Като стана дума за хорарен въпрос, Стелла, ще ми се да ти пусна един хорар, но със задна дата, който запазих, защото ми беше трудно да го разтълкувам, а пък от друга страна в него видях, всичко от което се...тук няма да кажа нищо, за да не подсказвам.
Можеш ли да познаеш, от какво, какво и за какво съм се притеснявал, когато съм го задал този въпрос към себе си? Къде съм аз в този хорар и какво ме е вълнувало?
Евентуално и развръзката, макар че лично тя не ме интересува, но, ако можеш и ти се занимава - ще съм ти благодарен!
26.09.2010г / 14:46ч / София.

Благодаря ти предварително и ако това, че става въпрос за минало време те притеснява - няма проблем. Ще те разбера, ако откажеш да го гледаш.
Мерси пак!
Тадж, сега виждам че ти изобщо не си задал хорарен въпрос, а ме караш да гадая какъв въпрос си задал.
Няма значение, че е за минало събитие. Ние тука сме разглеждали казуси за минали събития, но някой задава въпроса, другите изказват предположения какво е било развитието и гадаят какъв е бил изхода, който вече е бил известен на питащия.
Казусът, който ти ми поставяш е голямо предизвикателство и не знам дали ще се справя. Бих могла да опитам, ако ми дадеш някои жокери. Казваш, че ти си задал въпроса към самия себе си.
1. Може ли на въпроса да се отговори с "да" или "не" (би трябвало да може. в хораната астрология не може да се задават въпроси от типа или/или, например "ще ми се обади ли или няма да ми се обади?")
2. Въпросът лично тебе ли засяга или касае събития около някой друг. В случай, че засяга и някой друг, то трябва да се определи и неговият сигнификатор и става по-сложно.
Аз съм нахвърляла някои бележки и чакам да ми уточниш.