Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206342 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #20 -: Април 06, 2011, 06:28:14 pm »
Ха ха  ;D...момичета толкова е забавно с вас  ;D
Марая е изключително директна и открита, но все пак това е донякаде манипулативен въпрос защото съдържа в себе си обвинение  :unsure:
Може да се разбира и като подадена рака за помирение, но само ако отсрещната страна признае грешката си...
Сатурн и Луна са в куинконкс, което си мисля че означава ДА при положение че обстоятелствата се променят, в противен случай НЕ.
У3 и Сатурн в разходящо опозе - ситуацията е започнала отдавна, но от тука отговора е НЕ  :(

Благодаря за включването..Саша... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Април 06, 2011, 06:33:29 pm »
Може ли и аз да задам въпросче ?

Ще ме приемат ли тази година да следвам ?

не се загледах в картата,но с  това тао...на мен все такива хорари ми излизат  :lol:

*даже картата забравих да пусна  ;D

Аз мисля, че е рано да се каже, защото твоят сигнификатор - Марс е съвсем в началото на знака и в сходящ квадрат с другия сигнификатор на питащата - Плутон. Ще променяш още собствените си нагласи,  трябва да извършиш някакви трансформаци, според мен, свързани с личната си мотивация. Марс е много добре поставен, но няма връзка с управителя на 9-ти дом (Луна). Поради Луна в 7-ми дом (нямащ нищо общо с естеството на въпроса), мисля, че въпросът е поставен в неподходящото време, просто ей така, за да се зададе някакъв въпрос, понеже се дава такава възможност. - Изчакай Меркурий да стане директен и отново задай същия въпрос след 24.04. Междувременно ще се е разпаднал и квадратът между сигнификаторите на питащата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Април 06, 2011, 06:53:07 pm »
Задавам и аз един въпрос: Ще се подобри ли здравословното ми състояние напълно? :unsure: 06.04.2011г.  12:37 гр. София.
картата

Цитат
Ще спре ли да се заяжда с мен Стелла?
В спора се ражда истината.  ;D

Факт , но има разлика м/у спор и заяждане,,,, ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #23 -: Април 06, 2011, 07:20:46 pm »
Аз мисля, че е рано да се каже, защото твоят сигнификатор - Марс е съвсем в началото на знака и в сходящ квадрат с другия сигнификатор на питащата - Плутон. Ще променяш още собствените си нагласи,  трябва да извършиш някакви трансформаци, според мен, свързани с личната си мотивация. Марс е много добре поставен, но няма връзка с управителя на 9-ти дом (Луна). Поради Луна в 7-ми дом (нямащ нищо общо с естеството на въпроса), мисля, че въпросът е поставен в неподходящото време, просто ей така, за да се зададе някакъв въпрос, понеже се дава такава възможност. - Изчакай Меркурий да стане директен и отново задай същия въпрос след 24.04. Междувременно ще се е разпаднал и квадратът между сигнификаторите на питащата.

благодаря,
така е. Има все още неясноти поради документи ,които ми се бавят ,гоня и срокове и такива неща,аз самата съм малко неориентирана ,защото имам и друг изпит,дипломата от който трябва да включа в мотивационното писмо,резултатите за него ще излязат много по-късно от датата за подаване на документи .

И да,въпроса е зададен ,защото видях темата и реших да се възползвам за отговор ,защото това ме вълнува в момента .

ще изчакам и пак ще питам  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Април 06, 2011, 09:15:02 pm »
Задавам и аз един въпрос: Ще се подобри ли здравословното ми състояние напълно? :unsure: 06.04.2011г.  12:37 гр. София.
картата

Цитат
В спора се ражда истината.  ;D

Въпрос на гледна точка бих казала. Казусът приключи, струва ми се. Няма смисъл да задълбаваме.
И аз благодаря на всички, които се включиха.
« Последна редакция: Април 06, 2011, 09:19:36 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Април 06, 2011, 09:27:24 pm »
Задавам и аз един въпрос: Ще се подобри ли здравословното ми състояние напълно? :unsure: 06.04.2011г.  12:37 гр. София.
картата

Здравей, Шрея! Вероятно става дума за някакво хронично заболяване, но ти в момента си в ремисия. Луната, която те управлява тебе е силно поставена - в екзалтация в Телец и е имала само положителни аспекти, в знака в който се намира. Луната в момента е без курс, което означава, че в близките месеци няма да има промяна в състоянието ти. Венера - управителката на Луната ти също е неаспектирана (без курс), което потвърждава предходния ми извод. Изключвам куинсконса със Сатурн, който всъщност говори за хронично заболяване. Опитай се да удължиш периодът на ремисия, колкото се може по-дълго.
« Последна редакция: Април 06, 2011, 09:45:21 pm от Stella »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #26 -: Април 06, 2011, 09:34:24 pm »
картата

Цитат
В спора се ражда истината.  ;D

Въпрос на гледна точка бих казала. Казусът приключи, струва ми се. Няма смисъл да задълбаваме.
И аз благодаря на всички, които се включиха.

в спора се ражда истинската караница, ама, айде... и двете сте готини и аз ви приемам като спортно заяждащи се  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Април 06, 2011, 09:41:47 pm »
Отправям молба към всички, които пишат в тази тема да не я обръщаме на "Свободна дискусия". Има и други казуси, над които трябва да се концентрирам. Няма да е честно, по отношение на останалите.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Април 06, 2011, 10:11:05 pm »
Здравей, Шрея! Вероятно става дума за някакво хронично заболяване, но ти в момента си в ремисия. Луната, която те управлява тебе е силно поставена - в екзалтация в Телец и е имала само положителни аспекти, в знака в който се намира. Луната в момента е без курс, което означава, че в близките месеци няма да има промяна в състоянието ти. Венера - управителката на Луната ти също е неаспектирана (без керс), което потвърждава предния ми извод.
Oт една година имам подобрение в състоянието наистина, просто се чудех дали е временна ремисия или ще продължи дълго време. Но това предполагам може да се види в натала и е от областта на мед. астрология.

Да, права си, хорарната сатрология е ориетировачен метод за предстакзване, който може да бъде достатъчно категоричен, но в случаите, в които става въпрос за здраве трябва задължително да се съчетае и с други методи.

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Април 06, 2011, 10:14:37 pm »
И аз имам въпрос. Ще спре ли да ми се сърди човекът X (с когото сме приятели) и дали ще възстановим добрите си отношения в скоро време?

Личи си, че е имало конфликт (Слънце опозиция Сатурн), разходящият характер на аспекта говори, че вече е минало. Засега, Луната без курс говори за оставане в същото положение. Но ти си в силна позиция - Слънце екзалтира в Овен, което ти дава известно предимство. Не се възгордявай много, а изчакай. Неговият сигнификатор, макар и силен, е ретрограден и през юни месец ще смени посоката. тогава може отново да се "засегне" темата.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #30 -: Април 06, 2011, 10:16:19 pm »
Нали ще ми отговориш и на моето въпросче?Моооля :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Април 06, 2011, 10:21:47 pm »

О, извинявай! Пропуснала съм въпроса ти, сред множеството коментарии. Сега ще го разгледам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Април 06, 2011, 10:29:12 pm »

Ето отговарям ти и тук:

Еее, хареса ми "принципния въпрос" на Марая ;D- Ще срещна ли скоро любовта??? Помощ?

Луната е без курс и в разходящ аспект с Плутон. Липсата на сходящи аспекти на Луната не може да даде отговор "ще". А може би вече си я срещнала, но да не знаеш? - Луната е в разходящ тригон с У5.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #33 -: Април 06, 2011, 10:32:11 pm »

Ето отговарям ти и тук:

Еее, хареса ми "принципния въпрос" на Марая ;D- Ще срещна ли скоро любовта??? Помощ?

Луната е без курс и в разходящ аспект с Плутон. Липсата на сходящи аспекти на Луната не може да даде отговор "ще". А може би вече си я срещнала, но да не знаеш? - Луната е в разходящ тригон с У5.
Благодаря ти и тук...и да ти кажа може би имаш право...удивително ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Април 06, 2011, 10:34:17 pm »

Ето отговарям ти и тук:

[size=10pt]Луната е без курс и в разходящ аспект с Плутон. Липсата на сходящи аспекти на Луната не може да даде отговор "ще".

А може би вече си я срещнала, но да не знаеш? - Луната е в разходящ тригон с У5
[/size].
Благодаря ти и тук...и да ти кажа може би имаш право...удивително [/color] ;D

:58:

*

tadj-all

« Отговор #35 -: Април 06, 2011, 10:50:18 pm »
Като стана дума за хорарен въпрос, Стелла, ще ми се да ти пусна един хорар, но със задна дата, който запазих, защото ми беше трудно да го разтълкувам, а пък от друга страна в него видях, всичко от което се...тук няма да кажа нищо, за да не подсказвам.

Можеш ли да познаеш, от какво, какво и за какво съм се притеснявал, когато съм го задал този въпрос към себе си? Къде съм аз в този хорар и какво ме е вълнувало?
Евентуално и развръзката, макар че лично тя не ме интересува, но, ако можеш и ти се занимава - ще съм ти благодарен!

26.09.2010г / 14:46ч / София.

Благодаря ти предварително и ако това, че става въпрос за минало време те притеснява - няма проблем. Ще те разбера, ако откажеш да го гледаш.
Мерси пак!

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Април 06, 2011, 10:55:03 pm »
Леле, Лъвчо! Къв тоз чаршаф?
Може ли първо да си ида у нас, да почина, да се наям и сетне да разгледам картата!
Щото днеска цял ден открадвам от почивките през работно време и не съм нито яла, нито почивала.
Кво да ги правя? Обичам ги кардиналните. Хванаха ме в творчески прилив на енергия. :72:

*

tadj-all

« Отговор #37 -: Април 06, 2011, 11:23:00 pm »
Леле, Лъвчо! Къв тоз чаршаф?
Може ли първо да си ида у нас, да почина, да се наям и сетне да разгледам картата!
Щото днеска цял ден открадвам от почивките през работно време и не съм нито яла, нито почивала.
Кво да ги правя? Обичам ги кардиналните. Хванаха ме в творчески прилив на енергия. :72:

Епа...да се вижда! По възможност от далеч ;)

Може бе, няма сега да те мъча и да чувам, как ти стърже... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Април 07, 2011, 12:29:41 am »
И аз имам въпрос. Ще спре ли да ми се сърди човекът X (с когото сме приятели) и дали ще възстановим добрите си отношения в скоро време?

Личи си, че е имало конфликт (Слънце опозиция Сатурн), разходящият характер на аспекта говори, че вече е минало. Засега, Луната без курс говори за оставане в същото положение. Но ти си в силна позиция - Слънце екзалтира в Овен, което ти дава известно предимство. Не се възгордявай много, а изчакай. Неговият сигнификатор, макар и силен, е ретрограден и през юни месец ще смени посоката. тогава може отново да се "засегне" темата.
Благодаря много, Стелла!  :blink: Дано нещата се оправят все пак.
Мислиш, че през юни е възможно пак да се скараме за същото нещо, за което и сега ли?  :unsure:

Ей, не съм казала такова нещо. Това е вече друг въпрос. Изобщо не съм си го и помисляла. До юни месец много вода ще изтече. Аз казах, че въпросът може отново да излезе на преден план през м. юни, а изходът, (т.е. дали ще се скарате отново) .....зависи от вас двамата. Търпение, приятелю! Използвай времето, за да разсъждаваш върху причините. Някои отговори трябва да ги откриеш вътре в себе си.

« Последна редакция: Април 07, 2011, 12:35:32 am от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Април 07, 2011, 01:29:58 am »
Като стана дума за хорарен въпрос, Стелла, ще ми се да ти пусна един хорар, но със задна дата, който запазих, защото ми беше трудно да го разтълкувам, а пък от друга страна в него видях, всичко от което се...тук няма да кажа нищо, за да не подсказвам.

Можеш ли да познаеш, от какво, какво и за какво съм се притеснявал, когато съм го задал този въпрос към себе си? Къде съм аз в този хорар и какво ме е вълнувало?
Евентуално и развръзката, макар че лично тя не ме интересува, но, ако можеш и ти се занимава - ще съм ти благодарен!

26.09.2010г / 14:46ч / София.

Благодаря ти предварително и ако това, че става въпрос за минало време те притеснява - няма проблем. Ще те разбера, ако откажеш да го гледаш.
Мерси пак!

Тадж, сега виждам че ти изобщо не си задал хорарен въпрос, а ме караш да гадая какъв въпрос си задал.
Няма значение, че е за минало събитие. Ние тука сме разглеждали казуси за минали събития, но някой задава въпроса, другите изказват предположения какво е било развитието и гадаят какъв е бил изхода, който вече е бил известен на питащия.

Казусът, който ти ми поставяш е голямо предизвикателство и не знам дали ще се справя. Бих могла да опитам, ако ми дадеш някои жокери. Казваш, че ти си задал въпроса към самия себе си.

1.  Може ли на въпроса да се отговори с "да" или "не" (би трябвало да може. в хораната астрология не може да се задават въпроси от типа или/или, например "ще ми се обади ли или няма да ми се обади?")

2. Въпросът лично тебе ли засяга или касае събития около някой друг. В случай, че засяга и някой друг, то трябва да се определи и неговият сигнификатор и става по-сложно.

Аз съм нахвърляла някои бележки и чакам да ми уточниш.