Най-странното нещо, което ми се е случвало свързано с "интуицията" е свързано с раждането на детето на мои приятели.
Заминаваме на ваканция цяла компания и в колата си говорим за хороскопи (4 жени и едно момче сме) момчето и едно от момичетата са двойка от 5-6 години и аз им бях направила натали, за майтапа, аз не съм изобщо запозната из основи с астрологията, за да тръгна да давам съвети на който и да е. Спираме за зареждане на колата - момчето излиза и ей така без никакво логика казвам на приятелката му - той има 4 планети в 5 дом и каквото и да ви казват лекарите и да се случи ще имате деца и те ще са изключителни. Не знам защо ми хрумна да и го кажа, не видях нищо лошо, нито в нейната, нито в неговата карта (освен, че наистина странссатурнови планети имаше само в неговия 5 дом, нейният 5 дом беше празен).
След години тя преживя много тежко раждане, но се роди момченце, което сега е живо и здраво и наистина е странно дете и най-странното е, че е любимец на нас всичките им неженените приятелки (имаме и други познати деца, но него все искаме да го разхождаме, гледаме и тн.).
Това събитие ме кара да си мисля, че съдбата на всички все пак си е записана някъде и просто някой може някак, при определени ситуации да смуче информация от "вселената", защото това не беше събитие свързано с мен, и определено не го бях прочела в натала. Но си мисля, че която и жена да се беше овенила за приятеля ми (колега от университета) щеше да има тежко равдане, че писан му е странен син. Така си мисля....