Здравей Гост

Аспекти за бременност и раждане на дете

• 408 Отговора
  • 94258 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Аспекти за бременност и раждане на дете
« Отговор #300 -: Юни 06, 2013, 10:50:00 am »
може! при мен у 5- Луна е 10 дом и определям това да имам МНОГО деца като цел в живота, силно желание

Все си мисля, че минорните напрегнати аспекти могат да покажат недоносеност или аборти, а полусекстила може да даде шанс...който БИ могъл да бъде оползотворен...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #301 -: Юни 06, 2013, 11:21:47 am »
Седя и се чудя ако разглеждаме карта на жена според,която У5 е в падащ дом,но в същия момент според равнодомната система У5 попада в ъглов дом...тогава какво ще се случи?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #302 -: Юни 06, 2013, 11:55:44 am »
Със силен 5 дом съм и доминантна Луна (рачешка - особено силна при нощно раждане).
Нямам бейби мания и никога не съм се стремяла на всяка цена да имам дете/деца, по-скоро ме учудват такива жени - с безотговорно и/или самоцелно майчинство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #303 -: Юни 06, 2013, 11:58:24 am »
Майка ми има неаспектирана луна, У5. Има едно дете, доколкото знам няма аборти.

Друга жена - управителите на 5ти дом, класически и модерен, в съвпад. Още два апликиращи акпекта - към луната и меркурий, т.е. и луната има два апликиращи аспекта. Две деца, слънчеви знаци в знаците, управлявани от двата управителя на 5ти дом.

Моя приятелка, която вече наближава пределната възраст за деца и още няма, луната един сходящ аспект и то квадратура към венера, У5 има четири аспекта, един с луната.

Картата на баба ми, за която нямам час на раждане, луната има 3 сходящи аспекта, 1 дете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #304 -: Юни 06, 2013, 01:10:55 pm »
баба ми- нямам час на раждане- няма сходящи аспекти към луна...има 2 деца.
може би е имала силен у5.

« Отговор #305 -: Юни 06, 2013, 01:26:29 pm »
У5 ми прави апликиращ секстил към Слънцето и Венера,квадрат и половина към Луната,но най-интересен е съвпада,който предстои да се случи преди У5 да напусна знака-съвпад с Уран. Щом съвпадне с Уран едновременно с това ще е в полу-квадрат с Плутон. По правилото,което гласи,че твърдите аспекти надделяват,това вероятно означава,че първата ми бременност ще е непланирана,неочаквана и нежелана и аз съответно ще направя аборт  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #306 -: Юни 06, 2013, 02:00:44 pm »
У5 ми прави апликиращ секстил към Слънцето и Венера,квадрат и половина към Луната,но най-интересен е съвпада,който предстои да се случи преди У5 да напусна знака-съвпад с Уран. Щом съвпадне с Уран едновременно с това ще е в полу-квадрат с Плутон. По правилото,което гласи,че твърдите аспекти надделяват,това вероятно означава,че първата ми бременност ще е непланирана,неочаквана и нежелана и аз съответно ще направя аборт  :blink:

оо ма ти ги гледаш в перспектива? аха- ами тогава на мен ми предстои освен полусекстила с уран у 12 (нищо чудно да взема да осиновя-верно), съвпада с мерк.... предстои ми също и секстил със сатурн- у 11, който се намира в скорпион в мъжки градус :lol:

« Отговор #307 -: Юни 06, 2013, 02:12:50 pm »
Винаги съм имала усещане,че ще забременея без да искам. С този дирекционен Уран на К5 и с показателите от солара за следващата година,направо не ми се мисли. Сигурно ще припадна,ще изпадна в истерия,ще плача,ще пребия бащата и след това ще му взема пари за аборта!   ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #308 -: Юни 06, 2013, 02:35:24 pm »
И това го казва рачешка Луна!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #309 -: Юни 06, 2013, 02:47:30 pm »
И това го казва рачешка Луна!  ;D

Лили- ето го проявлението на една тронова планета- нали казват, че тези планети живеят с усещането, че така или инак са достатъчно силни в областта си...няма стремежа!

Докато моята заточена луничка се напъва да има много дечица. Чувствам го като мой дълг към човечеството някак си! ;D

« Отговор #310 -: Юни 06, 2013, 03:03:21 pm »
И моя приятел все говори за някакъв дълг като се отвори тая тема. Чак ми е чудно,че иска деца като У5 му е в падащ дом,ама си прави компания с още 4 планети там. Може те да оказват някакво влияние. За пръв път му се прищяло миналата година лятото,иначе и той не искал деца до преди това. Самата идея го плашела  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #311 -: Юни 07, 2013, 07:23:35 am »
И моя приятел все говори за някакъв дълг като се отвори тая тема. Чак ми е чудно,че иска деца като У5 му е в падащ дом,ама си прави компания с още 4 планети там. Може те да оказват някакво влияние. За пръв път му се прищяло миналата година лятото,иначе и той не искал деца до преди това. Самата идея го плашела  :blink:

е, след като това му се случва с теб- значи те обича наистина- за мен е нормолано това да е израз на любов

« Отговор #312 -: Юни 07, 2013, 12:46:00 pm »
Не се бях замисляла за това,но ще ви споделя нещо. Преди седмица си бях купила някакво клюкарско списание и прочетох,че Лора и Део са се разделили след 8 годишна връзка. Оказа се,че Део искал деца,а Лора не искала и с времето Део охладнял към нея. И затова другия път като каже моя,че иска деца,няма да му казвам,че не искам! Ще му кажа,че когато е готов и когато го пожелание достатъчно силно бих го направила за него! Ако от мен зависи нито някога ще съм готова,нито някога ще го поискам,но щом е за него-бих го направила!

*

Нова

• 3491
« Отговор #313 -: Юни 07, 2013, 01:52:42 pm »
И затова другия път като каже моя,че иска деца,няма да му казвам,че не искам! Ще му кажа,че когато е готов и когато го пожелание достатъчно силно бих го направила за него! Ако от мен зависи нито някога ще съм готова,нито някога ще го поискам,но щом е за него-бих го направила!

Жена мечта!

« Отговор #314 -: Юни 07, 2013, 01:53:49 pm »
 Апликиращи ли са аспектите,Сънили? :blink:

« Отговор #315 -: Юни 07, 2013, 02:34:51 pm »
Никога не съм разбирала какво означава да "забременееш без да искаш", звучи абсурдно и нелепо, особено в модерни времена като нашите в които човек има възможността да упражнява контрол дори върху биологичните процеси на собственото си тяло.

Аз съм добър пример за натив в женски род, който никога не е искала деца. Няма и да поискам. Имала съм какви ли не мечти, желания и приоритети, но деца не бих искала. Може би не е толкова учудващо при Луна в Овен, но това съвсем не е единствен показател. В 5-ти дом нямам планети, куспида е в Риби, У5, Нептун, има тригони към почти всяка останала планета в радикса, богато аспектиран е. Не съм единствено дете, имам чудесна връзка с майка си и съм физически съвсем здрава, всичко е в начина на мислене. Прекалено голям егоист съм за да се жертвам заради когото и да било и да се репродуцирам.

Между другото, и моя 8 годишна връзка приключи поради нежеланието ми за създаване на поколение с бившият ми партньор, Дрийм, добре си го обмислила как да действаш ;), късмет!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #316 -: Юни 07, 2013, 03:28:57 pm »
Имам 3 планети в 5-ти дом. Какво мислите за това?

Кой е диспозитора им, къде е поставен, има ли завършваща планета- какъв е пътя на планетите? А сходящите аспекти?
Имам качена карта в темата "Индикации за хирургическа намеса". Там съм качила 2 карти-едната е моя. Мисля си,че ако У5 е в падащ дом,както е при мен,интереса към децата,както и желанието да имаш такива или е слаб или отсъства...
Да, но У1 е в 5д в знак на У5- според мен никак не си безразлична към темата за децата, а и Луната на трон
 Марс У8 скорпион в секстил с Меркурий У1 в 5д- доста си сексуална, за да не даде това плодове, наближило е- като кацне тр Сатурн У5 на Марс У8  догодина  :P
ще имаш две деца
Абе ще раждам-то се е видяло. Не ми се ще ама,в една връзка ако нещата не се развиват и не се стигне до брак и деца връзката неминуемо се разпада...

« Отговор #317 -: Юни 07, 2013, 03:31:41 pm »
Никога не съм разбирала какво означава да "забременееш без да искаш", звучи абсурдно и нелепо, особено в модерни времена като нашите в които човек има възможността да упражнява контрол дори върху биологичните процеси на собственото си тяло.

Аз съм добър пример за натив в женски род, който никога не е искала деца. Няма и да поискам. Имала съм какви ли не мечти, желания и приоритети, но деца не бих искала. Може би не е толкова учудващо при Луна в Овен, но това съвсем не е единствен показател. В 5-ти дом нямам планети, куспида е в Риби, У5, Нептун, има тригони към почти всяка останала планета в радикса, богато аспектиран е.
Моя съученичка роди второто си, въпреки че се предпазваше с вътрешно маточен песар, марков при това
И аз съм станала, въпреки че майка ми се е пазела, забременях с второто си дете, въпреки че се пазех и т.н.
С Луна в овен съм, Луната У11 в съвпад с Юпитер съУ7- моя искаше 8 деца когато ме взе  ;D Сега съжаляваме, че така се стекоха нещата и по финансови причини не можахме да си позволим трето
Имам приятелка с риби на К5 и с Луна в 5д, тя също не може да понася деца, вече е на 41г и няма намерения да стане майка, но при нея има доста напрегнати аспекти в натала

Нали има една поговорка " Никога не казвай никога!" ;) Явно дори и думата " никога" не притежава абсолютно значение! Затова допускам и вероятността нещата да се променят, да възникнат съвсем непредвидени обстоятелства, да се променят приоритети, да има изключения от правилото.

Нептуновите енергии са ми доста чужди, но току-виж транзитен Нептун през 5-ти ми замъгли досегашната представа и промени отношението ми към създаване на поколение в по-позитивна насока ;)

Благодаря за примерите по-горе!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #318 -: Юли 01, 2013, 01:44:19 pm »
 :blink:
Привет на всички!
Не съм се включвала скоро, но реших да напиша някой ред. В началото на годината бях публикувала картата си със съвет дали се вижда проблемно забременяване при мен. strelicka ми беше отговорила, че до края на май тази година има вероятност за блага вест. Сега съм вече в 5 месец и живи и здрави очакваме раждането на първото ни дете. Забременяването е станало около 8 февруари. Прилагам карта ( не зная дали е вярната от астрото) за този ден. Ако някой се интерсува, може да погледне при какви аспекти е станало :)))
Желая Ви приятен ден :))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #319 -: Юли 01, 2013, 02:24:55 pm »
:blink:
Привет на всички!
Не съм се включвала скоро, но реших да напиша някой ред. В началото на годината бях публикувала картата си със съвет дали се вижда проблемно забременяване при мен. strelicka ми беше отговорила, че до края на май тази година има вероятност за блага вест. Сега съм вече в 5 месец и живи и здрави очакваме раждането на първото ни дете. Забременяването е станало около 8 февруари. Прилагам карта ( не зная дали е вярната от астрото) за този ден. Ако някой се интерсува, може да погледне при какви аспекти е станало :)))
Желая Ви приятен ден :))))

Еееее, това е блага вест. Браво.

Впрочем Стрелата къде се изгуби? Я, виж ти как познавала! Да ни мачка подред!