Цитат на: Stella в Днес в 10:34:48
И аз срещнах съпруга си при точния съвпад, но ние с него поначало си имаме Слънце (негово) в съвпад с Венера (моя). И при двамата са У7. И аз не мога да го нарека "голямата си любов", но има една такава естествена съвместимост. Слънце / Венера поначало е аспекта на братската любов - като брат и сестра. Няма страст при този аспект.
А тези, които няма да преживеят никога съвпада на пр. Слънце с Венера какво да кажат? Означава ли това, че никога няма да срещнат любовта в живота си? Не, разбира се, защото има и много други показатели за това. Любовта има различни проявления.
В смисъла на написаното от теб, ти лично, кой аспект оценяваш като най- силен за страстта при любовта
Най-страстните влюбвания които съм виждала са били при транзитен Плутон върху Венера. Такава любов обаче не бихте искали да ви се случва. Човек изглежда като омагьосан. Готов е на всичко за да бъде с обекта на чуствата си...дори да се унижава. Защото има чуството че няма никакъв избор. Трябва на всяка цена да го притежава....поне да има правото да бъде с него. Спира да се храни...не може да спи....залита към алкохол....Унищожава целия си живот и вече нищо друго няма значение за него.
Направи ми впечатление този пост.
И искам да споделя,от темата за картата на първата среща(която всички сте виждали),че имам този аспект венера съвпад плутон ,в 6ти дом.Ами аз трябва да ви кажа,че така се пристрастих към този колега,че чак съм като омагьосана :unsure:Имам страстното желание да бъда с него.Засега,само както ми писа (забравих името)се засичаме,за много кратко,той ми убягва,после аз на него(нарочно

),но усещам че и от негова страна започва интересът и не знам до къде ще стигнем.....но силно желая нещо да се случи,и усещам,че ще бъде много изпепеляващо.
И аз така,тази вечер си мислех как имам нужда от алкохол,от някакъв опиат,не ям,не спя добре.Мисля и чакам да дойде утрешният ден,за да отида на работа и да го видя.За жалост виждаме се за много кратко,но като говоря с него съм много нервна и почвам да треперя.