Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204913 Прегледи
*

Stella

• 7765
Хорарни въпроси
« -: Април 06, 2011, 12:35:18 am »
Ако имате хорарни въпроси лично към СТЕЛЛА, можете да ги задавате тук. Когато имам време, ще отговарям. Това е темата "ХОРАРНИ ВЪПРОСИ КЪМ СТЕЛЛА", въпреки, че Марая редактира заглавието от завист, че темата набира популярност и най-вече защото и Мирабелла отговаря на голяма част от въпросите. Тази тема е доказателство, че две жени могат да пишат на едно място, без да се карат, без да си мерят акъла и без да сплетничат помежду си.

Как да задавате въпросите:
Формулира се въпрос, на който трябва да може да се отговори конкретно с "да" или "не".
Посочва се място и точен час на задаване на въпроса.

МОЛЯ, ПОСТАВЯЙТЕ КАРТИТЕ ПО КОХ.
« Последна редакция: Май 11, 2012, 08:08:37 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1 -: Април 06, 2011, 12:41:03 am »
Ooo Stella, vednaga se vyzpolzvam.  :blink:

6te si imame li s priqtelq mi bebe?

Blagodarq ti!  :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Април 06, 2011, 01:11:22 am »
Напълно е възможно. Ти се управляваш от Луната, която е силна в екзалтация в Телец. Той се управлява от Плутон в Козирог и от Марс, който е силен, на трон в Овен. Луната прави тригон с Плутон. И двамата имате потенциал да създадете едно прекрасно дете. Приятелят ти го гледам по 5-ти дом, защото ти е любим, а не съпруг. Въпреки, че си го нарекла "приятел", не мога да го сложа в 11 дом, тъй като между вас има романтични отношения. Луната има само благоприятни аспекти. Дано, дай Боже! :kissd:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #3 -: Април 06, 2011, 01:17:03 am »
Напълно е възможно. Ти се управляваш от Луната, която е силна в екзалтация в Телец. Той се управлява от Плутон в Козирог и от Марс, който е силен, на трон в Овен. Луната прави тригон с Плутон. И двамата имате потенциал да създадете едно прекрасно дете. Приятелят ти го гледам по 5-ти дом, защото ти е любим, а не съпруг. Въпреки, че си го нарекла "приятел", не мога да го сложа в 11 дом, тъй като между вас има романтични отношения. Луната има само благоприятни аспекти. Дано, дай Боже! :kissd:

Mnogo blagodarq, Stella!  :58: 

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Април 06, 2011, 01:23:03 am »

Mnogo blagodarq, Stella!  :58:  

Моля, много се радвам за теб!  :wub:

*

holanda

« Отговор #5 -: Април 06, 2011, 05:40:34 am »
Може ли и аз да задам въпросче ?

Ще ме приемат ли тази година да следвам ?

не се загледах в картата,но с  това тао...на мен все такива хорари ми излизат  :lol:

*даже картата забравих да пусна  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Април 06, 2011, 05:43:37 am »
Може ли и аз да задам въпросче ?

Ще ме приемат ли тази година да следвам ?

не се загледах в картата,но с  това тао...на мен все такива хорари ми излизат  :lol:

Дата, място и час на задаване на въпроса, моля те!
Не мога да вярвам на часовника на форума, а и ти в кой град в Холандия беше?

*

holanda

« Отговор #7 -: Април 06, 2011, 05:45:31 am »
Дата, място и час на задаване на въпроса, моля те!
Не мога да вярвам на часовника на форума, а и ти в кой град в Холандия беше?

нали Мерка е ретро,забравих да добавя картата,
включих я в горния пост  :blink:

« Отговор #8 -: Април 06, 2011, 05:52:41 am »
Стела, как интрепретираш в момента ретро Мерка, който заради ретроградността си ще направи съвпад с Юпитер? Ще стане ли работата или няма?  ;D

Питам принципно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Април 06, 2011, 06:02:10 am »
Гледам и се чудя, понеже се задава въпрос за образование по ретро Меркурий, освен това позицията на Луната не се връзва с естеството на въпроса, но да речем, че косвено има връзка с 9-ти дом, понеже го управлява. Направо мозъкът ми спи вече и смятам да оставя казуса за утре, да разгледам картата на прясна глава.
Лека нощ, момичета! :bedtime2:

*

holanda

« Отговор #10 -: Април 06, 2011, 06:20:36 am »
Лека нощ и на теб !  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #11 -: Април 06, 2011, 08:07:11 am »
01:54"
БУРГАС
06.04.2011

Ще спре ли да се заяжда с мен Стелла?  :rolleyes: И ако да , кога?  ;D

Kачвам карти и по Кох и по Плацидус.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Април 06, 2011, 03:44:34 pm »
01:54"
БУРГАС
06.04.2011

Ще спре ли да се заяжда с мен Стелла?  :rolleyes: И ако да , кога?  ;D

Kачвам карти и по Кох и по Плацидус.... ;D ;)

Аз ползвам Кох, съответно и тази карта.

Принципно картата е нерадикална, но си направих труда да я разгледам, защото ми проговори.
Питащата се управлява от Сатурн, който е в екзалтация във Везни (добре поставен). Стелла се управлява от Луната, която е в екзалтация в Телец - също добре поставена. Връзката между двете планети е куинсконс, което означава, че не може да се даде категоричен отговор, т.е. опозицията би означавала "не", а тригонът "да". Куинсконсът е нито "да", нито "не". той е ситуационен аспект и се проявява, според ситуацията и според възприятията на питащата. Луната е в разходящ тригон с Плутон, който е елемент от първи дом, което означава "ДА" (но  "да" още с минало време, защото аспектът е разходящ).

Да не забравяме, че "монетата" винаги има 2 страни, както и за взаимоотношенията са нужни също две страни. В този смисъл да разгледаме сигнификаторите на Стелла и на Марая.

Сатурн описва Марая. той е ретрограден и в опозиция със Слънце (аспект на Сатурн със Слънце тя има и в наталната си карта, но аспектът е квадрат). Всъщност повтаря се целия тао квадрат Слънце/Плутон/Сатурн - същите играчи, но в други знаци. Това представлява питащата, описана от Сатурн и неговите аспекти. Повтарянето на натални аспекти в хорарната карта на питащия е често често срещано явление, което се използва от астролозите за потвърждаване на някои предположения (изводите ще запазя за себе си).

Луната, която описва Стелла е благоприятно аспектирана. От влизането си до излизането си от знака, тя няма нито един негативен аспект.
« Последна редакция: Април 06, 2011, 06:15:55 pm от Stella »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #13 -: Април 06, 2011, 05:02:44 pm »
Вие и двете сте очарователни, всяка по свой уникален начин. Независимо от отговора на хорара, присъствието ви във форума е ярко.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #14 -: Април 06, 2011, 05:04:41 pm »
Има апликиращ съвпад между управителите на 3-тите домове - всичко ще се изглади. ;)

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #15 -: Април 06, 2011, 05:20:10 pm »
Ха ха  ;D...момичета толкова е забавно с вас  ;D
Марая е изключително директна и открита, но все пак това е донякаде манипулативен въпрос защото съдържа в себе си обвинение  :unsure:
Може да се разбира и като подадена рака за помирение, но само ако отсрещната страна признае грешката си...
Сатурн и Луна са в куинконкс, което си мисля че означава ДА при положение че обстоятелствата се променят, в противен случай НЕ.
У3 и Сатурн в разходящо опозе - ситуацията е започнала отдавна, но от тука отговора е НЕ  :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Април 06, 2011, 06:02:26 pm »
Ха ха  ;D...момичета толкова е забавно с вас  ;D
Марая е изключително директна и открита, но все пак това е донякаде манипулативен въпрос защото съдържа в себе си обвинение  :unsure:
Може да се разбира и като подадена рака за помирение, но само ако отсрещната страна признае грешката си...
Сатурн и Луна са в куинконкс, което си мисля че означава ДА при положение че обстоятелствата се променят, в противен случай НЕ.
У3 и Сатурн в разходящо опозе - ситуацията е започнала отдавна, но от тука отговора е НЕ  :(

3-ти дом на квезита е чист, неговият управител е в 3-ти дом на питащата, което означава, че споделяме едно и също информационно поле за добро или за лошо. Съжалявам, че преча на кверента с присъствието си в този форум. Но ако погледнем наплива от планети в нейния 3-ти дом, едва ли аз съм причината за нейните възприятия. Стелиумът в 3-ти дом на питащата го доказва (опозе на нейния сигнификатор - Сатурн и в квадрат с Плутон в 1-ви дом)...Тука забелязвам огромно противоречие. Питащата (Сатурн) в един момент е била в опозиция със собствения си господар на 3-ти дом (Юпитер).

ПП. Да не забравяме, че по ретро Меркурий не винаги е ясно кой какво е казал и кой какво е разбрал и именно в периода на ретро меркурий се обостря въпросния проблем, а родените по реро Меркурий започват да си го отработват.

А какво ще кажете за ретроградния сигнификатор на питащата?

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Април 06, 2011, 06:13:21 pm »
Благодаря за отговора... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 06, 2011, 06:25:58 pm »
Вие и двете сте очарователни, всяка по свой уникален начин. Независимо от отговора на хорара, присъствието ви във форума е ярко.

Мерси Кали! :wub: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Април 06, 2011, 06:27:13 pm »
Има апликиращ съвпад между управителите на 3-тите домове - всичко ще се изглади. ;)

Мерси за отговора Мирабела... :wub: :wub: