П.С. Аз не видях пък някой от вас да вземе да постне нещо което е писал!
Цитат на: Oceanborn в Март 23, 2011, 05:49:39 amП.С. Аз не видях пък някой от вас да вземе да постне нещо което е писал!Ако някой има нужда да се излива в монолози на хартия да го прави.Аз го правя в движение докато си ходя из града и между хората.
Цинизма е антично гръцко учение с много дълбока и красива философия,което е оказало влияние върху ранното християнство.Но днес хората изобщо не правят разлика между цинизъм и вулгарност.А цинизма е проява на почти съвършен обективизъм,без да е вулгарен.
Цитат на: нула в Март 23, 2011, 05:47:30 amЦинизма е антично гръцко учение с много дълбока и красива философия,което е оказало влияние върху ранното християнство.Но днес хората изобщо не правят разлика между цинизъм и вулгарност.А цинизма е проява на почти съвършен обективизъм,без да е вулгарен.С тази разлика, че вулгаризмът забавлява, а на цинизма (обективизма) се реагира с настръхване. :blink:
Точно така си е за съжаление.Хората се смеят на вулгарното, пошлото, обективният подход често се възприема като ирония и цинизъм.