Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206619 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3720 -: Май 09, 2012, 07:20:41 pm »
Здравейте! Може ли да погледнете тази карта: "Ще се срещнем ли с (по име) за/около рождения му ден?" Благодаря!

За съжаление отговорът е НЕ. Предстои негативен аспект между вашите сигнификатори - Марс и Венера. Слънце и Юпитер в неговия първи дом също не сключват предстоящи аспекти с Марс - твоят У1.

Между другото сега виждам, че Луната пренася светлина между сигнификаторите ви - може да има среща, но тя ще е спорадична. Кажи какво е станало, понеже казусът е противоречив. Иска ми се да видя дали ще проработи пренасянето на светлина.

Стела, благодаря ти за бързия отговор! Много тъжно, ако отговорът е "не". :(( В обтегнати отношения сме, той не е в БГ принципно, искаше да се видим преди 10-ина дни, но явно не му харесаха моите условия и не си даде зор срещата да се случи. Сега предстои негов рожден ден и се чудех дали няма да се опита да се видим, преди ме питаше как съм ангажирана следващите уикенди, дори не знам дали ще е в БГ, но би могъл да ме покани, ако изобщо има желание. Дали пък няма някоя жена около него и моето присъствие да е нежелателно?

*

Papy

• 4343
« Отговор #3721 -: Май 09, 2012, 07:23:17 pm »
откраднаха колата на роднини на мъжа ми. ще я намерят ли

Да, ще и искат откуп сигурно.  :angry:

стела, сори, че пак те връщам на въпроса- кои са управителите?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3722 -: Май 09, 2012, 07:27:03 pm »
Здравейте! Може ли да погледнете тази карта: "Ще се срещнем ли с (по име) за/около рождения му ден?" Благодаря!

За съжаление отговорът е НЕ. Предстои негативен аспект между вашите сигнификатори - Марс и Венера. Слънце и Юпитер в неговия първи дом също не сключват предстоящи аспекти с Марс - твоят У1.

Между другото сега виждам, че Луната пренася светлина между сигнификаторите ви - може да има среща, но тя ще е спорадична. Кажи какво е станало, понеже казусът е противоречив. Иска ми се да видя дали ще проработи пренасянето на светлина.

Стела, благодаря ти за бързия отговор! Много тъжно, ако отговорът е "не". :(( В обтегнати отношения сме, той не е в БГ принципно, искаше да се видим преди 10-ина дни, но явно не му харесаха моите условия и не си даде зор срещата да се случи. Сега предстои негов рожден ден и се чудех дали няма да се опита да се видим, преди ме питаше как съм ангажирана следващите уикенди, дори не знам дали ще е в БГ, но би могъл да ме покани, ако изобщо има желание. Дали пък няма някоя жена около него и моето присъствие да е нежелателно?

Не няма жена, работни ангажименти го задържат или, може би шефът му не го пуска. Печели пари човека - изгорен Юпитер - У2 в съвпад със Слънце - У10 са в неговия първи дом. Но сигнификаторът му - Веенра ще стане регрограден на 16 май. Труден, критичен период за взаимоотношенията. Дори и да те покани, не обтягай взаимоотношенията повече, защото периодът на ретро Венера не е подходящ. Венера затова е ретро - всеки сам да преосмисли мястото си във връзката. Всеки натиск от страна на партньора може да се окаже пагубен за взаимоотношенията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3723 -: Май 09, 2012, 07:34:37 pm »

ДА!Ще я намерят..Ще помогне мъж...Светъл е... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #3724 -: Май 09, 2012, 07:39:12 pm »

Да, ще и искат откуп сигурно.  :angry:

стела, сори, че пак те връщам на въпроса- кои са управителите?

Това е сложен хорар - роднините на мъжа ти са 3-ти от 7-ми, а колата им е 3-ти от 3-ти от 7-ми дом.
Следователно - Марс, Меркурий, Луна. Тригонът между тях казва ДА. Луната пренася светлина. Дай обратна връзка накрая!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3725 -: Май 09, 2012, 07:40:33 pm »

Не няма жена, работни ангажименти го задържат или, може би шефът му не го пуска. Печели пари човека - изгорен Юпитер - У2 в съвпад със Слънце - У10 са в неговия първи дом. Но сигнификаторът му - Веенра ще стане регрограден на 16 май. Труден, критичен период за взаимоотношенията. Дори и да те покани, не обтягай взаимоотношенията повече, защото периодът на ретро Венера не е подходящ. Венера затова е ретро - всеки сам да преосмисли мястото си във връзката. Всеки натиск от страна на партньора може да се окаже пагубен за взаимоотношенията.

Оф, аман от тия пари, не са го направили особено щастлив през годините, като го гледам! То като не можем да се видим и да поговорим лично за някои натрупани проблеми, както и той самият искаше, напрежението само нараства и той започва да върши простотии. :( Затова се чудех дали няма да успеем да се видим поне около рождения му ден, пък и този точно ще е важен, сигурно ще го празнува.  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #3726 -: Май 09, 2012, 07:54:12 pm »

Това е сложен хорар - роднините на мъжа ти са 3-ти от 7-ми, а колата им е 3-ти от 3-ти от 7-ми дом.
Следователно - Марс, Меркурий, Луна. Тригонът между тях казва ДА. Луната пренася светлина. Дай обратна връзка накрая!

да- ще дам- мерси, стела

*

Stella

• 7765
« Отговор #3727 -: Май 09, 2012, 08:26:51 pm »

Оф, аман от тия пари, не са го направили особено щастлив през годините, като го гледам! То като не можем да се видим и да поговорим лично за някои натрупани проблеми, както и той самият искаше, напрежението само нараства и той започва да върши простотии. :( Затова се чудех дали няма да успеем да се видим поне около рождения му ден, пък и този точно ще е важен, сигурно ще го празнува.  :-\

Ако пренасянатео на светлина от луната свърши работа - ще се видите. Но това няма да ви реши проблема, защото следва квадратът между управителите ви. Главните сигнификатори са по-важни от аспектите на луната.

« Отговор #3728 -: Май 09, 2012, 08:35:14 pm »

Ако пренасянатео на светлина от луната свърши работа - ще се видите. Но това няма да ви реши проблема, защото следва квадратът между управителите ви. Главните сигнификатори са по-важни от аспектите на луната.

Благодаря ти за анализа, Стела! А изобщо кога във времето мога да очаквам да се появи светлина в тунела на тези взаимоотношения, може ли да се каже по тази карта или е рано?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3729 -: Май 09, 2012, 09:18:46 pm »

Благодаря ти за анализа, Стела! А изобщо кога във времето мога да очаквам да се появи светлина в тунела на тези взаимоотношения, може ли да се каже по тази карта или е рано?

Не може,вече казах каквото видях по тази карта. При всяка промяна в обстоятелставата, можеш отново да си зададеш въпроса. Но във всеки случай обърни внимание докога Венера е ретро, защото тя го управялва него. Като тръгне директна Венера след 28 юни, може да се види светлина в тунела, а до 30 юли Венера ще бъде в ретроградна сянка и ще се разрешават минали проблеми.

« Отговор #3730 -: Май 09, 2012, 09:22:34 pm »

Не може,вече казах каквото видях по тази карта. При всяка промяна в обстоятелставата, можеш отново да си зададеш въпроса. Но във всеки случай обърни внимание докога Венера е ретро, защото тя го управялва него. Като тръгне директна Венера след 28 юни, може да се види светлина в тунела, а до 30 юли Венера ще бъде в ретроградна сянка и ще се разрешават минали проблеми.

Ок, много ти благодаря!

« Отговор #3731 -: Май 09, 2012, 09:58:05 pm »
Въпросът ми е: Да съкратя ли част от бизнеса?

Боряна, не съм експерт по астрология, така че не взимай насериозно написаното от мен.
Ти си представена от Луната в знака си на заточение и падение на Юпитер - управител на бизнеса ти. Луната е в края на 6-тия дом, почти на върха на 7-ми. Сякаш ти е писнало от всичко, свързано с този бизнес, изтормозена си, евентуално обмисляш идея да прехвърлиш отговорности на някой друг или да потърсиш партньори. Бизнесът ти обаче не е никак лош, осигурява ти удобства, би трябвало добре да се справяш с дейността си (Юпитер екзалтира Луната). Моментното му положение ли не е добро? Съдя по факта, че Юпитер е изгорен от Слънцето, а за изгорените планети казват, че са силно отслабени. Слънцето обаче управлява 3-тия дом на действията и намеренията ти. Така че е възможно не само външни фактори да влияят зле на бизнеса ти в момента, но и твоите собствени действия да са довели до сегашното положение (ако то не е добро, имам предвид). Ако имам право да изкажа препоръка, бих те посъветвала да обмислиш добре ходовете си, защото най-тежката фаза на изгаряне на Юпитер все още предстои - Слънцето се доближава все повече до Юпитер. Има опасност с прибързани действия (ъглов Марс в картата) да навредиш на бизнеса си. Успех!
Ако положа усилие(колкото и да не ми се иска) или направя съдружие, има ли шанс?

Мисля, че има шанс, тъй като твоят управител Луна и техният управител Сатурн ще завършат аспект - квадратура. Но съдружието няма да осъществи лесно, може и да не върви гладко или да се разпадне, все пак квадратурата не е тригон. А може и да се поставиш в позиция да си изцяло зависима от тях и това да не ти хареса особено много - Луната е заточена в знак на Сатурн. Би трябвало да попаднеш на надежден партньор - Сатурн е екзалтиран.
Благодаря Mirabella! :blink:Сатурн означава ли тук и подкрепа от доста по-възрастен партньор, който няма участие в бизнеса, а в живота ми?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3732 -: Май 09, 2012, 10:35:09 pm »

Управителят на МЦ-Юпитер е изгорен от Слънцето и прави тригон с луната, която те управлява теб и въпроса. Това дава отговор - Да.

Юпитер ти управлява и 6-ти дом, заедно с Марс, така че откъдето и да я погледнеш картата, все това се получава.

« Отговор #3733 -: Май 09, 2012, 10:51:01 pm »

Управителят на МЦ-Юпитер е изгорен от Слънцето и прави тригон с луната, която те управлява теб и въпроса. Това дава отговор - Да.

Юпитер ти управлява и 6-ти дом, заедно с Марс, така че откъдето и да я погледнеш картата, все това се получава.
Благодаря Stella! и моят вътрешен глас е за Да. Понякога е добре да се разделим с нещо старо, за да влезе новото. Ще действам пък да става каквото трябва ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3734 -: Май 10, 2012, 07:55:13 am »

Благодаря Stella! и моят вътрешен глас е за Да. Понякога е добре да се разделим с нещо старо, за да влезе новото. Ще действам пък да става каквото трябва ;)

Добре си решила, няма да сбъркаш. Това казва и картата и то доста недвусмислено. Има си време за разрастване и време за съкращаване. Успех!

« Отговор #3735 -: Май 10, 2012, 09:17:12 am »

Добре си решила, няма да сбъркаш. Това казва и картата и то доста недвусмислено. Има си време за разрастване и време за съкращаване. Успех!
:blink:

« Отговор #3736 -: Май 10, 2012, 03:13:42 pm »
благодаря Стела,хорарът за човека който ме интересува е доста точен-ние буквално не се виждаме,явно и картата го е отразила.Благодаря и за добрите думи за брат ми,ще му окажа подкрепа.Желая лек ден на всички

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3737 -: Май 10, 2012, 03:57:34 pm »
Здравейте, или ме е подгонила параноята, или нещо странно се случва със скайпа ми. Показва, че съм на линия и приятелите ми пиша, също така изпращам файлове.., а аз не съм си включвала скайпа по това време. Въпросът ми е - Назован по име хакнал ли ми е скайпа?

Извинявам се, далите имате възможност да погледнете и моя въпрос. Ще бъда много благодарна, защото това не ми дава мира...  :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #3738 -: Май 10, 2012, 08:56:28 pm »
Здравейте, или ме е подгонила параноята, или нещо странно се случва със скайпа ми. Показва, че съм на линия и приятелите ми пиша, също така изпращам файлове.., а аз не съм си включвала скайпа по това време. Въпросът ми е - Назован по име хакнал ли ми е скайпа?

Извинявам се, далите имате възможност да погледнете и моя въпрос. Ще бъда много благодарна, защото това не ми дава мира...  :-X

Не си дала дата, час и място на задаване на въпроса. Аз не мога да гадая къде си? а и часовникът на форума понякога не е точен.

« Отговор #3739 -: Май 10, 2012, 08:58:58 pm »
В линка има карта. Поставям, за да ти бъде по-удобно. Пък и на другите, които решат да се включат.