Здравей Гост

полът на детето

• 77 Отговора
  • 10976 Прегледи
Re:полът на детето
« Отговор #40 -: Септември 09, 2010, 08:47:07 pm »
нали знаете ,че мъжът е отговорен за пола на детето - така,че може би трябва и неговия 5 дом да се разгледа. :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #41 -: Септември 10, 2010, 03:54:23 pm »
Тъъъъъъй,значи....градусът ми на 5 дом е четен, женски знак, управителят ми е в женски знак, в четен градус и квооооо...родих момче-)))) ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #42 -: Септември 10, 2010, 04:03:25 pm »
Тъъъъъъй,значи....градусът ми на 5 дом е четен, женски знак, управителят ми е в женски знак, в четен градус и квооооо...родих момче-)))) ;D

Не беше ли Скорпион на куспидата на 5-я ти дом? Ако правилно помня, май беше така, а Скорпиона има и съуправител - Марс, който ти е в мъжкия знак Стрелец. Така ли беше, че са ми се затрили много карти след последното преинсталиране на компа?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #43 -: Септември 10, 2010, 04:18:05 pm »
така е, дори имам планети в мъжки знак в 5, но спазвам това, което беше дадено като правила,бе...тююююю,ама,че си и ти...Скарлетооооо :angry: :angry: ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #44 -: Септември 10, 2010, 04:27:25 pm »
така е, дори имам планети в мъжки знак в 5, но спазвам това, което беше дадено като правила,бе...тююююю,ама,че си и ти...Скарлетооооо :angry: :angry: ;D

Ох, извини ме!  :-[ Не съм в час от уплах днес. Първо ме тресе, после работих като луда и бързах, че ще ходя на разходка с приятелки с децата. Сега пък прочетох, че ша върим в други светове....съвсем се объках.  ;D Нали другата седмица Луната ще е растяща? Че веднъж така се обърках пак от бързане, че бях написала при намаляваща Луна, че е растяща.  :57: :57:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #45 -: Септември 10, 2010, 04:29:15 pm »
Ам,тъй,де....аз чета правилата и гледам моята карта-)))). Там не пише за планети у 5 дом-)))). Вярно, че не се сетих,че иде реч за планетите у септенера...Значи имам само една в 5 дом-))))

*

Yaya

• 2265
Re: полът на детето
« Отговор #46 -: Март 04, 2013, 12:37:08 pm »
Ровя се от известно време..... опитвам се да си намеря пола на сина ми в моята карта :-)
Майка ми твърди, че часът ми е точен. Но при всички сметки, ако на К5 имам Риби и Меркурий, то Нептун ми е в Стрелец, а Юпитер в Дева. По-скоро трябва да е момиче  ;D

А и още нещо ме терзае. Ако бащата определя пола на детето, защо не гледаме мъжката карта? Например, мъж с Козирог на К5 и Сатурн в съвпад с Луна в Лъв, ако има на К11 Рак, какъв пол ще му е 4то дете? Първото е момче.

Също и за жената - не тя определя пола. Но имам позната - мъжки знак на К5 и мъжка планета У5 в мъжки знак. Има син.
Друга, с 2 сина - 1. К5 Скорпион, Плутон в Дева, Марс във Водолей; 2. К7 Козирог, Сатурн в Близнаци.
Тоест, полът не се определя от купсидата на дома, а от местоположението на Управителя на дома? Ако е така, и второто ми дете ще е момче  ;D като реша да раждам
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #47 -: Март 05, 2013, 10:22:07 am »
Странно аз нямам деца ,но погледнах картата на сестра ми и при нея методът с управителя на дома не сработва определено,К5 е във везни,а Венера е в Козирог -резултатът е обаче момче. 

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #48 -: Март 05, 2013, 11:25:13 am »
И при мен методът с управителя на дома не сработва - Рак на К5, Луна в Дева. Резултат - момче. По индийската обаче е много точно - Меркурий в Овен е управител на 5-ти. Не само, че детето ми е момче, но е с АСЦ и Луна управлявани от Марс - Скорпион.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #49 -: Март 05, 2013, 11:37:57 am »
При вас знакът на купсидата работи  :-\

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #50 -: Март 05, 2013, 12:46:37 pm »
Да за първото дете,но не и за второто К6 е в Скорпион,а плутон във везни тук работи варянта с управителя на дома -второ момче.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Март 05, 2013, 01:44:24 pm »
Е, ама ако К7 ти е Стрелец, значи работи с К7  :-\

А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #52 -: Март 05, 2013, 02:07:51 pm »
Да за К7 седем в случаят работят и двата варианта, К7 е в Стрелец,а Юпитер управител на 7 е в Водолей.Обаче забелязах друго, по време на ражданията управител на пети е бил в транзит през мъжки знаци.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #53 -: Март 05, 2013, 02:33:01 pm »
Я, при мен също е така. Не се бях замисляла. Някой друг с подобно наблюдение? При бащите май не влияе, гледам карти.

А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #54 -: Март 05, 2013, 02:41:45 pm »
Може би би трябвало още по точно да се проследи транзита на управител на 5ти по време на зачеването .

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #55 -: Март 06, 2013, 12:13:12 am »
 ;D
аз знам и друг метод - ако в следващите 9 дни в картата на майката не настъпва съвпад на луна и слънце - първото дете е момиче, а в картата на детето - ако в следващите 9 дни настъпва съвпад - следващото дете е от противоположния пол - за сега при мен е вярно на половина, а ако забременея пак и родя момче - ще е съвсем вярно - но пак се броят и абортите - приложих метода на колкото жени се сетих и от 30тина само при 3 не сработи като при една знам че има аборт  :-[

иначе при мен метод 1 работи но не знам за четността на градуса тъй като имам колебания относно часа си  :rolleyes:
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Март 06, 2013, 03:19:31 pm »
  ;D ;D ;D

От кога се броят тези 9 дни? Ако при майката е от раждането на детето, е късно. Ако е в нейния радикс - при мен не работи.... родена съм при новолуние, след 5 дни, а имам син.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #57 -: Март 06, 2013, 04:34:49 pm »
Картата на Джесика Симпсън. Първо дете - момиче. Бременна с второ.

К5 в женски знак, У5 в женски знак, У5 - женска планета.

К7 мъжки знак, У7 неутрална планета, в съвпад със Слънце мъжки знак в женски знак. Т.к. слънцето е по-силната планета в съвпада, залагам на второ дете момче. А и 7 дом муданно е Везни, мъжки знак.

А Шопенхауер

« Отговор #58 -: Април 09, 2013, 10:37:15 am »
Един астролог ми беше казал,че градуса,в който попада Луната е от решаващо значение. Ако градуса на Луната е нечетен-момче,ако е четен момиче. Гледат се Луните и на двамата партнъори. Съответно ако при единия Луната попада в четен,а при другия в нечетен градус има еднаква възможност за дете както от единия,така и от другия пол.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #59 -: Април 09, 2013, 12:08:33 pm »
дали не е било обратното? При нас с бившия градусът е четен и имаме син.

А Шопенхауер