Мирабела, не аз съм измисляла задачите, а ги преписвам от книжката "Математически фолклор" на Ганчев, Чимев, Стоянов, на Държавно Издателство "Народна просвета"
Цитат на: Вещичка в Април 01, 2011, 03:23:24 pmМирабела, не аз съм измисляла задачите, а ги преписвам от книжката "Математически фолклор" на Ганчев, Чимев, Стоянов, на Държавно Издателство "Народна просвета" ...която струва 1,75
Вещеееееееееееееееер,ти друга работа нямаш ли си,бе ...Ай,че наближавааааааа....купона
ти от сутринта се каниш
За туй ли ме викаш утре...да Фана метлата :haha:
могат ли да се возят в петместна лека кола, без да я претоварят, двама бащи, двама синове, две семейни двойки, снаха със свекър и свекърва, две майки и един внук, като най-малкият е на възраст над 15 години?
представете си, че се намирате високо в Тибет. в диво село, където местните хабер си нямат от никакви чужди езици. вие не знаете техният език. как бихте попитали местен жител на езика на жестовете откъде да си купите тампони? :rolf: :rolf: :rolf:
аз казах ама по-долу, че задачата за тампоните е бъзик. ама тия реклами за тампони ме нервят и затова ми щукна идеята за селото в Тибет :rolf: нали знаеш, че ума ми хвърчи на неподозирани места в такива моменти :haha:
Цитат на: Вещичка в Март 31, 2011, 03:35:22 amпредставете си, че се намирате високо в Тибет. в диво село, където местните хабер си нямат от никакви чужди езици. вие не знаете техният език. как бихте попитали местен жител на езика на жестовете откъде да си купите тампони? :rolf: :rolf: :rolf:Цитат на: Вещичка в Април 01, 2011, 03:23:24 pmаз казах ама по-долу, че задачата за тампоните е бъзик. ама тия реклами за тампони ме нервят и затова ми щукна идеята за селото в Тибет :rolf: нали знаеш, че ума ми хвърчи на неподозирани места в такива моменти :haha:Всъщност, това е реплика от сериала Агнешко, който върви по Fox Life :tongue2: