Привет , СТЕЛА ,
Моля те погледини и помогни да се ориентирам
Имам усещането , че след старта на моя развод , новия човек до мен го достраша от връзката ни и ... незнам какво да правя / при него притесненията - семейството му - аз съм по - голяма и разведена , а той млад и неженен до момента и ... после знаете / кото пояснение той няма връзка с моя развод , въпреки , че се познаваме от доста преди това,
Поради тази причина нямам ясно формиран въпрос - може би ДА БЪДА ЛИ С НЕГО ? или ЩЕ БЪДЕ ЛИ С МЕН?
не стига това , ами в момента сме и в конфликт 
Здравей, valski !
Бъди с него, но засега няма юридически предпоставки за узаконяване на връзка.
Аз го гледам по 5-ти дом, тъй като нямате брак и/или съвместно съжителство, а и не си го назовала по име.
Ти се управляваш от Слънцето, което е силно в екзалтация в Овен,, т.е. добре поставено.
Той се управлява от Юпитер в Овен. Понеже аспектът между вас е разходящ, скоро няма да има шанс да се свържете.
Затова пък Луната, която е твоя съ-управителка е в тригон с Юпитер и спасява положението - общо взето от теб зависи как ще подходиш към този човек.
Той се управлява още от Плутон в твоя 5-ти дом (аз ползвам Кох). Плутон прави квадрат с Марс в 9-ти дом, а Марс управлява господаря на питащата (Слънце).
Няма шанс за узаконяване на връзка на този етап. Прикоткай си човека, дай му време и той ще се почувства сигурен...не го притискай. До един месец господарите на вашите 9-ти/3-ти домове ще са в съвпад.