Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206667 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3740 -: Май 10, 2012, 09:01:10 pm »
В линка има карта. Поставям, за да ти бъде по-удобно. Пък и на другите, които решат да се включат.

Този дето го подозираш не те вижда изобщо, в разходяща опозиция е на господаря на твоя 3-ти дом. не е той. Направи си нов скайп.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3741 -: Май 10, 2012, 09:01:33 pm »
Благодаря, Стела. Отдъхнах си. А възможно ли е да някой друг да е направил нещо? Само ми стана интересно, какво означава, че не ме вижда изобщо  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3742 -: Май 10, 2012, 09:30:12 pm »
Благодаря, Стела. Отдъхнах си. А възможно ли е да някой друг да е направил нещо? Само ми стана интересно, какво означава, че не ме вижда изобщо  :blink:

Не мога да ти обяснявам основите на хорарната астрология. Не съм преподавателка, извинявай. Ще го кажа простичко - няма връзка между вашите управители. за планети в съседни знаци се казва, че не се виждат.

Господарят на 3-тия ти дом няма разходящи аспекти, следователно няма кой друг да ти го е направил. Може да е проникнал вирус-имаш Нептун в 3 дом. Наскоро ми се случи да влезне от ФБ вирус, който започна да генерира конферентни разговори с всичките ми приятели едновременно. Просто си смених скайпа.
« Последна редакция: Май 10, 2012, 09:36:00 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3743 -: Май 10, 2012, 09:32:17 pm »
Слънцето "изгаря" твоя управител Юпитер. Може да е потвърждение, че се заблуждаваш в преценката на ситуацията. Само мое предположение.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3744 -: Май 10, 2012, 09:38:24 pm »
Няма проблем и аз се извинявам за досаждането. Може би най-вероятно е вирус, а аз съм си втълпила друго. Извинявам се още веднъж.

« Отговор #3745 -: Май 10, 2012, 09:41:45 pm »
Няма за какво да се извиняваш. Приятно ми беше да се упражня. Дано си оправиш Скайпа.

« Отговор #3746 -: Май 11, 2012, 07:43:55 am »
Ще ми върне ли С. дълга, който има да ми връща?

10.05.2012 23:05 Русе

*

Stella

• 7765
« Отговор #3747 -: Май 11, 2012, 07:51:07 am »

За съжаление луната е без курс, което показва, че остава в сила, това, което сте се разбрали преди това - не можем да очакваме развитие по въпроса на този етап. Ако не е минала крайната дата за връщане- би трябвало да си го върне. Ако е изтекъл срока - не се надявай. Освен ако няма промяна в обстоятелствата по-късно. Изтекъл ли му е срока на дълга? :blink:

Струва ми се, че срокът е изтекъл и той не си го е върнал - Луна прави последен аспект - квадрат със Сатурн.

Зет-ката ми дава отклонения в домовете, че се наложи да редактирам. Добре, че Мира сложи астроком-ска карта.
« Последна редакция: Май 11, 2012, 07:58:23 am от Stella »

« Отговор #3748 -: Май 11, 2012, 07:54:12 am »

Стела е права. Тъй и тъй написах, ще го постна.

Надявам се да се разберете, защото управителят му Меркурий клони към съвпад с твоя управител Юпитер. Съвсем наскоро да си си поискал парите обратно и той да не ти ги е върнал? Проверявам дали картата работи. Управителят на 2-рия му дом Луна излиза от квадратура с твоя У2 Сатурн. Луната е във 2-рия ти дом, заточена в знак на Сатурн - С. ми изглежда, че го е закъсал доста финансово и разчита главно на твоята щедрост. Гледай да не ти поиска още пари. Или ти е поискал отново, а ти си отказал? Квадратурата може да показва и това. Той много харчи напоследък, разточителен е станал - Венера на DC, Меркурий във венерин знак. Засега Луната излиза извън курс. Нещата остават такива, каквито са. Ако сте се разбрили вече за сроковете на плащане, ще ги върне. Ако не, работата е възможно да се забави, защото Меркурий има още доста градуси да измине преди да стигне до съвпад с Юпитер.

« Отговор #3749 -: Май 11, 2012, 10:38:39 am »
Дългът е отдавна, говорил съм много пъти с човека, но той като че ли няма намерение да го върне. Ами колко да е скоро, преди по-малко от месец си ги исках пак. За това дали харчи не знам, а за това че разчита на моята щедрост и че ми е искал нови пари е вярно. Бяхме се разбрали за дата, но тя мина и затова вече се чудя дали наистина ще ги върне.

За постане на картата не знам как се прави, иначе бих ги качвал.

« Отговор #3750 -: Май 11, 2012, 12:14:16 pm »
Здравейте!
Имам хорарен въпрос  - ще си намеря ли работа за лятото?
И ако се вижда с какво може да е свързана?
Ще съм благодарна, ако ми отговорите!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3751 -: Май 11, 2012, 12:35:33 pm »
Дългът е отдавна, говорил съм много пъти с човека, но той като че ли няма намерение да го върне. Ами колко да е скоро, преди по-малко от месец си ги исках пак. За това дали харчи не знам, а за това че разчита на моята щедрост и че ми е искал нови пари е вярно. Бяхме се разбрали за дата, но тя мина и затова вече се чудя дали наистина ще ги върне.

За постане на картата не знам как се прави, иначе бих ги качвал.

За времето на действие на хорара - 1-2 месеца, а някои го броят и до 3, не се надявай. Ако има промяна в обстоятелствата, може да зададеш нов въпрос. През това време човекът може да получи някакви пари. но не можем да ти отговорим принципно-той може да има желание, но да няма възможност. А ти повече не му давай пари. научи го да си лови риба...!

« Отговор #3752 -: Май 11, 2012, 01:00:15 pm »
здравейте,ще ви бъда благодарна,ако имате време и желание да погледнете
"Ще пътува ли за уикенда Д?"
това е бившият,който още живее у дома-както и бяхте писали,по хорар от 27.март-няма да се изнесе от моят дом....прави сте,още е вкъщи,и май не му е зле,онзи ден ми каза,че щял да пътува за уикенда,което ме зарадва-днес обаче не е много сигурен :-X,бил на кантар :-\.....благодаря ви предварително

« Отговор #3753 -: Май 11, 2012, 02:49:07 pm »
здравейте,ще ви бъда благодарна,ако имате време и желание да погледнете
"Ще пътува ли за уикенда Д?"
това е бившият,който още живее у дома-както и бяхте писали,по хорар от 27.март-няма да се изнесе от моят дом....прави сте,още е вкъщи,и май не му е зле,онзи ден ми каза,че щял да пътува за уикенда,което ме зарадва-днес обаче не е много сигурен :-X,бил на кантар :-\.....благодаря ви предварително

Ти си Слънце, той е Сатурн. Липсва връзка между Сатурн и управителя на 3-тия му дом Марс. Луната клони към тригон със Слънцето, което би трябвало да дава ДА по 2 причини. Първо, защото е един от най-силните положителни аспекти в хорарната и второ, защото Слънцето управлява теб, Луната е управител на въпроса, т.е. въпросът би трябвало да се развие в твоя полза. Обаче липсващата връзка между Сатурн и Марс или Сатурн и Меркурий ме притеснява. Освен това последният аспект на Луната е квадрат със Сатурн. Ситуацията може да се развие разочароващо за него. Но не знам какво би го разочаровало - да пътува или да не пътува. Във всеки случай смятам, че той няма да е доволен от развръзката. Уж нещата изглеждат, че се нареждат, както той желае (Луна в знак на Сатурн), но в крайна сметка би трябвало вятърът да задуха в друга посока. Така че имам съмнения в ДА-то си.
« Последна редакция: Май 11, 2012, 03:02:48 pm от Mirabella »

« Отговор #3754 -: Май 11, 2012, 02:50:18 pm »
Здравейте!

Последният аспект на Луната е тригон с У6 Сатурн. Надявам се това да е достатъчно за положителен отговор. Гледам по 6-тия дом, защото с 10-ти не виждам хармонична връзка. Успех!

« Отговор #3755 -: Май 11, 2012, 03:48:16 pm »
Здравейте!

Последният аспект на Луната е тригон с У6 Сатурн. Надявам се това да е достатъчно за положителен отговор. Гледам по 6-тия дом, защото с 10-ти не виждам хармонична връзка. Успех!

Благодаря,Мирабелла!  :wub:
Аз не търся нищо свързано със специалноста ми, а каквото и да е, така че предполагам,че 6тия дом е по-удачен за гледане.

« Отговор #3756 -: Май 11, 2012, 03:58:16 pm »
Благодаря Мирабела,първоначално  предложи да пътуваме заедно-това е ситуацията която би го удоволетворила,той по работа, а аз да съм му правела компания ,защото пак се пробва...отрязах го,и той каза "тогава ще пътувам сам"...а днес-се чудел... :-X...итуитивно усещам,че няма да се пръждоса,извинете ме за изразните средства,но и картите Таро ми казват-ще се откаже...довечера ще дам обр.вр

« Отговор #3757 -: Май 11, 2012, 08:41:18 pm »
обратна връзка-няма да пътува :-X
разочарован е,защото го отрязах  и ми каза със заядлив тон"ще си стоя вкъщи ,да се гледкаме " напарво ми играе по нервите-затова  сама си реших проблема,намислила съм утре сутрин рано-паля колата и хващам накъм Паничище и Рилските ,без да го уведомявам.В този ред-май наистина,ще остане пр...кан,въпреки че сега изглежда доволен.Желая слънчев уикед на всички  ;D

« Отговор #3758 -: Май 11, 2012, 08:42:12 pm »
Съжалявам. Изтрий си поста да не те прочете и приятно пътуване! ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #3759 -: Май 11, 2012, 08:47:47 pm »
" напарво ми играе по нервите-затова  сама си реших проблема,намислила съм утре сутрин рано-паля колата и хващам накъм Паничище и Рилските ,без да го уведомявам.В този ред-май наистина,ще остане пр...кан,въпреки че сега изглежда доволен.Желая слънчев уикед на всички  ;D

А така  :blink:
Приятно да си изкараш!