Здравей Гост

СТРАСТТА В НАТАЛА И ПРИ СИНАСТРИЯ

• 156 Отговора
  • 33657 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:СТРАСТТА В НАТАЛА И ПРИ СИНАСТРИЯ
« Отговор #100 -: Март 24, 2011, 10:56:46 pm »
Наблюдават се доста жени, които с определени партньори са предразположени към орална любов, дори тя им доставя огромно удоволствие, а с други партньори се прави без желание, дори се избягва напълно. Същото е и с мъжете.
Замислих се върху следната хипотеза:аз(жена) харесвам анална любов,но партньорът ми(мъж) не,защото нямаме съответния аспект.Колко време мислите ще е необходимо да го навия. ;DИзобщо има ли мъж на тази Земя,който би ми отказал?  ;D ;D Интересно ми е да чета за този и онзи аспект.Обаче все от позиция на 1л.ед.ч. написано.Единия харесвал това,другия онова и трябвало да се срещнат по аспекти.Инак не става.Мисля,че ако един човек има желание да достави удоволствие на партньора си,би екпериментирал с всичко.Не е ли желанието да удовлетвориш другия най-важното при сексуалното общуване?Това с кои планети и аспекти се свързва?
Да задоволиш собствения си нагон е твърде лесно-дори козичка би свършила работа на един мъж,а на жената един вибратор.

Ти ще го навиеш, то е ясно. Липсата на аспекта не изключва, че този тип любов няма да се прави. Въпросът е дали и двамата ще имате удоволствието да я правяте, както дали и двамата ще имате същата необходимост. Тук по-скоро единия ще се чувства принуден, за да достави удоволствие на другия.  
Divna мила караш ме да се смея.Един мъж да се чувства принуден да прави анална любов,за да достави удоволствие на жената. ;DЕдва ли ще се намери мъж който да откаже анална или орална любов от страна на жената.Би си го пъхнал във всяка една дупка при жената.

Ами изглежда си мислиш, че познаваш всички мъже. Има обаче такива, като Венера в Дева, които трудно ще ги накараш да си "пъхнат" оная работа в "канализацията".
И аспектът не говори, дали ще се хареса на единия или на другия, а дали и двамата ще имат взаимно удоволствие да го правят заедно. Не знам по какъв начин да го обесня, за да бъда разбрана.
Искам да подчертая, че отговорих на въпрос, който ми беше зададен, без да желая да убеждавам никого в нищо. Всеки има право на собственна теория, особено когато е подкрепена от практиката.

*

tadj-all

« Отговор #101 -: Март 24, 2011, 10:57:40 pm »

Но мъжа ти за да палне - трябва ти да си му удряла по някакъв начин Луната. Къде му е неговата Луна? Нещо друго трябва да има, за да пали...
:-\

Неговата Луна е на 0,45 гр. Рак. Нямам планети в този градус. Най-близкият градус е на Меркурия ми - 6 гр. Риби.

ПП. Но ако приемем Луната в края на знака Близнаци, имам Уран на 22 Дева (скрита квадратура) и Плутон на 19 Дева (също скрит квадрат). това обаче са прекалено големи орбиси (в първия случай 8гр., а във втория 11 градуса; това нормално ли е за Луна?)

Луната ти е 15градуса във Водолей. 15 градуса в Лъв ти е 180градусовата опозиция. До 0градуса в Рак има 45 градуса, кото значи, че между твоята Луна и неговата Луна има най-добрия аспект на "допълването и душевната агресия" 135градуса, което е квадрат и половина и работи ;)
Въобще - 45, 90 и 135 си работят и си е брало лайката...

* С бившата имахме нейната Луна/Марс в Козирог в опозе с моята Луна. Преди да се стигне до секс - треперех целия отвътре от напрежение (за първи път ми се случва) и ми сълзеше члена без да се възбуждам. При все, че беше женена и трябва да я пазя - само като я погледнех без думи, без нищо да каже - шамарите и синия гъз й бяха редовна порция любов от моя страна. Бе животинско си беше, извади всичко мръсно и гадно, де що го имах.

(след една година след като скъсахме, като я видях - направо се учудих, че ме е докарвала до тия състояния... :-\)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #102 -: Март 24, 2011, 11:06:01 pm »

И луната и Плутон са ти във Везни?

Ако е така, сценария на вътрешното удоволствие мисля, че би бил следния: Марс в Рак обича да удря в емоциите, Луна в козирог не се поддава. Луна/Плутон съвпад обича дълбочината и катарзиса и да има вътрешно напрежение и вероятно студенината в него те предизвиква, за да получиш ответ?

Просто предположение.
Луната и Плутон са в първите градуси на Скорпион....
ами той обича логиката и праволинейността на нещата, а пък аз тези неща не, че не ги зачитам, но си правя нещата по мой начин....
той има един везнишки стелиум, за който си мисля че е в основата на моите дразнения с венерините истории ...в моята карта Венера е ранена и няма нито един хубав аспект....може би тригон с АСЦ е единствения...аз като цяло везнишките истории трудно ги разбирам....
много се отплеснах.... :-[ :blink: ;D

*

tadj-all

« Отговор #103 -: Март 24, 2011, 11:11:08 pm »

И луната и Плутон са ти във Везни?

Ако е така, сценария на вътрешното удоволствие мисля, че би бил следния: Марс в Рак обича да удря в емоциите, Луна в козирог не се поддава. Луна/Плутон съвпад обича дълбочината и катарзиса и да има вътрешно напрежение и вероятно студенината в него те предизвиква, за да получиш ответ?

Просто предположение.
Луната и Плутон са в първите градуси на Скорпион....
ами той обича логиката и праволинейността на нещата, а пък аз тези неща не, че не ги зачитам, но си правя нещата по мой начин....
той има един везнишки стелиум, за който си мисля че е в основата на моите дразнения с венерините истории ...в моята карта Венера е ранена и няма нито един хубав аспект....може би тригон с АСЦ е единствения...аз като цяло везнишките истории трудно ги разбирам....
много се отплеснах.... :-[ :blink: ;D

Венера в Телец в опозе със Сатурн? Меркурий в Рак? (края на юни 1985г?)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Март 24, 2011, 11:11:44 pm »
Има обаче такива, като Венера в Дева, които трудно ще ги накараш да си "пъхнат" оная работа в "канализацията".

Що се отнася до Венера в Дева и "мръсния канал", далеч не винаги знаковата позиция е определяща за предпочитанията.
Не някой друг, а една колежка със Слънце, Венера и Меркурий в Дева ми разказва за особената тръпка от аналната любов, да съм опитала и аз. И още едно другарче (мъж със Слънце/Венера в Дева и Луна, Марс и Плутон в "естетичните" Везни) ми беше споделило за сексуалната си партньорка, че не искала да го прави в задния двор, много беше разочарован от този факт.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #105 -: Март 24, 2011, 11:18:37 pm »
Ами познатите ми с Венера в Дева не са по тая част, или ако го правят, го правят заради партньорите, а не заради себе си. Иначе нищо не я бърка Венера в Дева, ако е подкрепена от Плутон, особено с едно квадратче.  ;D Зависи в кой дом също се намира Венера, ако е в 8 дом е специална марка, пък нищо, че е в знака Дева.  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #106 -: Март 24, 2011, 11:24:37 pm »

Венера в Телец в опозе със Сатурн? Меркурий в Рак? (края на юни 1985г?)
да ... :blink: интересно как помниш такива неща.....?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Март 24, 2011, 11:28:20 pm »
Иначе нищо не я бърка Венера в Дева, ако е подкрепена от Плутон, особено с едно квадратче.  ;D Зависи в кой дом също се намира Венера, ако е в 8 дом е специална марка, пък нищо, че е в знака Дева.  ;)

Въпросната Дева няма нито осмодомни, нито плутонови акценти.
Изгорена ретроградна Венера в Дева (в съвпад със Слънцето) в Т-квадрат с Марс в Близнаци и Нептун в Стрелец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #108 -: Март 24, 2011, 11:30:58 pm »
Иначе нищо не я бърка Венера в Дева, ако е подкрепена от Плутон, особено с едно квадратче.  ;D Зависи в кой дом също се намира Венера, ако е в 8 дом е специална марка, пък нищо, че е в знака Дева.  ;)

Въпросната Дева няма нито осмодомни, нито плутонови акценти.
Изгорена ретроградна Венера в Дева (в съвпад със Слънцето) в Т-квадрат с Марс в Близнаци и Нептун в Стрелец.

Жива и здрава да е тая изгорена ретроградна Венера в Дева!  ;D
Как й е Меркурий? Да не обича да послъгва нещо?  :P ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Март 24, 2011, 11:39:34 pm »
Съмнявам се да послъгва (няма никакъв интерес), просто не винаги работи толкова буквално астрологията.  ;)
Първодомна Луна в съвпад с Юпитер в Овен + Марс в Близнаци близо до К3 - няма скрито-покрито, всичко се разгласяваше в прав текст още при влизането й в офиса. Непрекъснато говорене, за нула време може да ти докара страшно главоболие с глупостите си. Меркурий в Дева, близо до ДС (откъм 6 дом), но няма аспект с Марс и Нептун. Голяма бърборана (Марс в Близнаци близо до върха на 3 дом), но лишена от елементарно чувство за такт и не умее да изслушва отсрещния.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #110 -: Март 25, 2011, 12:03:29 am »

Няма мъж, който да не иска анален секс. Друг е въпроса дали ще настоява, ако партньорката му откаже. Само сегашния ми приятел не си е "правил устата", но ние сме заедно от половин година, така че има време. Всички други досега са си поискали, в това число и този с Венера и със Слънце в Дева. Разбираме се, че на мен не ми харесвам и ОК, до тук.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #111 -: Март 25, 2011, 12:08:31 am »

Няма мъж, който да не иска анален секс. Друг е въпроса дали ще настоява, ако партньорката му откаже. Само сегашния ми приятел не си е "правил устата", но ние сме заедно от половин година, така че има време. Всички други досега са си поискали, в това число и този с Венера и със Слънце в Дева. Разбираме се, че на мен не ми харесвам и ОК, до тук.

Много смело.... :rolleyes: Има и такива мъже , които предпочитат традиционните похвати в секса....
Попадала съм и на такива , които изпитват ужас от подобни мероприятия....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Март 25, 2011, 12:10:34 am »
Значи в това отношение съм "облагодетелствана" в един или друг смисъл  ;D - досега все попадам на сравнително деликатни типажи, не са ми натрапвали такива въжделения (само по Луна/Марс, но го приемам за нещо естествено).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #113 -: Март 25, 2011, 12:12:35 am »
Е ,на мен никой не ми е натрапвал нищо. затова и връзките ми са продължителни всичките.  ;D ;D ;D
Не бих понесла такова нещо в сексуалното общуване. Обикновено се подхвърля между другото и на шега, за да се опипа "почвата".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Март 25, 2011, 12:15:32 am »
Е ,на мен никой не ми е натрапвал нищо. затова и връзките ми са продължителни всичките.  ;D ;D ;D
Не бих понесла такова нещо в сексуалното общуване. Най-често се пдхвърла между другото и на шега, за да се опипа "почвата".

Защо казваш , че няма мъж , който да не иска да прави анален секс? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Март 25, 2011, 12:21:35 am »
Обикновено се подхвърля между другото и на шега, за да се опипа "почвата".

Някои от тях просто хвърлят въдицата с цел да проучат терена, а от жената зависи дали ще захапе стръвта.  ;D
Навремето чух едно цинично и същевременно доста обосновано изказване от една "лека" жена: "Мъжът стига дотам, докъдето жената му позволи". Е, може би е имала право да мисли така, особено предвид нейния богат опит с мъжете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #116 -: Март 25, 2011, 12:24:16 am »
Не бих понесла такова нещо в сексуалното общуване. Най-често се пдхвърла между другото и на шега, за да се опипа "почвата".

Защо казваш , че няма мъж , който да не иска да прави анален секс? :rolleyes:

Защото всички с които съм била са си поискали на шега с изключение на сегашния ми приятел, но да не забравяме, че и той е мъж. Шегувам се. Не е правилно да се правят такива обобщения. Разбира се, че всеки си има предпочитания.

*

Stella

• 7765
« Отговор #117 -: Март 25, 2011, 12:27:27 am »
Неговата Луна е на 0,45 гр. Рак. Нямам планети в този градус.

Всъщност нямате ли "скрит" тригон между твоя Марс и неговата Луна?
Принципно синастрична Луна в 6ти и 8ми знак от нашата се счита за трудно положение, липсва синхроничност в психоемоционален план. Ако се гледат само Луните, де.

Да наистина може да се каже. Даже е доста силен от гледна точка на орбисата - само 1 градус. Но тригонът не е ли лек аспект.

Той неговият Марс поначало е неаспектиран и ретрограден, т.е. недобре проработен. Защо си мисля, че кибритлията е Марса му?

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Март 25, 2011, 12:33:28 am »
Страст е емоция, която описва отношението на един човек към друг човек, предмет, занимание и прочее. Страстта е силно чувство на привързаност, на отдаденост, на ентусиазъм или особено желание за извършване на нещо определено. Терминът се използва и при описването на жив интерес спрямо някого/нещо, за демонстриране на обвързаност, интимни отношение или почит.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82

Защо говорим за една единствена страст.... :rolleyes:....И обезателно ли тя се свързва само със секса и интимните отношения....? :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Март 25, 2011, 12:53:48 am »
Страст е емоция, която описва отношението на един човек към друг човек, предмет, занимание и прочее. Страстта е силно чувство на привързаност, на отдаденост, на ентусиазъм или особено желание за извършване на нещо определено. Терминът се използва и при описването на жив интерес спрямо някого/нещо, за демонстриране на обвързаност, интимни отношение или почит.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82

Защо говорим за една единствена страст.... :rolleyes:....И обезателно ли тя се свързва само със секса и интимните отношения....? :rolleyes:

Защото, ако питаш Фройд, всичко тръгва оттам.
Ерос - "инстинктът за живот" е в основата на всички  съзидателни и творчески дейности.
Танатос - "инстинктът за смъртта" е в основата на всички разрушителни дейности.
Няма живот без смърт и смърт без живот. Преди да се построи нещо ново, старото трябва да се разруши.
Борбата между тези 2 инстинкта е в двигател за големи постижения, ако не и механизъм за човешка еволюция, чрез надскачане на телесните страсти и извисяване на духовните потребности над тези на тялото.
Или казано по-простичко парата, която се образува при страстта задвижва двигателя за много други постижения, ако можем да я впримчим в нещо градивно.