Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205286 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #140 -: Април 14, 2011, 02:33:00 am »
Привет Стела
Имам един много важен въпрос в Понеделник подадох молба за развод и ми се ще нещата да се развият по бързата процедура. Нещо ме избиха бушоните и го направих. Чувствувам се много облекчена от това, но ме притеснява факта че се случва по ретро Мерк. Та въпроса ми е ще имам ли бръз развод ?
Това е много важно за мен защото ми омръзна да ми диша въздуха.   :33:
Ще ти пусна и карта на въпроса
Плииззззз.... :25:

Не знам защо, но имам някаква невероятна агресия към този к
укумицин .

Привет, мила! Лелееее! Работата е сериозна

Ще ми трябва повече време да разгледам картата, че съм прясно изчука*а и на две чаши вино.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #141 -: Април 14, 2011, 02:34:50 am »
Привет Стела
Имам един много важен въпрос в Понеделник подадох молба за развод и ми се ще нещата да се развият по бързата процедура. Нещо ме избиха бушоните и го направих. Чувствувам се много облекчена от това, но ме притеснява факта че се случва по ретро Мерк. Та въпроса ми е ще имам ли бръз развод ?
Това е много важно за мен защото ми омръзна да ми диша въздуха.   :33:
Ще ти пусна и карта на въпроса
Плииззззз.... :25:

Не знам защо, но имам някаква невероятна агресия към този к
укумицин .

Привет, мила! Лелееее! Работата е сериозна

Ще ми трябва повече време да разгледам картата, че съм прясно изчука*а и на две чаши вино.

Мноооооого сериозна. нема лабаво
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #142 -: Април 14, 2011, 02:48:02 am »
Няма да стане за 1 месец, скъпа. Няма връзка между вас двамата, а за да се поразумеете, все пак трябва да има положителна връзка между вас и между управителите на 3-тите ви домове. Твоят сигнификатор е неаспектиран - венера в Риби, макар да е добре поставена - в екзалтация, но и неговият сигнификатор е силен - Марс на трон...така, че се зареди с търпение.

ПП. Чакай, чакай!
Сега виждам, че има шанс, след като Меркурий (неговият У3) обърне посоката да се срещне с Юпитер (твоят У3).
И това ще стане в рамките на един месец. Хайде, ще докладваш, нали? А ние ще стискаме палци. :P
« Последна редакция: Април 14, 2011, 02:54:45 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #143 -: Април 14, 2011, 03:00:38 am »
Няма да стане за 1 месец, скъпа. Няма връзка между вас двамата, а за да се поразумеете, все пак трябва да има положителна връзка между вас и между управителите на 3-тите ви домове. Твоят сигнификатор е неаспектиран - венера в Риби, макар да е добре поставена - в екзалтация, но и неговият сигнификатор е силен - Марс на трон...така, че се зареди с търпение.

ПП. Чакай, чакай!
Сега виждам, че има шанс, след като Меркурий (неговият У3) обърне посоката да се срещне с Юпитер (твоят У3).
И това ще стане в рамките на един месец. Хайде, ще докладваш, нали? А ние ще стискаме палци. :P

! месец ? Срахотно ох нямаш си на идея колко много ми тежи връзката с този човек. да е жив и здрав тр.Уранчо дето ми даде сили да го направя  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #144 -: Април 14, 2011, 03:04:34 am »

ПП. Чакай, чакай!

! месец ? Срахотно ох нямаш си на идея колко много ми тежи връзката с този човек. да е жив и здрав тр.Уранчо дето ми даде сили да го направя
 :blink:

Уран винаги дава сили и кураж...цяла планина да повдигнеш. И аз така по Уран взех няколко кардинални решения - за някои съжарявам, за други не, но винаги е имало разкъсване на оковите и силно придвижване напред.

« Отговор #145 -: Април 14, 2011, 03:31:34 am »
Здравей Стелла,

ще бъда благодарна ако кажеш малко мнение и по моя хорар. Това е картата а въпросът ми е Добре ли ще е замен ако добавя като приятел Т.Н. (назовавам по име). Въпросния човек е моя бившо гадже. Искам да сме приятели, но ме е страх, че ако го добавя може би ще страдам и ако има и жена до него... Колебая се какво да правя

*

elfidka

• 3129
« Отговор #146 -: Април 14, 2011, 03:32:04 am »
Не вярвам да съжелявам един ден за това си решение, защото осъзнах колко много ме е подтискал този човек само че аз съм била сляпа за това....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #147 -: Април 14, 2011, 04:08:43 am »
Не вярвам да съжелявам един ден за това си решение, защото осъзнах колко много ме е подтискал този човек само че аз съм била сляпа за това....

Аз също не съжалявам за развода си. Съжалявам, че напуснах работата си и после се върнах обратно, но и това беше за добро, защото за кратко време научих страшно много в другата фирма и създаването на фондацията ми беше продукт на това, което научих, т.е. имаше и добавена стойност към връщането ми на старата работа. А съжалявам, защото работата в "новата" фирма беше съпътствана от много стрес и ми пострада здравето...но и това премина. Уран върви ръка за ръка с риска и с любопитството да "надникнеш отвъд стандартното и познатото"...иначе няма да е уран.

*

Stella

• 7765
« Отговор #148 -: Април 14, 2011, 04:47:06 am »
Здравей Стелла,

ще бъда благодарна ако кажеш малко мнение и по моя хорар. Това е картата а въпросът ми е Добре ли ще е замен ако добавя като приятел Т.Н. (назовавам по име). Въпросния човек е моя бившо гадже. Искам да сме приятели, но ме е страх, че ако го добавя може би ще страдам и ако има и жена до него... Колебая се какво да правя

Здравей, Изпепеляваща!
Венера У1 е в твоя 5-ти, но в негов 11-ти дом, т.е. той ще те възприеме като приятел. Венера е самичка, неаспектирана. Луната, която те съ-управлява тебе е в сходящ аспект със Слънце (последното елемент на 7-ми дом и управляващо негов 5-ти дом). Това ми говори, че ти все още искаш връзка с този човек и по тази причина може да станеш уязвима. Аз не мога да взема решението вместо теб, но мисля, че той може да има сериозна приятелка, макар да изглежда единак. Изхождам от Слънцето в неговия 7-ми дом, което му управлява 5-ти, но това може да означава и грижа за дете. (все пак аз нищо не знам за този мъж). Марс на трон и Слънце в екзалтация в 7-ми са силни показатели за едни независим мъж, но знае ли човек?

Комуникацията може да се получи на чисто неангажиращо ниво - управителите на 3-тите ви домове ще направят съвпад до месец....все пак, ако нещо те подразни винаги можеш да го "разприятелиш", има такава опция.

« Отговор #149 -: Април 14, 2011, 05:23:16 am »
Благодаря ти. :))) За доста от нещата позна. Да найстина се притеснявам, че мога да бъда уязвима. И незнам дали има смисъл да се връщам назад. Доста трудно го преживях и без друго. Относно слънцето в неговия 7, управляващо 5 да и затова позна има дете (женен и разведен е ). Мислиш ли , ч1е има някакви чувстав към мен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #150 -: Април 14, 2011, 06:03:16 am »
Благодаря ти. :))) За доста от нещата позна. Да найстина се притеснявам, че мога да бъда уязвима. И незнам дали има смисъл да се връщам назад. Доста трудно го преживях и без друго. Относно слънцето в неговия 7, управляващо 5 да и затова позна има дете (женен и разведен е ). Мислиш ли , ч1е има някакви чувстав към мен.

Много е привързано към него детето. На въпроса за чувствата му към теб не мога да ти отговоря - сигнификаторът ти е неаспектиран и няма връзка между управителите на 5-тите ви домове на този етап....имало е някакъв разрив, който е пресен още.

« Отговор #151 -: Април 14, 2011, 06:43:27 pm »
Привет , СТЕЛА ,

Моля  те  погледини и  помогни да  се  ориентирам

Имам  усещането  ,  че  след старта на моя  развод , новия човек  до  мен  го  достраша  от  връзката ни  и  ...  незнам  какво  да  правя / при  него  притесненията  -  семейството  му - аз  съм  по - голяма и  разведена ,  а  той  млад  и  неженен до  момента  и ...  после  знаете  / кото  пояснение той  няма  връзка  с  моя  развод , въпреки , че  се  познаваме  от  доста  преди  това,  
Поради  тази  причина  нямам  ясно  формиран  въпрос  -  може  би  ДА  БЪДА  ЛИ  С  НЕГО ?  или   ЩЕ  БЪДЕ  ЛИ  С  МЕН?

не  стига  това  ,  ами  в  момента  сме  и  в  конфликт  :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #152 -: Април 14, 2011, 07:16:17 pm »
Привет , СТЕЛА ,

Имам  усещането  ,  че  след старта на моя  развод , новия човек  до  мен  го  достраша  от  връзката ни  и  ...  незнам  какво  да  правя / при  него  притесненията  -  семейството  му - аз  съм  по - голяма и  разведена ,  а  той  млад  и  неженен до  момента  и ...  после  знаете  / кото  пояснение той  няма  връзка  с  моя  развод , въпреки , че  се  познаваме  от  доста  преди  това,  
Поради  тази  причина  нямам  ясно  формиран  въпрос  -  може  би  ДА  БЪДА  ЛИ  С  НЕГО ?  или   ЩЕ  БЪДЕ  ЛИ  С  МЕН?

Здравей, valski !

Бъди с него, но засега няма юридически предпоставки за узаконяване на връзка.
Аз го гледам по 5-ти дом, тъй като нямате брак и/или съвместно съжителство, а и не си го назовала по име.
Ти се управляваш от Слънцето, което е силно в екзалтация в Овен,, т.е. добре поставено.
Той се управлява от Юпитер в Овен. Понеже аспектът между вас е разходящ, скоро няма да има шанс да се свържете.
Затова пък Луната, която е твоя съ-управителка е в тригон с Юпитер и спасява положението - общо взето от теб зависи как ще подходиш към този човек.
Той се управлява още от Плутон в твоя 5-ти дом (аз ползвам Кох). Плутон прави квадрат с Марс в 9-ти дом, а Марс управлява господаря на питащата (Слънце).
Няма шанс за узаконяване на връзка на този етап. Прикоткай си човека, дай му време и той ще се почувства сигурен...не го притискай. До един месец господарите на вашите 9-ти/3-ти домове ще са в съвпад.

« Отговор #153 -: Април 14, 2011, 07:26:30 pm »
Привет , СТЕЛА ,

Здравей, valski !

Бъди с него, но засега няма юридически предпоставки за узаконяване на връзка.
Аз го гледам по 5-ти дом, тъй като нямате брак и/или съвместно съжителство, а и не си го назовала по име.
Ти се управляваш от Слънцето, което е силно в екзалтация в Овен,, т.е. добре поставено.
Той се управлява от Юпитер в Овен. Понеже аспектът между вас е разходящ, скоро няма да има шанс да се свържете.
Затова пък Луната, която е твоя съ-управителка е в тригон с Юпитер и спасява положението - общо взето от теб зависи как ще подходиш към този човек.
Той се управлява още от Плутон в твоя 5-ти дом (аз ползвам Кох). Плутон прави квадрат с Марс в 9-ти дом, а Марс управлява господаря на питащата (Слънце).
Няма шанс за узаконяване на връзка на този етап. Прикоткай си човека, дай му време и той ще се почувства сигурен...не го притискай. До един месец господарите на вашите 9-ти/3-ти домове ще са в съвпад.

Много  БЛАГОДАРЯ
А  бихте  ли  ми  казали ,  какво  ще  означава  Нашите  9 и 3 дом  да  са  в  съвпад
Надявам  се  бурята  да  започне  да  преминава  и  да  се  изяснява  кой  какво  иска  ...  или  ... :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #154 -: Април 14, 2011, 07:30:28 pm »
Много  БЛАГОДАРЯ
А  бихте  ли  ми  казали ,  какмо  ще  означава  Нашите  9 и 3 дом  да  са  в  съвпад
Надявам  се  бурята  да  започне  да  преминава  и  да  се  изяснява  кой  какво  иска  ...  или 
... :-[

точно така...ще можете да разговаряте помежду си нормално. И без това в момента меркурий е ретрограден и времето не е много подходящо за изясняване на взаимоотношения, понеже единият казва едно, а другият разбира друго, и така се получават недоразумения, които на свой ред трябва да бъдат изяснявани. А и каквито и "условия" да договорите в момента като визия за вашите бъдещи взаимоотношения, ще се наложи те да бъдат предефинирани, когато меркурий стане директен (след 24-ти април).

« Отговор #155 -: Април 14, 2011, 07:36:04 pm »
И  още  нещо  ...

Този  сатурн  в  3  дом ,  не  е  ли  опасен,  той  как  се  тълкува ?
 :-\нещо  не  ми  харесва

*

Stella

• 7765
« Отговор #156 -: Април 14, 2011, 07:49:49 pm »
И  още  нещо  ...

Този  сатурн  в  3  дом ,  не  е  ли  опасен,  той  как  се  тълкува ?
 :-\нещо  не  ми  харесва

сатурн засега няма отношение към въпроса - управлява твоя 6-ти дом на здравето и на работата.

« Отговор #157 -: Април 14, 2011, 07:57:33 pm »
Безкрайно  Благодаря,  много  ми  е  полезно  това,  аз  поради  емоционалния  си  нрав ,  явно  провех  грешка ,  точно  кото  го  притисках ,  в  страха  и  стремежа  си  да  не  го  загубя ,  явно  това  го  плаши  и  подкрепено  от  фамилията  му -  на  него  му  идва  в  повоче  :blink:Благодаря
И
Искам  и  друго  да  попитам,  къде , как може  да  се  прогнозира  с  астрология евентуален  брак и  деца  помежду  ни  напред  във  времето

*

Stella

• 7765
« Отговор #158 -: Април 14, 2011, 08:29:19 pm »
Безкрайно  Благодаря,  много  ми  е  полезно  това,  аз  поради  емоционалния  си  нрав ,  явно  провех  грешка ,  точно  кото  го  притисках ,  в  страха  и  стремежа  си  да  не  го  загубя ,  явно  това  го  плаши  и  подкрепено  от  фамилията  му -  на  него  му  идва  в  повоче  :blink:Благодаря
И
Искам  и  друго  да  попитам,  къде , как може  да  се  прогнозира  с  астрология евентуален  брак и  деца  помежду  ни  напред  във  времето

Тук може да се произнесе евентуално синастричната астрология. Но  наслагването на двете карти не е достатъчно, трябва да се разгледат отделно наталните ви карти и транзитите към тях, за да се види дали всеки от вас поотделно има предпоставки за брак. А, сетих се, има и тема за брака. Ще я избутам напред. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2509.0.html

« Отговор #159 -: Април 14, 2011, 08:32:47 pm »
 :blink: