Ще си намери ли работа К (роднина е)
05.05.2012 09:30 Русе
К. се управлява от Сатурн (У7) в края на 10-тия си дом (работата). И Луната е в този дом. Картата отразява естеството на въпроса. К. нещо ми изглежда, че няма много възможности за избор или за действие - Сатурн, макар и екзалтиран, се намира в интесептиран знак, Луната е заточена на изгорения път. Евентуалната му бъдеща работа се управлява от Меркурий (негов У10 и У6), в знак на падение на Сатурн и в сходяща опозиция с него. Мисля, че ще намери работа, но тя няма да го удовлетворява или да подхожда на образованието и възможностите му. Условията на труд, работното време може да не му се сторят добри. Заради сходящата опозиция е възможно той да отхвърли предложението. Тъй като управителят му е екзалтиран, ми се струва, че той не търси каква да е работа, а нещо по-специално. Това, което ще намери, изглежда, че няма да бъде такова.
До точната опозиция между Меркурий и Сатурн остава 1 градус и 19 мин. Меркурий и Сатурн са в ъглови домове, кардинални знаци, но интерсептирани. Може би след около 1 седмица до 10 дни ще се появи някакво предложение. От тази седмица са минало вече 4 дни, да видим останалите 3-6 какво ще му донесат. Предупреждавам, че не съм добра в определянето на тайминга в хорари.