Здравей Гост

Интуицията

• 47 Отговора
  • 7751 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Интуицията
« Отговор #20 -: Април 05, 2011, 10:29:25 pm »
Имам Нептун в 12-ти , знака е скорпион....Диспозитор на Нептун е Плутон , а аспекта м/у двете е секстил....Плутон е в тригонална връзка с Луната....
Тя от своя страна е в много широка опозиция с Нептун....
Уран е в съвпад с Плутон....Казах ли , че двете планети са на МЦ? ;D ;)
Та интуицията при мен е изключително силна...,до степен.....Н...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #21 -: Април 05, 2011, 10:30:49 pm »
Аз съм съгласна че главно Нептун и Плутон трябва да са отговорни за интуиция. Луната до толкова до колкото емоциите не са логични и понякога изпитваме тъкмо обратното на това което би трябвало при определени обстоятелства....и в този смисъл изобщо връзката на светилата с Нептун и Плутон ...особено при замесени 8-ми и 12-ти...ми се струва че трябва да се разглежда....

именно .С това съм най-склонна да се съглася . Плутон има отношение към истината,отговаря за привличане-отблъскването, а този магнетизъм обхваща психиката ,затова и по него идват интуитивните прозрения,улявят се действителни мотиви ,действителни намерения и т.н.
 Луната влиза в ролята на емоционален проводник ,може да изтълкува ''прозрението'' чрез собствените си енергии ,..това е нужно ,за да има предразположеност към интуитивност .

с лични планети в 12 дом и Плутон в съвпад с управител на Слънце и асцендент съм интуитивна и това винаги ми е помагало да съм една идея по-напред в нещата :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Април 05, 2011, 11:05:42 pm »
Не бих казала , че 8-ми и 4-ти дом не са интуитивни...,но цял ден си мисля , че 12-ти дом в качеството си на кошче дори и за душевни отпадъци е най- важния дом свързан с интуицията.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #23 -: Април 05, 2011, 11:43:05 pm »
моя Нептун се мандахерца около куспидата на 12-ти дом или в него......
има опозиция от Слънце и секстил от Луна/Плутон....
интуицията ми работи, когато съм емоционално разтоварена и спокойна.....и обикновено е проработвала в кофти ситуации, а аз съм го осъзнавала, когато вече е било късно.....

« Отговор #24 -: Април 06, 2011, 02:15:37 am »
Аз също имам много силна интуиция,но на моменти емоциите ми пречатзащото не се вслушвам във вътрешния си глас.Често ми се случва да сънувам нещата преди да са станали и след това в настоящето ми се струват някак си като дежа вю.Нептун в 1-ви на 4 градуса от АС.Луната у8 е най-аспектираната ми планета намира се в 9-ти.Плутон е у12 и се намира в 10-ти дом.
Докато дишаш...надявай се!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #25 -: Април 06, 2011, 03:57:38 am »
Моята Луна на трон в 12-тото кошче за боклук е
като магнит за душевни отпадъци  - не знам как да я " размагнетизирам "  :-\

Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Април 06, 2011, 04:11:56 am »
Моята Луна на трон в 12-тото кошче за боклук е
като магнит за душевни отпадъци  - не знам как да я " размагнетизирам "  :-\

По този повод наричам Нептуна си лакмус.... ;D , нали и той е в кошчето...В дома на рибите....12-ти.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #27 -: Май 30, 2011, 07:42:34 pm »
Имам Луна и Венера в 12 дом, Сатурн, Уран и Нептун в 4, Луната е в тригон с Нептун, но пък освен един плутон нямам никаква вода, затова си мисля, че интуицията ми бяга :-\ Има ли някой безводен, който има добра интуиция?

honi, погледни, че имаш силен акцент върху водните домове - 3 планети в четвърти и Луна и Венера в дванадесетти - самото им положение подсказва, че интуицията ще е част от теб.
Луната има хубав аспект с Нептун -тригон.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #28 -: Май 30, 2011, 08:27:04 pm »
Най-странното нещо, което ми се е случвало свързано с "интуицията" е свързано с раждането на детето на мои приятели.
Заминаваме на ваканция цяла компания и в колата си говорим за хороскопи (4 жени и едно момче сме) момчето и едно от момичетата са двойка от 5-6 години и аз им бях направила натали, за майтапа, аз не съм изобщо запозната из основи с астрологията, за да тръгна да давам съвети на който и да е. Спираме за зареждане на колата - момчето излиза и ей така без никакво логика казвам на приятелката му - той има 4 планети в 5 дом и каквото и да ви казват лекарите и да се случи ще имате деца и те ще са изключителни. Не знам защо ми хрумна да и го кажа, не видях нищо лошо, нито в нейната, нито в неговата карта (освен, че наистина странссатурнови планети имаше само в неговия 5 дом, нейният 5 дом беше празен).

След години тя преживя много тежко раждане, но се роди момченце, което сега е живо и здраво и наистина е странно дете и най-странното е, че е любимец на нас всичките им неженените приятелки (имаме и други познати деца, но него все искаме да го разхождаме, гледаме и тн.).

Това събитие ме кара да си мисля, че съдбата на всички все пак си е записана някъде и просто някой може някак, при определени ситуации да смуче информация от "вселената", защото това не беше събитие свързано с мен, и определено не го бях прочела в натала. Но си мисля, че която и жена да се беше овенила за приятеля ми (колега от университета) щеше да има тежко равдане, че писан му е странен син. Така си мисля....

« Отговор #29 -: Май 31, 2011, 06:38:48 am »
Луна в Близнаци - пророческа интуиция
Нептун в Козирог - мнителност, съмнения и много добра планировка

Мисля че колкото и да ми се взаимоизключват, толкова перфектно се допълват...

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Май 31, 2011, 06:41:01 am »
Нептун в Козирог - мнителност, съмнения и много добра планировка

Мисля че колкото и да ми се взаимоизключват, толкова перфектно се допълват...

Мишленце, ти си била много мъничка, бе! Почни на възрастта на дъщеря ми!
Ужаст, какой та! :o
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Май 31, 2011, 06:47:00 am »
дА ЖИВЕЕ зоопарка... ;D ;D , сега видях снимка от него....И инстинкт... ;D

Re: Интуицията
« Отговор #32 -: Май 28, 2013, 10:32:47 pm »
Не мога да намеря по-подходяща тема и затова пускам питането си тук :blink:

Възможностите за контактьорство/ченълинг с кои планети/аспекти/домове го свързвате?

Луна, Меркурий, Нептун, 12 дом, риби?

« Отговор #33 -: Май 28, 2013, 11:41:48 pm »
Много интересна тема! Имам марс в 12 в рак - действам само доверявайки се на интуитивните ми усещания.. управителя на марс, луната е в дева 2 дом, опозиция на венера съвпад лилит в риби в 8-ми.. управителите меркурий и нептун са в съвпад със слънцето и уран в 6-ти.. та не случайно тази тема ми е много близка.. в нашия род се раждат постоянно хора със някакъв вид способности.. имам плутон в скорпион в 4-ти.... умея да гледам, много хора са ми го казвали, но не го правя често...
:)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #34 -: Май 28, 2013, 11:46:57 pm »
На какво гледаш

« Отговор #35 -: Май 29, 2013, 05:25:50 am »
Ъглов Нептун би трябвало да дава силна интуиция...Но по пътя на логиката ако има лош аспект между него и Меркурий,значи ли това че човек няма да разбира правилно посланията на Нептун,или пък да не им вярва? Нептун ми е в точен тригон със СЛВ.Според мен означава,че интуитивно ще разбирам пътя,мисията си в този живот...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #37 -: Май 29, 2013, 02:54:25 pm »
На какво гледаш

кафе, карти... но както споменах, правя го рядко, иначе сънищата ми са тези, които винаги ми показват важни неща - при мен са символични и ако ги изтълкувам правилно мога много да спечеля..
:)

« Отговор #38 -: Май 29, 2013, 03:11:45 pm »
Аз не гледам на кафе и карти... просто имам интуиция и моментни проблясъци.
Сякаш нещо те осенява и го виждаш/чуваш като факт в главата си.
Появява се като ясна мисъл! 

това не се ли отнасяше по-скоро до пророчески сънища? При теб как се проявява?
« Последна редакция: Май 29, 2013, 03:17:03 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #39 -: Май 29, 2013, 03:42:37 pm »
Манеее, като гледам анкетата и се оказва, че тук сме интуитивен до интуитивния наредени... :-\ :o

Пък на мен ми е слаб урана.