Здравей Гост

полът на детето

• 77 Отговора
  • 10978 Прегледи
*

lin

полът на детето
« Отговор #20 -: Август 12, 2005, 05:09:46 pm »
Да докладвам иначе с проучването с моите майки какво стана. :)

По метода с броенето през 5 домове, мога да направя извод, че точно излиза определянето на пола на децата чрез това в какъув знак попада върха на дома - мъжки или женски съответно за момченце или момиченце.

Иначе попадането в конкретен знак в нито един от 5-те случая, които гледах не съвпада със Слънцето или Asc-та на роденото дете.

Някой има ли други резултати?

*

Guest

полът на детето
« Отговор #21 -: Август 12, 2005, 05:28:01 pm »
Цитат
Пак за определянето на съпруга.

За да не те карам да пишеш... аналогично за децата и 5-ти дом, предполагам, че за съпруга се гледа 7-ми дом.
Моят 7-ми е в Козирог.
Какъв извод да си направя?
Че благоверният ще е със Слънце или Asc в Козирог ли?

За 2-ри съпруг предполагам, че трябва да отброя от върха на 7-ми 7 домове и да видя в кой знак ще попадне - то си е директно Asc-та това!  :)

Така ли е?
lin, за съпруга гледаш:

1. 7-ми дом - в какъв знак попада
2. има ли планети в 7-ми дом и какви
3. управител на 7-ми дом в какъв знак се намира и какви аспекти прави
4. Слънце, Марс и Сатурн като положения по знак и аспекти...
Това са основните неща по които можеш да откриеш качествата, описващи бъдещият ти съпруг. Може да се получи голяма каша, но се опитай да отсееш доминиращите и повтарящи се фактори, за да получиш по ясна картинка
Много често се случва знакът на върха на 7-ми дом да даде слънчевият знак на съпруга, но това не е задължително.
Хубаво е и Луната ти да е в същият знак като Слънцето на партньора. Има и още много други неща, темата е много дълга и широка. Ако имаш още въпроси ще се радвам да ти помогна с каквото знам.. :)

P.S.За втори евентуално гледаш 7-ми производен на 7-ми, както сама си се сетила. :)

*

lin

полът на детето
« Отговор #22 -: Август 12, 2005, 06:38:51 pm »
Благодаря ти много!

Ще разуча по-подробно като се върна след 2 седмици, че нали съм вече отпускар и пак ще пиша!  :)
Аз съм редовна тук! :D

До скоро!

*

АН

полът на детето
« Отговор #23 -: Август 13, 2005, 05:29:41 am »
Цитат
Благодаря ти много!

Ще разуча по-подробно като се върна след 2 седмици, че нали съм вече отпускар и пак ще пиша!  :)
Аз съм редовна тук! :D

До скоро!
приятна почивка  :D  

*

АН

полът на детето
« Отговор #24 -: Август 13, 2005, 05:54:56 am »
да добавим и един номерологичен метод:
1. Базисно число - 49.
2. Месец на зачеване.
3. Възраст на жената /закръглява се - ако от последния рожден ден преди раждането са минали по-малко от 6 месеца - към по-малката възраст; ако са минали повече от 6 месеца - към по-голямата/
4. От така полученото число се вадят последователно 1; 2; 3 и т.н. числа, докато се получи крайно положително число между 1 и 9.
При краен резултат нечетно число - момче; при четно - момиче.

Изчисление с пример:
Жена, родена на 6.9.1982г. Забременяване - декември 2003г.
1. 49+12=61
2. 61-22=39
3. 39-1=38; 38-2=36; 36-3=33; 33-4=29; 29-5=24; 24-6=18; 18-7=11; 11-8=3
Очакваното дете е момче.

полът на детето
« Отговор #25 -: Август 14, 2005, 08:46:35 am »
Цитат
да добавим и един номерологичен метод:
1. Базисно число - 49.
2. Месец на зачеване.
3. Възраст на жената /закръглява се - ако от последния рожден ден преди раждането са минали по-малко от 6 месеца - към по-малката възраст; ако са минали повече от 6 месеца - към по-голямата/
4. От така полученото число се вадят последователно 1; 2; 3 и т.н. числа, докато се получи крайно положително число между 1 и 9.
При краен резултат нечетно число - момче; при четно - момиче.

Изчисление с пример:
Жена, родена на 6.9.1982г. Забременяване - декември 2003г.
1. 49+12=61
2. 61-22=39
3. 39-1=38; 38-2=36; 36-3=33; 33-4=29; 29-5=24; 24-6=18; 18-7=11; 11-8=3
Очакваното дете е момче.
Здравей Ан!
и при мен този метод се оказа точен :)

*

Guest_persefona

полът на детето
« Отговор #26 -: Август 14, 2005, 01:57:08 pm »
Цитат
Цитат
Обаче ме изнанада това, че за второто дете се гледал върхът на 6-ти дом, а аз до сега знаех , че е по 9-ти дом??? Нали не е грешка ?
Привет Zaza! :)

Не, не е грешка за 6-тия дом, но това е теорията на една руска астроложка.

Разкажи ми, моля те това, което ти знаеш за 9-ти!
Ти имаш ли 2-ро дете?
И ако да - отговаря ли на формулата по 6-ти дом?
:rolleyes: НЯКЪДЕ БЯХ 4ЕЛА 4Е В ЖЕНСКИ ХОРОСКОП СЕ ГЛЕДА ВЪРХА НА 4 ДОМ ЗА ПЪРВО ДЕТЕ,6-ТИ ЗА ВТОРО,8 -МИ ЗА ТРЕТО;А В МЪЖКИ ЗА 1-ВО 5 ДОМ,ВТОРО-7,3-ТО 9 ДОМ.ТА ПОЛЪТ  ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДАЛИ ЗНАЦИТЕ СА МЪЖКИ ИЛИ ЖЕНСКИ И ПЛАНЕТИТЕ В ТЯХ.ИЗНЕНАДАХ СЕ 4Е ЗА ВСИ4КИ КОИТО СЪМ НАБЛЮДАВАЛА ОТГОВАРЯ ИЛИ ПРИМЕРНО СЕ ВИЖДА 4Е ЩЕ Е МОМИ4Е НО Е МОМ4Е С ЖЕНКИ ЗНАК.ЗА СЕБЕ СИ ЩЕ РАЗБЕРА В БЪДЕЩЕ :D  

*

9779

• 32
полът на детето
« Отговор #27 -: Октомври 05, 2006, 09:04:18 am »
ПРИВЕТИ ОТ ЕДНА ВАША ПОЧИТАТЕЛКА.
Давам ви даните са да проверите точността на метода.
Аз р.15.04.55 Сф.15.20 ч.
Първо дете р.18.10.75 момиче,второ р.14.09.83 момиче след това един аборт.От второто ми дете внучка р. 26.04.2005 г.
Получава ли се.  

*

Valda

• *
  • 377
полът на детето
« Отговор #28 -: Октомври 05, 2006, 10:36:51 am »
Цитат
НЯКЪДЕ БЯХ 4ЕЛА 4Е В ЖЕНСКИ ХОРОСКОП СЕ ГЛЕДА ВЪРХА НА 4 ДОМ ЗА ПЪРВО ДЕТЕ,6-ТИ ЗА ВТОРО,8 -МИ ЗА ТРЕТО;А В МЪЖКИ ЗА 1-ВО 5 ДОМ,ВТОРО-7,3-ТО 9 ДОМ.ТА ПОЛЪТ ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДАЛИ ЗНАЦИТЕ СА МЪЖКИ ИЛИ ЖЕНСКИ И ПЛАНЕТИТЕ В ТЯХ.

А нали се сещате, че ако няма включени знаци в тези домове върховете им ще попадат все или само в мъжки знаци или само в женски тъй като са през един :) Не ми се вижда много логично.

*

elfidka

• 3129
Re:полът на детето
« Отговор #29 -: Септември 09, 2010, 08:17:58 pm »
От много време чувам и чета какви ли не методи за определяне на децата в натала, ама незнам вече.
Има ли значение доли детето е от първи брак ии от втори ? И кои домове тогава се гледат.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #30 -: Септември 09, 2010, 08:24:28 pm »
ВСИЧКИ  тези методи донякъде са сполучливи,но какво бихте казали за метода инвитро където доктора определя броя на ембрионите и в повечето случаи се имплантират по 2  и даже 3? не забелязвате ли колко много майки водят близнаци? При всички тези жени /около 6 хиляди/ кои домове се гледат и броят ли се неуспешните опити /все пак и това са  били живи ембриони/?Ако някой има идеи да ги споделя....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Септември 09, 2010, 08:28:37 pm »
ВСИЧКИ  тези методи донякъде са сполучливи,но какво бихте казали за метода инвитро където доктора определя броя на ембрионите и в повечето случаи се имплантират по 2  и даже 3? не забелязвате ли колко много майки водят близнаци? При всички тези жени /около 6 хиляди/ кои домове се гледат и броят ли се неуспешните опити /все пак и това са  били живи ембриони/?Ако някой има идеи да ги споделя....

Може ни ни трябва карта на жена родила ин витро за да видим спецификата на аспектите.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #32 -: Септември 09, 2010, 08:32:51 pm »
Крис, моля те кажи кои са тия араби, дето са виждали Уран и Нептун в небето, да не е поарабен тоя метод.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #33 -: Септември 09, 2010, 08:35:21 pm »
Единственото общо в картите на жени правещи инвитро е присъствието на уран в 5 дом или водолей на върха му.Една позната чака тризнаци - нищо в картата и не показва такава плодовитост - така че ...къде го търсим...а за пола -пак доктора го определя :blink:

« Отговор #34 -: Септември 09, 2010, 08:37:01 pm »
14.11 .1977 Шумен - не знам час

*

elfidka

• 3129
« Отговор #35 -: Септември 09, 2010, 08:37:12 pm »
Единственото общо в картите на жени правещи инвитро е присъствието на уран в 5 дом или водолей на върха му.Една позната чака тризнаци - нищо в картата и не показва такава плодовитост - така че ...къде го търсим...а за пола -пак доктора го определя :blink:

По принцип Уран е свързан с изненадите. От него може да се очаква всичко...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Септември 09, 2010, 08:38:01 pm »
14.11 .1977 Шумен - не знам час

Е, то без час къде да търсим 5 дом  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Септември 09, 2010, 08:40:09 pm »
Патка това важи само за първите 2 точки.  
Сложих черта специално заради теб. ;D
Kak винаги се намира някой, който задава възможно най-глупавия въпрос.  ;D

????
 :rolf:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Септември 09, 2010, 08:42:01 pm »
Ау, какво внимание, пък аз да не видя.  ;D

Чертата се набива на очи, но заглавието е заблуждаващо, а за начинаещ може да бъде и подвеждащо определено. Благодаря за уточнението все пак, беше ми важно, връщам се при пернатите, няма нужда да ме гониш с пръчката.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #39 -: Септември 09, 2010, 08:44:23 pm »
тя е единствената която е родила /чакаше 3/ -другите са в процес на процедури.Не смея да я безпокоя ,незнам дали всичко е ок.