Романтика, аз понеже не можах да реша по кой дом да гледам "жив ли е", реших да потърся по-скоро отговор на въпроса "мъртъв ли е?", тоест има ли контакт между управителите на Г. и неговия осми дом - Сатурн. Положението на Луната ми се струва, че е по-показателно за силните ти притеснения, свързани с въпроса и е доказателство за радикалност. Изглежда, че Меркурий и Сатурн имат все пак "интерес" един към друг - Сатурн е в триплицитет на Меркурий, но пък Меркурий е в знака на падение на Сатурн. Възможно е и да е имало някакъв, при това много сериозен проблем с човека, но ми се струва, че е зад гърба му. Меркурий е изгорен, което е най-силното възможно поражение за една планета, но понякога това изгаряне означава просто, че човекът е невидим, в неизвестност и отново потвърждава радикалността на въпроса - намира обяснението си в контекста на въпроса. Все пак Меркурий вече е излязъл от съвпада със Слънцето, тоест Г. скоро ще излезе от сянката му, а опозицията Меркурий-Сатурн се разпада няколко минутни преди да стане точна. Като се преномерира картата, Г. се оказва в своя десети дом, което си е прилично аксидентално достойноство, при това непосредствено му предстои съвпад с У7/У10 (което по случайност е и твоят сигнификатор). Струва ми се, че съвсем скоро ще го видиш или ще имаш информация за него/евентуално за смяната на брачния му статус.
Извинявам се за нахълтването и се надявам прочитът ми да не е плод на обичайния стремеж да виждам положителна развръзка и там, където я няма :unsure:.