Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206417 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3700 -: Май 09, 2012, 12:18:16 pm »
За бизнеса гледам 10-ти дом, защото това си е нейния бизнес. тя не е наемен работник, че да гледаме 6-ти дом.
Но като гледам луната в 6-ти, вероятно искате да съкратите работници? Аспектът на луната с У10 ще покаже изхода дали трябва да го направите, а аспекта на луната към У11 какъв ще бъде резултата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #3701 -: Май 09, 2012, 01:00:51 pm »
Според мен Боряна има предвид съкращаване на част от дейностите и от там персонал. За 10-ти дом може и да си права, а може и да е въпрос на индивидуално възприемане на основните понятия в астрологията.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3702 -: Май 09, 2012, 01:28:16 pm »
Здравейте, или ме е подгонила параноята, или нещо странно се случва със скайпа ми. Показва, че съм на линия и приятелите ми пиша, също така изпращам файлове.., а аз не съм си включвала скайпа по това време. Въпросът ми е - Назован по име хакнал ли ми е скайпа?

« Отговор #3703 -: Май 09, 2012, 02:00:53 pm »
Стела,давам обратна връзка по хорара на брат ми от 17 апр.-"ще останем ли с Ани",годеницата му....позна :(-момичето днес се е изнесесло от общото им жилище.Квадратът,от 04.05,за който бе писала,явно сработил-на 5 май му е върнала годежния пръстен,днес и ключовете......
« Последна редакция: Май 09, 2012, 02:14:46 pm от ssissi »

« Отговор #3704 -: Май 09, 2012, 02:25:57 pm »
дами,може ли да помоля,да погледнете и за мен и мъж ,в когото съм влюбена
"Харесва ли ме още.....?,не го назовавам по име-просто така ми дойде въпроса
желая лек ден и още веднъж благодаря ,че винаги отделяте време

*

Stella

• 7765
« Отговор #3705 -: Май 09, 2012, 03:21:00 pm »
Според мен Боряна има предвид съкращаване на част от дейностите и от там персонал. За 10-ти дом може и да си права, а може и да е въпрос на индивидуално възприемане на основните понятия в астрологията.

Ами по 10-ти дом са началниците, престижа и кариерата, и показва какъв началник си.
А по 6-ти дом са помощниците, подчинените и рутинния ежедневен труд.
Древните отнасят работата към 10-ти дом винаги, но аз разделям нещата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3706 -: Май 09, 2012, 05:14:02 pm »
Ще си намери ли работа К (роднина е)
05.05.2012 09:30 Русе

« Отговор #3707 -: Май 09, 2012, 05:35:53 pm »

Ами по 10-ти дом са началниците, престижа и кариерата, и показва какъв началник си.
А по 6-ти дом са помощниците, подчинените и рутинния ежедневен труд.
Древните отнасят работата към 10-ти дом винаги, но аз разделям нещата.
Благодаря ви! Може ли докрай да разнищим ситуацията. Уран опозиция Луна, това ли показва терзанията ми относно въпроса? А Луна и Меркурий в У11?

« Отговор #3708 -: Май 09, 2012, 05:57:15 pm »
Въпросът ми е: Да съкратя ли част от бизнеса?

Боряна, не съм експерт по астрология, така че не взимай насериозно написаното от мен.
Ти си представена от Луната в знака си на заточение и падение на Юпитер - управител на бизнеса ти. Луната е в края на 6-тия дом, почти на върха на 7-ми. Сякаш ти е писнало от всичко, свързано с този бизнес, изтормозена си, евентуално обмисляш идея да прехвърлиш отговорности на някой друг или да потърсиш партньори. Бизнесът ти обаче не е никак лош, осигурява ти удобства, би трябвало добре да се справяш с дейността си (Юпитер екзалтира Луната). Моментното му положение ли не е добро? Съдя по факта, че Юпитер е изгорен от Слънцето, а за изгорените планети казват, че са силно отслабени. Слънцето обаче управлява 3-тия дом на действията и намеренията ти. Така че е възможно не само външни фактори да влияят зле на бизнеса ти в момента, но и твоите собствени действия да са довели до сегашното положение (ако то не е добро, имам предвид). Ако имам право да изкажа препоръка, бих те посъветвала да обмислиш добре ходовете си, защото най-тежката фаза на изгаряне на Юпитер все още предстои - Слънцето се доближава все повече до Юпитер. Има опасност с прибързани действия (ъглов Марс в картата) да навредиш на бизнеса си. Успех!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3709 -: Май 09, 2012, 06:08:03 pm »
откраднаха колата на роднини на мъжа ми. ще я намерят ли

Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3710 -: Май 09, 2012, 06:09:46 pm »
Ще си намери ли работа К (роднина е)
05.05.2012 09:30 Русе

К. се управлява от Сатурн (У7) в края на 10-тия си дом (работата). И Луната е в този дом. Картата отразява естеството на въпроса. К. нещо ми изглежда, че няма много възможности за избор или за действие - Сатурн, макар и екзалтиран, се намира в интесептиран знак, Луната е заточена на изгорения път. Евентуалната му бъдеща работа се управлява от Меркурий (негов У10 и У6), в знак на падение на Сатурн и в сходяща опозиция с него. Мисля, че ще намери работа, но тя няма да го удовлетворява или да подхожда на образованието и възможностите му. Условията на труд, работното време може да не му се сторят добри. Заради сходящата опозиция е възможно той да отхвърли предложението. Тъй като управителят му е екзалтиран, ми се струва, че той не търси каква да е работа, а нещо по-специално. Това, което ще намери, изглежда, че няма да бъде такова.
До точната опозиция между Меркурий и Сатурн остава 1 градус и 19 мин. Меркурий и Сатурн са в ъглови домове, кардинални знаци, но интерсептирани. Може би след около 1 седмица до 10 дни ще се появи някакво предложение. От тази седмица са минало вече 4 дни, да видим останалите 3-6 какво ще му донесат. Предупреждавам, че не съм добра в определянето на тайминга в хорари.

« Отговор #3711 -: Май 09, 2012, 06:27:45 pm »

Боряна, не съм експерт по астрология, така че не взимай насериозно написаното от мен.
Ти си представена от Луната в знака си на заточение и падение на Юпитер - управител на бизнеса ти. Луната е в края на 6-тия дом, почти на върха на 7-ми. Сякаш ти е писнало от всичко, свързано с този бизнес, изтормозена си, евентуално обмисляш идея да прехвърлиш отговорности на някой друг или да потърсиш партньори. Бизнесът ти обаче не е никак лош, осигурява ти удобства, би трябвало добре да се справяш с дейността си (Юпитер екзалтира Луната). Моментното му положение ли не е добро? Съдя по факта, че Юпитер е изгорен от Слънцето, а за изгорените планети казват, че са силно отслабени. Слънцето обаче управлява 3-тия дом на действията и намеренията ти. Така че е възможно не само външни фактори да влияят зле на бизнеса ти в момента, но и твоите собствени действия да са довели до сегашното положение (ако то не е добро, имам предвид). Ако имам право да изкажа препоръка, бих те посъветвала да обмислиш добре ходовете си, защото най-тежката фаза на изгаряне на Юпитер все още предстои - Слънцето се доближава все повече до Юпитер. Има опасност с прибързани действия (ъглов Марс в картата) да навредиш на бизнеса си. Успех!
Ако положа усилие(колкото и да не ми се иска) или направя съдружие, има ли шанс?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3712 -: Май 09, 2012, 06:33:06 pm »

Да, ще и искат откуп сигурно.  :angry:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3713 -: Май 09, 2012, 06:36:10 pm »

Да, ще и искат откуп сигурно.  :angry:

дано да не познаеш за втората част :(
в каква държава живеем, не е истина просто :( цял ден сме се мъкнали по мвр-та, застрахователи, блалал

*

Stella

• 7765
« Отговор #3714 -: Май 09, 2012, 06:36:35 pm »

Той не те вижда - твоят и неговият сигнификатор са в знаци, които не се виждат, но въпреки това са под господството на една и съща планета - Венера.

« Отговор #3715 -: Май 09, 2012, 06:46:00 pm »

Ако положа усилие(колкото и да не ми се иска) или направя съдружие, има ли шанс?

Мисля, че има шанс, тъй като твоят управител Луна и техният управител Сатурн ще завършат аспект - квадратура. Но съдружието няма да осъществи лесно, може и да не върви гладко или да се разпадне, все пак квадратурата не е тригон. А може и да се поставиш в позиция да си изцяло зависима от тях и това да не ти хареса особено много - Луната е заточена в знак на Сатурн. Би трябвало да попаднеш на надежден партньор - Сатурн е екзалтиран.

« Отговор #3716 -: Май 09, 2012, 07:06:22 pm »
Здравейте! Може ли да погледнете тази карта: "Ще се срещнем ли с (по име) за/около рождения му ден?" Благодаря!   

*

Stella

• 7765
« Отговор #3717 -: Май 09, 2012, 07:06:48 pm »
Стела,давам обратна връзка по хорара на брат ми от 17 апр.-"ще останем ли с Ани",годеницата му....позна :(-момичето днес се е изнесесло от общото им жилище.Квадратът,от 04.05,за който бе писала,явно сработил-на 5 май му е върнала годежния пръстен,днес и ключовете......

Много съжалявам за брат ти. Дано си намери подходящо момиче съвсем скоро, за да се излекува по-лесно от мъката. И се радвам, че съм познала. Бъди до него и му вдъхвай кураж! Благодаря за обратната връзка.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3718 -: Май 09, 2012, 07:08:57 pm »
Здравейте! Може ли да погледнете тази карта: "Ще се срещнем ли с (по име) за/около рождения му ден?" Благодаря!

За съжаление отговорът е НЕ. Предстои негативен аспект между вашите сигнификатори - Марс и Венера. Слънце и Юпитер в неговия първи дом също не сключват предстоящи аспекти с Марс - твоят У1.

Между другото сега виждам, че Луната пренася светлина между сигнификаторите ви - може да има среща, но тя ще е спорадична. Кажи какво е станало, понеже казусът е противоречив. Иска ми се да видя дали ще проработи пренасянето на светлина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3719 -: Май 09, 2012, 07:12:40 pm »

Той не те вижда - твоят и неговият сигнификатор са в знаци, които не се виждат, но въпреки това са под господството на една и съща планета - Венера.

Може да има все още някакви чувства, макар да няма връзка между вас и тенденция за развитие на отношенията ви в близкото бъдеще.