Здравей Гост

Малко размисли на Стрелеца

• 48 Отговора
  • 5210 Прегледи
Re:Малко размисли на Стрелеца
« Отговор #40 -: Март 23, 2011, 06:14:20 am »
П.С. Аз не видях пък някой от вас да вземе да постне нещо което е писал!
Ако някой има нужда да се излива в монолози на хартия да го прави.Аз го правя в движение докато си ходя из града и между хората.

« Отговор #41 -: Март 23, 2011, 06:15:30 am »
Ако някой има нужда да се излива в монолози на хартия да го прави.Аз го правя в движение докато си ходя из града и между хората.

Всеки луд с номера си...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 23, 2011, 06:27:52 am »

:haha: :haha: :haha: това си е диагноза...,как не се сетих по-рано..... :rakeattack:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Март 23, 2011, 06:45:04 am »
 :72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Март 23, 2011, 07:50:15 am »
Цинизма е антично гръцко учение с много дълбока и красива философия,което е оказало влияние върху ранното християнство.Но днес хората изобщо не правят разлика между цинизъм и вулгарност.А цинизма е проява на почти съвършен обективизъм,без да е вулгарен.

С тази разлика, че вулгаризмът забавлява, а на цинизма (обективизма) се реагира с настръхване.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #45 -: Март 23, 2011, 04:32:50 pm »
Цинизма е антично гръцко учение с много дълбока и красива философия,което е оказало влияние върху ранното християнство.Но днес хората изобщо не правят разлика между цинизъм и вулгарност.А цинизма е проява на почти съвършен обективизъм,без да е вулгарен.

С тази разлика, че вулгаризмът забавлява, а на цинизма (обективизма) се реагира с настръхване.  :blink:

:72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Март 23, 2011, 06:48:31 pm »
Точно така си е за съжаление.
Хората се смеят на вулгарното, пошлото, обективният подход често се възприема като ирония и цинизъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #47 -: Март 24, 2011, 06:02:50 am »
Точно така си е за съжаление.
Хората се смеят на вулгарното, пошлото, обективният подход често се възприема като ирония и цинизъм.

Разбрала съм едно - че в БГ вулгарното се "вижда", а циничното се критикува като скучно...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Март 24, 2011, 06:30:40 am »
На пошлото и кухото се кефят, ръкопляскат захаросани лъжи и високопарни фрази, но пък не дай си боже да бъдеш обективен - възприема се като заяждане веднага. Нека сме циници!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.