Здравей Гост

Прогресивно Слънце - натална Венера

• 76 Отговора
  • 17219 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Прогресивно Слънце - натална Венера
« Отговор #60 -: Февруари 07, 2013, 11:05:27 am »
Мисля си, че ефектът на съвпада пр. слънце натална венера зависи много от аспектите, които тя има в натала. При мен даде събития по всички аспекти. Ако няма аспекти, или ако те са лоши, няма как да се случат хубави неща. Чисто и просто пр. слънце при съвпада прави същите напрегнати аспекти към наталните планети.

Милки при теб как е? Май венерата ти е на трон, което е обещаващо :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #61 -: Февруари 07, 2013, 12:25:04 pm »
Да,на трон във телец.
Та,тук се опитах да проведа анкета ;D какъв зодиакален знак е бил мъжа,който са срещнали жените при този съвпад/прогресивно слънце-нат венера/.
За да видя аз какъв ще срещна ;D
Може да е от земните,знае ли човек? :-\Щом съвпада е в знака телец... :lol:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #62 -: Февруари 07, 2013, 12:36:13 pm »
Или везни, защото телецът се управлява от венера и другият знак, на който е управител е везни. Ако имаш разбира се позиции в картата, на които да се "закачат" везните.

Както при мен - овен, управлява се от марс, и двамата са скорпиони, старият управител на знака е марс. Слънцето ми е в скорпионски дом, марс е в седзми, т.е. привличат ме мъже с изразени марсови качества.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #63 -: Февруари 07, 2013, 02:07:31 pm »
Ох с везните изобщо не "се кльопаме" :'(
Харесвам се с везните на емоционално ниво,приятелско,но нищо повече.Нямам общо с тях.Имам ИС във везни и уран и плутон.Уран У7,а плутон У5.
Прогресията на слънцето е в 10ти дом,съвпада ще се случи там.Иначе управителя на 10 ти дом ми е марс/овен на върха.
А нещо козирожко? :-\Знае ли човек?

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #64 -: Февруари 09, 2013, 02:13:43 pm »
Мисля си, че ефектът на съвпада пр. слънце натална венера зависи много от аспектите, които тя има в натала. При мен даде събития по всички аспекти. Ако няма аспекти, или ако те са лоши, няма как да се случат хубави неща. Чисто и просто пр. слънце при съвпада прави същите напрегнати аспекти към наталните планети.
Когато стане нещо, ако стане - ще кажа.
Имам и транзит в подкрепа на прогресията, така че се надявам да не е съвсем нищо  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Февруари 09, 2013, 02:18:19 pm »
Прогресивното ми Слънце е на 2 градуса от наталните Венера, СЛВ и Хирон. Не очаквам любов, а и не искам такава. Ще ви докладвам.
« Последна редакция: Февруари 09, 2013, 07:28:00 pm от Uran »

« Отговор #66 -: Февруари 09, 2013, 06:47:51 pm »
Аз чакам съвпада на прог.Венера с нат. Слънце.Ако се случи нещо, ще споделя.
Но ми прави впечатление съвпада на прог.Слънце с нат.Марс в 7-дом при моя приятелка-бил е точен, когато срещна бъдещия си съпруг. А той е със Слънце, Луна, Венера и ASC в Овен   :blink:

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #67 -: Февруари 10, 2013, 11:03:24 am »
Значи да не се надявам на нещо преди точния съвпад  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #68 -: Февруари 10, 2013, 12:53:07 pm »
А не усещате ли нищо? Аз 2 години преди точния аспект много силно изразено чувствах желание за любовна връзка.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #69 -: Февруари 10, 2013, 01:34:47 pm »
И аз имам такова усещане, но не чак толкова силно и не го свързвам с предстоящия съвпад.
Аз по скоро забелязвам други венерини прояви при мен  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #70 -: Февруари 10, 2013, 01:36:11 pm »
Значи да не се надявам на нещо преди точния съвпад  :blink:
Напротив може да се случи нещо и преди точния съвпад
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Uran

• 6041
« Отговор #71 -: Февруари 10, 2013, 07:17:01 pm »
А не усещате ли нищо? Аз 2 години преди точния аспект много силно изразено чувствах желание за любовна връзка.

Aз съм омъжена и със силен фикс в радикса. Нямам желание за връзки. Появиха се доста ухажори общо взето с едни и същи характеристки. :unsure:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #72 -: Февруари 11, 2013, 07:55:18 pm »
То и аз бях омъжена :-[

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #73 -: Август 09, 2013, 12:00:16 am »
И какво стана? Uran? Случи ли се нещо при вас?

Моят любим ме забеляза, когато прогресивната му Венера застана на градус от наталното му Слънце (обратно на темата) във Везни в 5 дом. Влюби се "един път". Моят Марс (и още две планети) са във Везни. Аспектът му ще е точен към края на годината и ще отшуми края на следващата. Още не знам какво ще излезе от тази връзка.

Със съпруга ми пък се срещнахме, когато прогресивната Венера мина върху наталната ми Луна, а когато прогресивната Луна съвпадна с наталната Венера 7 години по-късно се скъсах от рев за дете. Но това са луните, а не слънцата и е за друга тема.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #74 -: Август 09, 2013, 08:06:33 am »
А прогресивната луна при двама ви прави ли аспекти с натално или прогресивно слънце?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #75 -: Август 09, 2013, 08:43:14 am »
Прогресивното слънце ми е в точн секстил с натална луна у5, точен тригон натален марс у2,9...и е на 2 градуса от нат. Ац... не знам аккво ще става сега... :rolleyes:

А иначе по темата когато е пр. слънце е било в точен секстил към натална венера...тогава съм имала и минал тр. сатурн през ДЦ и сатурн в 7ми, прогресивна луна на 2 градуса до МЦ - та тогава започнах връзка и заживях с човека- сериозна връзка беше.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re:Прогресивно Слънце - натална Венера
« Отговор #76 -: Декември 24, 2013, 08:22:21 am »
Винаги ли при аспект - съвпад на прогресивно Слънце с натална Венера или прогресивна Венера съвпад с натално Слънце говорим за среща с нова любов или с голямата любов...? Ако не, какви други тълкувания би могъл да има...моля ви, споделете от вашия опит. Благодаря!!!

Да! Винаги има акцент върху любовта....

А в мъжка карта с неаспектирана венера дали въобще би имало съществено проявление?