Здравей Гост

СТРАСТТА В НАТАЛА И ПРИ СИНАСТРИЯ

• 156 Отговора
  • 33636 Прегледи
*

Nova

• *
  • 353
Re:СТРАСТТА В НАТАЛА И ПРИ СИНАСТРИЯ
« Отговор #80 -: Март 24, 2011, 09:59:54 pm »
с приятеля ми имаме този аспект Луна/Марс опозиция...
ами от време на време стигаме до бой...или поне до опити за бой....дали аз ще го нападна...по-често аз го провокирам, но изяждам по някой и друг шамар да се укротя, че да си призная доста често аз не мога да устоя да не го нападам...... :-[ :blink: ;D
Странно ми се вижда да е от опозицията луна- марс.... :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #81 -: Март 24, 2011, 10:03:05 pm »
С предишния ми партньор имахме опозиция Луна/Марс, която се изрази много силно на сексуално ниво.
Ванила, погледни синастрията ви по-добре. Явно при вас проблемът идва от егото. Виж позициите на Слънцата. Има ли квадратура м/у тях, както и м/у Слънце/Плутон. Квадратурата Марс/Плутон също се свързва с насилие.

ПП: Не бива да стоиш с човек, който ти причинява физическа и духовна болка. Защо си с него? Задавала ли си си този въпрос?

*

tadj-all

« Отговор #82 -: Март 24, 2011, 10:05:30 pm »

За насилието обаче ще те контрирам. Домашно - Луна, насилие - Марс(и Плутон) дават тоя тънък и любим за някои хора сценарий. И най-вече - Луната и Марса в 3-ти квадрант дават дозата да "дразнят" отвътре и да всяват смут в душата на партньора. Затова се стига и до "Земи тоя чехъл, мухльо/кучко!".

Четвърти дом не върши ли работа в този сценарий? Нали е под класическото управителство на Луната?
А и символизира четирите стени.

Да, забравих и за този сценарий, но да ти кажа само - по-скрит е, за разлика от тия в 3-ти квадрант. Там просто енергията се насочва директно срещу другите и дразни по-осезаемо.
Това ми е личното наблюдение.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #83 -: Март 24, 2011, 10:09:00 pm »
С предишния ми партньор имахме опозиция Луна/Марс, която се изрази много силно на сексуално ниво.
Ванила, погледни синастрията ви по-добре. Явно при вас проблемът идва от егото. Виж позициите на Слънцата. Има ли квадратура м/у тях, както и м/у Слънце/Плутон. Квадратурата Марс/Плутон също се свързва с насилие.

ПП: Не бива да стоиш с човек, който ти причинява физическа и духовна болка. Защо си с него? Задавала ли си си този въпрос?
Дивна, интересува ме тази опозиция като аспект, ако не бих ти създала неудобство, би ли споделила още нещо в тази връзка, какво разбираш под "изразяването много силно"...на съответното ниво :blink:

« Отговор #84 -: Март 24, 2011, 10:09:25 pm »
   Ооооо, аз харесвам тази опозиция - имах такава двойна синастрична Луна-Марс и то във фиксираните знаци - моя Луна Водолей, негов Марс - Лъв и негова Луна - Телец, мой Марс - Скорпион - ауууу, винаги е имало страст, налитане на бой също - взаимно. Дааам, но нямаше кофти последици от самата страст, защото Слънцата и Венерите ни са в точни секстили....

*

tadj-all

« Отговор #85 -: Март 24, 2011, 10:10:03 pm »
ами от време на време стигаме до бой...или поне до опити за бой....дали аз ще го нападна...по-често аз го провокирам, но изяждам по някой и друг шамар да се укротя, че да си призная доста често аз не мога да устоя да не го нападам...... :-[ :blink: ;D

Дай малко повечко инфо - домове, знаци и прочее.

« Отговор #86 -: Март 24, 2011, 10:12:21 pm »
Наблюдават се доста жени, които с определени партньори са предразположени към орална любов, дори тя им доставя огромно удоволствие, а с други партньори се прави без желание, дори се избягва напълно. Същото е и с мъжете.
Замислих се върху следната хипотеза:аз(жена) харесвам анална любов,но партньорът ми(мъж) не,защото нямаме съответния аспект.Колко време мислите ще е необходимо да го навия. ;DИзобщо има ли мъж на тази Земя,който би ми отказал?  ;D ;D Интересно ми е да чета за този и онзи аспект.Обаче все от позиция на 1л.ед.ч. написано.Единия харесвал това,другия онова и трябвало да се срещнат по аспекти.Инак не става.Мисля,че ако един човек има желание да достави удоволствие на партньора си,би екпериментирал с всичко.Не е ли желанието да удовлетвориш другия най-важното при сексуалното общуване?Това с кои планети и аспекти се свързва?
Да задоволиш собствения си нагон е твърде лесно-дори козичка би свършила работа на един мъж,а на жената един вибратор.

*

Stella

• 7765
« Отговор #87 -: Март 24, 2011, 10:16:29 pm »
а иначе чичко Сатурн върху Марс в синастрия ми действа много изнервящо и недеволно, никаква страст...

Направо те облива със студен душ чичко Сатурн. Двоен огледален съвпад съм имала при синастрия. Негов Сатурн в съвпад с мой Марс и мой Сатурн в съвпад с негов Марс. Във Везни и в Риби (куинсконс). Неговият Марс е кацнал върху Сатурна ми, но на върха на голям воден тригон с Юпитер и Нептун - приказка. А моят Марс в заточение във Везни безнадеждно затиснат от силния му в екзалтация Сатурн. Не студен душ, цяло цунами усещах да се изсипва, погасявайки страстта ми. Гадно е, но имаше други сексуални аспекти, които ни държаха заедно. И в крайна сметка мисля, че страстта се основава именно на противоречивите и несъвместими енергии, които циркулират в нас.  
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #88 -: Март 24, 2011, 10:23:04 pm »

Дивна, интересува ме тази опозиция като аспект, ако не бих ти създала неудобство, би ли споделила още нещо в тази връзка, какво разбираш под "изразяването много силно"...на съответното ниво :blink:

Луна/Марс - френска любов - изключително задоволяване. Половият орган се издига в култ.

*

Divna

• 2478
« Отговор #89 -: Март 24, 2011, 10:27:23 pm »
Наблюдават се доста жени, които с определени партньори са предразположени към орална любов, дори тя им доставя огромно удоволствие, а с други партньори се прави без желание, дори се избягва напълно. Същото е и с мъжете.
Замислих се върху следната хипотеза:аз(жена) харесвам анална любов,но партньорът ми(мъж) не,защото нямаме съответния аспект.Колко време мислите ще е необходимо да го навия. ;DИзобщо има ли мъж на тази Земя,който би ми отказал?  ;D ;D Интересно ми е да чета за този и онзи аспект.Обаче все от позиция на 1л.ед.ч. написано.Единия харесвал това,другия онова и трябвало да се срещнат по аспекти.Инак не става.Мисля,че ако един човек има желание да достави удоволствие на партньора си,би екпериментирал с всичко.Не е ли желанието да удовлетвориш другия най-важното при сексуалното общуване?Това с кои планети и аспекти се свързва?
Да задоволиш собствения си нагон е твърде лесно-дори козичка би свършила работа на един мъж,а на жената един вибратор.

Ти ще го навиеш, то е ясно. Липсата на аспекта не изключва, че този тип любов няма да се прави. Въпросът е дали и двамата ще имате удоволствието да я правяте, както дали и двамата ще имате същата необходимост. Тук по-скоро единия ще се чувства принуден, за да достави удоволствие на другия.   

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #90 -: Март 24, 2011, 10:28:21 pm »

хм сега като се замислих....ми неговата Луна е в Козирог, Марса ми в Рак и при него и при мен в 6-ти дом....битовизми... ;D
Слънцe/Марс тригон и Слънце/Марс секстил
Плутон/Юпитер съвпад при негов квадрат мой Меркурий.....задейства наталния ми квадрат  :plu: :soe: :moo: :kva: :mer:
« Последна редакция: Март 24, 2011, 10:35:37 pm от vanilla »

*

tadj-all

« Отговор #91 -: Март 24, 2011, 10:35:38 pm »

хм сега като се замислих....ми неговата Луна е в Козирог, Марса ми в Рак и при него и при мен в 6-ти дом....
Слънцe/Марс тригон и Слънце/Марс секстил
Плутон/Юпитер съвпад при негов квадрат мой Меркурий.....задейства наталния ми квадрат  :plu: :soe: :moo: :kva: :mer:

И луната и Плутон са ти във Везни?

Ако е така, сценария на вътрешното удоволствие мисля, че би бил следния: Марс в Рак обича да удря в емоциите, Луна в козирог не се поддава. Луна/Плутон съвпад обича дълбочината и катарзиса и да има вътрешно напрежение и вероятно студенината в него те предизвиква, за да получиш ответ?

Просто предположение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #92 -: Март 24, 2011, 10:35:50 pm »

Аз мога да дам повечко информация за този аспект. Макар с широка орбиса с мъжа ми го имахме в синастрията си. Опитваше се е да ми налита физически и да скача насреща ми, палеше от "половин дума". Тази негова избухливост беше една от причините да се разведа. Не мога да кажа, че ми е нанасял побой в истинския смисъл, но да скочи насреща ти и да те хване за деколтето е достатъчно обидно. Моя Луна на 15 Водолей в опозиция с негов Марс на 5 гр. Лъв. На него Марс му управлява 2-ри дом (Овен), а на мен Луната ми управлява 8-ми (Рак). Може би и фактът, че Марс и Луна управляват кардинални знаци също има значение. Но това са общо взето битовизми. В леглото е бил винаги много нежен и внимателен. но каква полза, като ти трови ежедневието с грубо отношение, то това кара другата страна да се дистанцира постепенно и да отказва секс. Във френската любов, както казва Дивна, беше виртуоз. Наистина имах чувството, че обожава да го прави.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #93 -: Март 24, 2011, 10:41:45 pm »

Аз мога да дам повечко информация за този аспект. Макар с широка орбиса с мъжа ми го имахме в синастрията си. Опитваше се е да ми налита физически и да скача насреща ми, палеше от "половин дума". Тази негова избухливост беше една от причините да се разведа. Не мога да кажа, че ми е нанасял побой в истинския смисъл, но да скочи насреща ти и да те хване за деколтето е достатъчно обидно. Моя Луна на 15 Водолей в опозиция с негов Марс на 5 гр. Лъв. На него Марс му управлява 2-ри дом (Овен), а на мен Луната ми управлява 8-ми (Рак). Може би и фактът, че Марс и Луна управляват кардинални знаци също има значение. Но това са общо взето битовизми. В леглото е бил винаги много нежен и внимателен. но каква полза, като ти трови ежедневието с грубо отношение, то това кара другата страна да се дистанцира постепенно и да отказва секс. Във френската любов, както казва Дивна, беше виртуоз. Наистина имах чувството, че обожава да го прави.

По принцип този, който е с Луната го отнася повече и му е по-стресово. То е ясно защо.

Но мъжа ти за да палне - трябва ти да си му удряла по някакъв начин Луната. Къде му е неговата Луна? Нещо друго трябва да има, за да пали... :-\

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #94 -: Март 24, 2011, 10:44:01 pm »

моето Слънце е в Рак неговото в Скорпион, макар да нямат точен тригон....
квадрат на Марсове и Плутони нямаме  :-[ ;D...его и проклетия :-[ от време на време .....
духвно много добре си пасваме, както всички хора имаме разногласия по някои въпроси....основно битови....

*

Stella

• 7765
« Отговор #95 -: Март 24, 2011, 10:44:26 pm »

Но мъжа ти за да палне - трябва ти да си му удряла по някакъв начин Луната. Къде му е неговата Луна? Нещо друго трябва да има, за да пали...
:-\

Неговата Луна е на 0,45 гр. Рак. Нямам планети в този градус. Най-близкият градус е на Меркурия ми - 6 гр. Риби.

ПП. Но ако приемем Луната в края на знака Близнаци, имам Уран на 22 Дева (скрита квадратура) и Плутон на 19 Дева (също скрит квадрат). това обаче са прекалено големи орбиси (в първия случай 8гр., а във втория 11 градуса; това нормално ли е за Луна?)
« Последна редакция: Март 24, 2011, 10:48:34 pm от Stella »

« Отговор #96 -: Март 24, 2011, 10:49:30 pm »
Замислих се върху следната хипотеза:аз(жена) харесвам анална любов,но партньорът ми(мъж) не,защото нямаме съответния аспект.Колко време мислите ще е необходимо да го навия. ;DИзобщо има ли мъж на тази Земя,който би ми отказал?  ;D ;D Интересно ми е да чета за този и онзи аспект.Обаче все от позиция на 1л.ед.ч. написано.Единия харесвал това,другия онова и трябвало да се срещнат по аспекти.Инак не става.Мисля,че ако един човек има желание да достави удоволствие на партньора си,би екпериментирал с всичко.Не е ли желанието да удовлетвориш другия най-важното при сексуалното общуване?Това с кои планети и аспекти се свързва?

Ти ще го навиеш, то е ясно. Липсата на аспекта не изключва, че този тип любов няма да се прави. Въпросът е дали и двамата ще имате удоволствието да я правяте, както дали и двамата ще имате същата необходимост. Тук по-скоро единия ще се чувства принуден, за да достави удоволствие на другия.  
Divna мила караш ме да се смея.Един мъж да се чувства принуден да прави анална любов,за да достави удоволствие на жената. ;DЕдва ли ще се намери мъж който да откаже анална или орална любов от страна на жената.Би си го пъхнал във всяка една дупка при жената.

*

Divna

• 2478
« Отговор #97 -: Март 24, 2011, 10:50:23 pm »

моето Слънце е в Рак неговото в Скорпион, макар да нямат точен тригон....
квадрат на Марсове и Плутони нямаме  :-[ ;D...его и проклетия :-[ от време на време .....
духвно много добре си пасваме, както всички хора имаме разногласия по някои въпроси....основно битови....

Духовно си пасвате, а играе шамарената фабрика. Нещо не ми се връзва.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Март 24, 2011, 10:51:28 pm »
Неговата Луна е на 0,45 гр. Рак. Нямам планети в този градус.

Всъщност нямате ли "скрит" тригон между твоя Марс и неговата Луна?
Принципно синастрична Луна в 6ти и 8ми знак от нашата се счита за трудно положение, липсва синхроничност в психоемоционален план. Ако се гледат само Луните, де.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Март 24, 2011, 10:55:51 pm »
Един мъж да се чувства принуден да прави анална любов,за да достави удоволствие на жената. ;DЕдва ли ще се намери мъж който да откаже анална или орална любов от страна на жената.Би си го пъхнал във всяка една дупка при жената.

Там е въпросът, че един мъж не би отказал да му се достави това удоволствие. Не всеки мъж обаче е с нагласа да се грижи за удоволствието на партньорката наред със своето собствено.
Причините могат да бъдат различни, както вече казах - при някои задръжки, при други егоизъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.