Здравей Гост

Прогресивно Слънце - натална Венера

• 76 Отговора
  • 17279 Прегледи
Re: Прогресивно Слънце - натална Венера
« Отговор #40 -: Април 18, 2012, 10:04:37 pm »
Нептун в соларната карта е в съвпад с наталното Слънце. Транзитния Нептун в момента също е в съвпад със Слънцето. Стана ми интересно, защото има повторение. Скоро и прогресивната ми Луна ще влезе в Риби и веднага ще ми кацне върху Слънцето...явно това е някакъв акцент през годината.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #41 -: Април 18, 2012, 10:09:34 pm »
Нептун в соларната карта е в съвпад с наталното Слънце. Транзитния Нептун в момента също е в съвпад със Слънцето. Стана ми интересно, защото има повторение. Скоро и прогресивната ми Луна ще влезе в Риби и веднага ще ми кацне върху Слънцето...явно това е някакъв акцент през годината.

Прогресивно новолуние по Нептун ще преживееш, което ще ти е акцент в следващите 12 години (до прогресивното пълнолуние в Дева) - нещо по Нептун ще те зареди с емоции и мечти, на които ще береш плодовете (ще жънеш по есенната дева  ;) :P) след 12  години. Като знам светът днес какви възможности ни предоставя, мисля че или ще си смениш работата или ще срещнеш нов партньор, дете (проект) нещо такова очаквам да ти се случи.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #42 -: Април 18, 2012, 10:16:45 pm »
Новолунието ще е в 3 дом, а девети е в Дева затова си мисля, че по-скоро би могло да става въпрос за проект. Отскоро ми се въртят разни идеи за нещо самостоятелно, но не съм ги избистрила. Може би по-късно през годината ще им дойде момента
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #43 -: Ноември 30, 2012, 10:04:35 am »
Предстои ми прогресивно новолуние във 9 дом - Стрелеца.Пр. новолуние прави точна квадратура с нат.Венера по оста 6/9 дом.Венера е господар на 3 и 8 дом,Слънце господар на 6 дом,Луна господар на 5 дом.В нат. карта Слънцето е във Везни 7 дом,Луна в Овен 1 дом,Венра в Дева 6 дом.Какво да очаквам проблеми във работа,любовта или.......?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #44 -: Ноември 30, 2012, 02:01:17 pm »
Блазе ви. Аз имам още 13г до аспекта    ;D Ще бабясам до тогава...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #45 -: Януари 05, 2013, 09:44:25 pm »
Правя си една лична статистика.
Искам да попитам преживялите този аспект и срещнали любовта.
В кой знак се е случил съвпада?
Мъжът който се е появил,с какво слънце е бил. :blink:

Мерси.

*

abroad

• 2187
« Отговор #46 -: Януари 05, 2013, 10:06:52 pm »
ако Венера няма пряко отношение към 5 и 7 дом - изобщо не е задължителна появата на любов, романтична връзка и т.н. при равни други условия

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Януари 05, 2013, 10:09:11 pm »
Аз питам какъв е слънчевия знак на мъжа,който се е появил :blink:В случаите,когато се е появила такава любов.И до тук прочетеното има доста такива случаи.Ще се радвам да споделят.
И какъв е знака на венерата на жената,съответно и на пр.слънце...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #48 -: Януари 05, 2013, 10:33:45 pm »
ако Венера няма пряко отношение към 5 и 7 дом - изобщо не е задължителна появата на любов, романтична връзка и т.н. при равни други условия
Това е логично да е така и все пак има голяма доза шанс да се докоснеш до любовта точно тогава.
Аз почти не познавам близки хора с Венера след Слънцето,но пък съвпадът пр. Венера / нат.Слънце 90% дава връзка.
Моя близка има Скорпи Венера,съвпадът се случи в Стрелец,резултат - продължителна връзка със Скорпион в чужбина.Нито Слънце,нито Венера имат връзка с 5 и7 дом.
При мен беше отново буквално-мъж-Везни с Луна Телец.
Все си мисля,че това е по - мощният любовно съвпад/ сравнен с пр. Слънце- нат.Венера/
« Последна редакция: Януари 06, 2013, 11:38:44 am от Mims »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Януари 06, 2013, 12:13:22 am »
Не разбрах каква ти е нат венера?
В скорион ли? И си срещнала мъж скорпион.?

Не разбрахте ли въпроса ми...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #50 -: Януари 06, 2013, 08:43:39 am »

При мен Венера няма нищо общо с 5 или 7 дом и въпреки това срещнах голяма любов при съвпада на пр. слънце с натална венера. До връзка обаче не се стигна. Венера е в съвпад с юлв.
Съпругът си срещнах при съвпад на пр. слънце с пр. венера, която е ретро по прогресия и понеже съвпадът беше в тригон с асцедента се стигна и до брак. Бракът според мен винаги при жените поне е свързан с аспект към асцедента или мц.

Венерата ми е в овен, и двамата мъже да скорпиони. На втория, този който срещнах при съвпада на пр. слънце с натална венера и юлв, слънцето е в точен куинкос със съвпада.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #51 -: Януари 06, 2013, 10:02:27 am »

Венерата ми е в овен, и двамата мъже да скорпиони. На втория, този който срещнах при съвпада на пр. слънце с натална венера и юлв, слънцето е в точен куинкос със съвпада.
Мен това ме интересува.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #52 -: Януари 06, 2013, 11:37:31 am »
Не разбрах каква ти е нат венера?
В скорион ли? И си срещнала мъж скорпион.?

Не разбрахте ли въпроса ми...
Ние въпроса го разбрахме,ама няма кой да чете отговорите.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #53 -: Януари 06, 2013, 12:13:14 pm »
Досега само 1 човек ми отговори ;)

Ох,за последно ще попитам :
В кой знак се случва съвпада на пр слънце с нат венера?
Мъжа,който са срещнали с какъв слънчев знак е? :unsure:

*

ivola

• 41
« Отговор #54 -: Януари 07, 2013, 01:54:06 pm »
Миналата година - есента на 2012 г. - имах пр.Венера в съвпад с нат.Слънце в 7 дом  - Везни.Нат. Венера е в Дева 6 д. ,господар на 3 и 8 дом.Имах доста работа и чести пътувания - командировки,и не на последно място пари от извършената работа.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #55 -: Януари 07, 2013, 07:35:56 pm »
При мен във Водолей......и половинката със Слънце в Близнаци и асц. Лъв. Венерата е на 30 гр.Водолей, ама все пак не е в Риби. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #56 -: Януари 07, 2013, 09:46:58 pm »
Близка приятелка миналата година имаше точен съвпад на прогресивно слънце-У1 с натална венера-У10 и 5,съвпада -в 6-ти дом.Нищо,свързано с любов и мъже.Иначе годината и не беше  лоша-купиха си нова кола,ходи на отдавна желана ваканция в родината.

« Отговор #57 -: Януари 09, 2013, 08:58:43 am »
За съжаление аз съм в групата на "нищонеслучващите се". При преминаването на пр Слънце върху  нат. Венера не се случи абсолютно нищо, при преминаването на същото върху Луна имаше влюбване, но нещастно. Отмина с аспекта.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #58 -: Януари 23, 2013, 07:22:39 am »
Правя си една лична статистика.
Искам да попитам преживялите този аспект и срещнали любовта.
В кой знак се е случил съвпада?
Мъжът който се е появил,с какво слънце е бил. :blink:

Мерси.
Та,въпросът който бях задала преди 2-3 седмици бе затова,да разбера, какъв зодиакален знак да очаквам като мъж ;D
При положение,че мойто прогресивно слънце е в телец :-[

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #59 -: Януари 31, 2013, 07:52:01 pm »
През тази година очаквам съвпад на прогресивна венера с натално слънце.
Хем се надявам да е нещо много хубаво, хем се притеснявам от евентуално разочарование, че в последно време все на това ми върви.