Да, Стела, такава опция има във форума на в. Сега - можеш да забраниш четенето на определен форумец, обаче не можеш да му забраниш на него да те чете теб. Това е справедливо.
Ама в една група ти да го отрежеш и да не те вижда и после можеш да му говориш зад гърба каквото си искаш, щото той няма как да те види, обаче всички останали могат да те четат...
Лиле, не бе душата, там пострадах в една група по интереси - певец, той пее за любов, групата възвишена само за любов и приятелство си говори. Обаче им липсва грам така визия за мирни добросъседски отношения, появи се едно ла.но, почна да блокира наред, първо ме блокира мен...то ние така бяхме по-така, нали по едно време разправях, че съм влюбена, после изведнъж се сджафкахме, той изтрещя и ме блокира - интересното беше, че стана ама точно баш на Венериния ми възврат, де аз го чаках с надежди говежди да се случат по-хубави неща точно в обратната посока на случилото се - а сега кажете как да вервам на астрологията. :41:
Та мен ме блокира, аз почнах да пищя, а тоя наистина е изкусител, няма човек да не го е срещнал и да не си е паднал по чара му. Пък аз с рогата и копитцата вперед! Ама пък само истини им говорих и ... мен ме отлюспиха....мдам...обаче аз нати тъпа но упорита, следя...мина се време, тоя почна да блокира и други, който се опита да ме защити и хоп - го блокирааааа....., после почна да се олива още повече, накрая един ден унфрендна - демек махна от френдовете си, десетина човека и обясни, че ги махнал, щото били мои приятели - два месеца след като се махнах оттам и ни ме е виждал, ни ме е чувал. .... е, познайте какво стана в резултат ... разпадна им се групата от 600 човека некак си така от само себе си.