Е, те някои хора влизат във фейса, само за да си оберат реколтата, например.

Играят на ферма... Аз имам профил, но без лична информация в него. Използвам го, за да си обменям информация с приятели, имам предвид такива, които познавам лично. Но там се запознах и с нови хора - няколко американки, италианка и т.н. Бива го за неангажиращи разговори с непознати и за обмен на инфо с хора, на които имам доверие. С колежките от работа там си пишем, като не можем да се свържем по телефоните.
В картата на фейсбук АС е Водолей, Уран е в 1-ви дом - това е и била целта - обединяване на хора със сродни интереси. Прави ми впечатление, че Уран вече е бил в Риби, а Нептун е на АС. Според мен това може да се тълкува двузначно - хем дава възможност за духовно общуване и обогатяване, хем и за измами, каквито доста има в интернет. Повтаря се темата Марс-Уран, но с хармоничен секстил - обменът на идеи води действия след себе си, които в крайна сметка би трябвало да имат положителен ефект. Луната е силно поставена по знак, с апликиращи опозиция към Меркурий и тригон към Венера. Венера има доста силно присъствие и в картата на Зукърбърг (Цукерберг повече ми харесва). Опозето с Меркурий в 12-ти дом обаче не ми харесва. Някакси не ми се връзва с гладко протичаща комуникация. Но пък фейсът е създаден по действащ тригон Сатурн-Уран, време, когато новостите се приемат по-лесно.