Но мъжа ти за да палне - трябва ти да си му удряла по някакъв начин Луната. Къде му е неговата Луна? Нещо друго трябва да има, за да пали... 
Неговата Луна е на 0,45 гр. Рак. Нямам планети в този градус. Най-близкият градус е на Меркурия ми - 6 гр. Риби.
ПП. Но ако приемем Луната в края на знака Близнаци, имам Уран на 22 Дева (скрита квадратура) и Плутон на 19 Дева (също скрит квадрат). това обаче са прекалено големи орбиси (в първия случай 8гр., а във втория 11 градуса; това нормално ли е за Луна?)
Луната ти е 15градуса във Водолей. 15 градуса в Лъв ти е 180градусовата опозиция. До 0градуса в Рак има 45 градуса, кото значи, че между твоята Луна и неговата Луна има най-добрия аспект на "допълването и душевната агресия" 135градуса, което е квадрат и половина и работи
Въобще - 45, 90 и 135 си работят и си е брало лайката...
* С бившата имахме нейната Луна/Марс в Козирог в опозе с моята Луна. Преди да се стигне до секс - треперех целия отвътре от напрежение (за първи път ми се случва) и ми сълзеше члена без да се възбуждам. При все, че беше женена и трябва да я пазя - само като я погледнех без думи, без нищо да каже - шамарите и синия гъз й бяха редовна порция любов от моя страна. Бе животинско си беше, извади всичко мръсно и гадно, де що го имах.
(след една година след като скъсахме, като я видях - направо се учудих, че ме е докарвала до тия състояния...

)