42 pm »
Онзи астролог ми каза,че и мъжките карти "играели". Глеаше ни Луните на мен и на бившия и отсече,че заради четните градуси бихме имали женско. Направо ми призля-хич не искам момиче! На сегашния Луната му е в нечетен градус и имам шанс за мъжко. И той като мен не ще момиче!  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #287 -: Юни 05, 2013, 08:23:58 pm »
Върха на 5ти дом ми е в мъжки градус и луната ми е в мъжки градус ;)
Много искам момченце- да видим...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #288 -: Юни 05, 2013, 08:59:47 pm »
Луната ти какви аспекти прави до напускането на знака? Казват колкото аспекта, толкова деца. Ако тя няма апликиращи аспекти, тогава се гледат аспектите на У5.

Иначе при мен У5 е в четен градус, имам дъщеря.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #289 -: Юни 05, 2013, 09:18:08 pm »
Луната ми е у 5, на 9 градуса е, но е заточена :-\ ( и факт- имам поли..какви бяха тези яйчници.. :rolleyes:) апликиращи аспекти прави само с меркурий, който е у7............в рода ни е имало близнаци.Аз нещо такова очаквам- разнополови :lol:

Иначе диспозитор на мерк у7 е сатурн, той е в скорпион , плутон е в скорпион- той е завършваща планета. Скорпиона е доста плодотворен, знаем.
На куспида 5 е звездата сириус и това ме кара да смятам, че може все пак да имам и повече от две деца, което всъщност искам!
« Последна редакция: Юни 05, 2013, 09:22:21 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #290 -: Юни 05, 2013, 11:14:29 pm »
А и още един сходящ аспект имам- минорен- полусекстил към уран.
Това как ли би трябвало да се тълкува? Изненаваща бременост или пък обратното- подпомагане, забременяване чрез ин-витро?

« Отговор #291 -: Юни 06, 2013, 07:25:57 am »
По пътя на логиката и по двата начина може да се прояви...Но Уран управлява също и осиновените деца,както и тези,които партнъора ти има от друг брак.
« Последна редакция: Юни 06, 2013, 07:31:06 am от Just_a_Dream »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #292 -: Юни 06, 2013, 07:40:53 am »
Минорните аспекти не се гледат, ако има планета в 5-ти дом нейните аспекти също може да показват броя на децата.

Относно меркурий, може просто детето ти да е близнак или дева. При мен единия аспект е тригон с венера, дъщеря ми е слънчев телец.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #293 -: Юни 06, 2013, 08:10:28 am »
По пътя на логиката и по двата начина може да се прояви...Но Уран управлява също и осиновените деца,както и тези,които партнъора ти има от друг брак.

Минорните аспекти не се гледат, ако има планета в 5-ти дом нейните аспекти също може да показват броя на децата.

Аз бих желала и да осиновя, освен,че искам и свои деца да имам. И тъй като е полусекстил, а не мажорен аспект, има доста логика да имам и такова дете..без дефакто да съм изкарала бремеността...един вид минорката да се прояви по този начин :rolleyes:

Мислите ли , че един сходящ полуквадрат би се изразил като аборт или неизкарана бременност?

Какво става с жените, които няма сходящи аспекти на Луната или у5? Виждали ли сте случаи да имат деца?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #294 -: Юни 06, 2013, 08:25:18 am »
Момичета погледнах картата на майка ми.

Нейната Луна прави 3 мажорни сходящи, 2 минорни напрегнати, 5ти дом в близнак, у5 е в телец, венера в телец- и двете планети в женски градуси.

А съм едно дете, тя има и аборт зад гърба си.

*

Нова

• 3491
« Отговор #295 -: Юни 06, 2013, 08:36:42 am »

Какво става с жените, които няма сходящи аспекти на Луната или у5? Виждали ли сте случаи да имат деца?

При мен е така, Луната е у5, в последни градуси.
Нямам деца, не съм забременявала, считам, че и в момента не съм бременна.
Не съм имала желание да имам деца.

Та и на мен ми е интересно кой какво е наблюдавал.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #296 -: Юни 06, 2013, 08:39:44 am »

Относно меркурий, може просто детето ти да е близнак или дева. При мен единия аспект е тригон с венера, дъщеря ми е слънчев телец.

Интересно. При моите родители- там където ми е слънцето- там е ац на майка ми и луна на баща ми.

« Отговор #297 -: Юни 06, 2013, 09:08:55 am »
Имам 3 планети в 5-ти дом. Какво мислите за това?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #298 -: Юни 06, 2013, 09:12:29 am »

Кой е диспозитора им, къде е поставен, има ли завършваща планета- какъв е пътя на планетите? А сходящите аспекти?

« Отговор #299 -: Юни 06, 2013, 10:31:18 am »

Кой е диспозитора им, къде е поставен, има ли завършваща планета- какъв е пътя на планетите? А сходящите аспекти?
Имам качена карта в темата "Индикации за хирургическа намеса". Там съм качила 2 карти-едната е моя. Мисля си,че ако У5 е в падащ дом,както е при мен,интереса към децата,както и желанието да имаш такива или е слаб или отсъства...