А ето тук нещо кратко и интересно за това има ли реални демони или демони има само в главата на Вещичка
:haha:
я помисли малко:
значи според теб понеже аз съществувам в твоето измерение трябва ти да си ме създала

е да, ама не нали

измеренията са обиталища. друг е въпроса кой какво прави в неговото си обиталище и с кого ще се срещне. първият Вселенски Закон гласи: подобното привлича подобно! тоест в зависимост от твоята резонансна честота при теб идват различни хора и неща, но ти, скъпа ми Кайли, пребиваваш в дадено обиталище, в което привличаш определени хора и неща

премаме следното: 1. ти си Кайли и си част от твоя грозд от 12 Души, а те са част от 12те грозда Души на твоята Монада или в твоята Монада има 12 грозда * 12 Души = 144 Души. /всяка Моната е така!/
2. твоята Монада е част от Абсолюта, малко по-ниско като ниво от Него. демек някъде из много високите измерения. Абсолюта от свая страна събира впечатления и опитност чрез всички създадени Монади!
3. твоята Монада проектира своите Души /инкарнации/ на различни измерения и като различни хора, рептили и прочее дивотии от сорта - ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО - така тя събира опитности!
4. респективно всяка Душа отгоре надолу си има - Божествен АЗ, Същностен Аз и Висш АЗ, като Висшият ти Аз стои над Душата ти, а тя стои над инкарнацията ти в даденото измерение, в което се намираш.
твоята инкарнация е спусната за уроци в дадено измерение, което само по себе си ще рече, че измерението съществува независимо от Монадата!!! това ни води към точка 5:
5. в измерението, в което се намира инкарнацията - в случая говорим за 3Д измерението - урокът е, че човек сам създава реалността си и в каквото си създадеш, в това ще пребиваваш!
измерението съществува обаче!!! това е като къщата ти - каквато си я обзаведеш, то в такава ще живееш.
измерението е сцената - спектакъла/реалността ти си го/я пишеш и си го/я играеш! струва ми се, че точно това ти убягва на теб или не можем да се разберем коя за какво говори...
в случая реалност и измерение НЕ са едно и също! - реалността е това, което ти създаваш, а измерението е мястото където я създаваш! оттук следва, че измерението може да бъде обитавано от всякакви същности и всички да са с различни намерения. и всички ще имат право да бъдат такива, каквито са и да правят това, което искат!
това, което ти обяснявам до тук не изключва това, което ти пишеш, а го надгражда! и затова в случая писаниците на кабалистите, които си публикувала последно са верни, но е вярно и това, което пиша, защото говорим за различни неща :tongue2: