Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206905 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #180 -: Април 17, 2011, 11:42:14 pm »
Стела, може ли един въпрос и от мен, надявам се не звучи тривиално. Ще имам ли връзка с ... назован е по име? Познаваме се от известно време.
http://prikachi.com/images.php?images/667/3234667Z.gif

Щом е назован по име - ще имаш връзка (У1 ще направи съвпад с У7, след като стане директен), но няма да е много романтично -  У1 в опозиция с У5, а ти самата си била в известен смисъл раздвоена - Луна в разходяща опозиция с У1. Съвпадът на сигнификаторите ще се осъществи в твоя 8-ми дом, което говори за сексуално привличане.

Само дето не ми се връзва много-много с любов от твоя страна Луната във 2-ри дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #181 -: Април 18, 2011, 01:47:16 am »
Така е. И двата сигнификатора (Меркурий и Юпитер) са били, или предстоят да бъдат в опозиция с Луната (във Везни - знака на връзките) по оста 2-8 дом и имат разходящ съвпад в Овен. Венера - естественият сигнификатор на връзките - няма предстоящи аспекти в рамките на знака. Струва ми се, че на този етап и двамата отхвръляте идеята за сериозна връзка, сякаш повече ви привличат свободни сексуални отношения. Твоят сигнификатор е ретрограден, а според Фроули такива планети не са готови да действат. Както каза Стела, изчакай да стане директен, тогава ще се получи. На теб ти предстои съвпад с диспозитора ти - Марс на трон (У8), така че ми се струва, че не си склонна да чакаш дълго. Венера се намира в 1-вия дом на момчето, така че описва моментното му състояние. Последният й аспект е бил квинкокс с Луната (негов У5). Това може да е показател, че в момента той не е съвсем наясно с чувствата си, че изчаква нещо (Венера няма аспекти), но и също че е привлечен от теб (Венера е негов У8).
Изглежда имаш силни чувства към момчето, съдейки по позицията на Плутон на К5 и екзалтирания ти У5 Сатурн. Управителите на 5-тите ви домове са били в съвпад съвсем наскоро, така че би трябвало чувствата ви да са споделени. Но оставам с усещането, че твоите са по-силни. Успех!!!

Ох, как съм го изтрила? Сега си прочетох поста и гледам, че нещо липсва. За Луната - тя е на изгорения път и в апликираща опозиция със Слънцето, което предполага затруднения в осъществянато на въпроса.
Много се извинявам, че отговорът ми се оказа непълен. Но предходното си важи.
« Последна редакция: Април 18, 2011, 03:25:27 am от Mirabella »

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #182 -: Април 18, 2011, 02:13:27 am »
Благодаря много и на двете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #183 -: Април 18, 2011, 02:34:03 am »
Венера се намира в 1-вия дом на момчето, така че описва моментното му състояние. Последният й аспект е бил квинкокс с Луната (негов У5). Това може да е показател, че в момента той не е съвсем наясно с чувствата си, че изчаква нещо (Венера няма аспекти), но и също че е привлечен от теб (Венера е негов У8).
Изглежда имаш силни чувства към момчето, съдейки по позицията на Плутон на К5 и екзалтирания ти У5 Сатурн.

Венера би могла да показва, че при него има жена, но тази жена не е питащата, защото венера няма нищо общо с нея.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #184 -: Април 18, 2011, 02:47:29 am »
ще ме удовлетвори ли новата ми работа, която започвам на 02. 05.  ? 
 19. 45
сиена/ италия

« Отговор #185 -: Април 18, 2011, 02:59:37 am »
Стелла, гледай как го изстрелях въпроса...съвсем спонтанно ми дойде. Преди около 2-3 седмици ако помниш бях питала какво ще бъде развитието по въпроса за смяна на работа и от тогава имаше едно затишие, че с ретро Мерк комуникациите позакъсняха. Но в петък ми се обадиха с твърдо предложение, което ме устройва и занесох документите ми за подготовка на контракта. На 2 май трябва да започна на новото място. Съответно в петък си подадох и молбата за напущане от настоящото работно место. Всъщност това което ме интересува е  дали имам шанс за развитие на новото место. Благодаря ти много. :kissd:

« Отговор #186 -: Април 18, 2011, 03:14:09 am »
ето и картата, но не знам дали е по Кох

« Отговор #187 -: Април 18, 2011, 03:36:33 am »
Венера се намира в 1-вия дом на момчето, така че описва моментното му състояние. Последният й аспект е бил квинкокс с Луната (негов У5). Това може да е показател, че в момента той не е съвсем наясно с чувствата си, че изчаква нещо (Венера няма аспекти), но и също че е привлечен от теб (Венера е негов У8).
Изглежда имаш силни чувства към момчето, съдейки по позицията на Плутон на К5 и екзалтирания ти У5 Сатурн.

Венера би могла да показва, че при него има жена, но тази жена не е питащата, защото венера няма нищо общо с нея.

Да, и това е възможно. Много добре казано. Екзалтирана Венера - тя има добри позиции по принцип. Добре, че Юпитер е в Овен, знак на заточение на Венера. Тя по-скоро не е от значение за него, той не е подвластен на нейния чар, докато тя го боготвори. А и Венера и Юпитер нямат разходящ аспект в рамките на знаците, в които се намират. Но пък Луната (негов У5) е в знака на Венера в негов 8-ми дом. Може би е някаква сексуална забежка?

Интересно ми е, че Меркурий няма да направи точна опозиция със Сатурн. Питащата не е склонна да се откаже от чувствата си към квезита?

Оправих си поста по-горе. За Луната и Виа комбуста някакси беше изчезнало. Явно съм изтрила без да искам преди да публикувам.

« Отговор #188 -: Април 18, 2011, 03:53:17 am »
Стела, извинявай, че отговарям на въпрос, зададен към теб.

Дани, картата е по Плацидиус. Слагам тази по Кох.

Луната е на изгорения път, но е в близост до Спика, което би трябвало да действа положително, да я подсилва. Но й предстои опозиция със Слънцето, което по Кох е У11 (новата работа) и У10 (кариерното развитие, успехът, шефът). Този аспект не вещае леко начало на новото място, или лесно постигане на успех там. Слънцето е добре поставено - в екзалтация, т.е. възможности за развитие не би трябвало да липсват на новото място. Твоят управител също е силен (Венера е в екзалтация) - имаш способности и чар, които си готова да приложиш, но липсата на апликиращи аспекти към Венера в рамките на знака, може да ти попречи да се покажеш в най-добрата си светлина.
Извинявай, ако греша. Успех!!!

« Отговор #189 -: Април 18, 2011, 04:22:04 am »
Благодаря, Мирабелла, надявам се да не грешиш. На това место работех преди 2 години, но с временен договор. Миналата година ми предложиха да се върна, но с договор през агенция, което не ме устройваше, а и бях започнала на друго место, където съм все още. Тази година от март месец бях в преговори отново и накрая ми предложиха това което искам като договор, но с малко по различни функции. Като цяло надявам се да успея до една година да затвърдя позициите си там ....и да искам нещо повече. Аз съм такъв човек, че лесно не се отказвам. Благодаря ти още веднъж и ти желая приятна вечер!  :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #190 -: Април 18, 2011, 04:28:15 am »
Стелла, гледай как го изстрелях въпроса...съвсем спонтанно ми дойде. Преди около 2-3 седмици ако помниш бях питала какво ще бъде развитието по въпроса за смяна на работа и от тогава имаше едно затишие, че с ретро Мерк комуникациите позакъсняха. Но в петък ми се обадиха с твърдо предложение, което ме устройва и занесох документите ми за подготовка на контракта. На 2 май трябва да започна на новото място. Съответно в петък си подадох и молбата за напущане от настоящото работно место. Всъщност това което ме интересува е  дали имам шанс за развитие на новото место. Благодаря ти много. :kissd:

Ако имаш предвид издигане в йерархията - "не". Последният аспект на Луната е опозиция със Слънце - управител на МЦ.

ПП. Но това важи за срока на действие на хорарната астрология- една година е твърде дълъг срок, обстоятелствата може да се променят. Ти започни, пък по някое време можеш пак да зададеш въпроса.
« Последна редакция: Април 18, 2011, 04:34:24 am от Stella »

« Отговор #191 -: Април 18, 2011, 05:10:33 am »
Благодаря ти Стелла. Аз се надявам с постоянство и търпение да успея да променя нещата в моя полза, но след година. Давам си този срок, тъй като работата ми е позната, харесва ми, познавам хората с които ще работя, но трябва да се докажа пред новия вече шеф. Той ме познава бегло от преди 2 години, но дефакто не ми беше шеф...Само да добавя още нещо, някой ден ще науча датата на раждане на \" шефа\" и ще му извъртим една карта. А той е световно известно име в модната индустрия... ;D

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #192 -: Април 18, 2011, 03:23:10 pm »
Стела,  от много време ми се иска да попитам нещо, сега се  навих.Въпросът ми е има ли сериозни чувства """х към мен? Един хорар не може да реши един проблем, но осъзнавам, че ми е важно да получа някакъв отговор :-\

Здравей, Нова. Картата е нерадикална - късен асцендент. Във всеки случай опозицията по оста 1-7 не е обнадеждаващ показател. Слънцето, което те управлява теб, (според тази карта) е в градуса на възлите. Чувала съм, че това е знак за неблагоприятно развитие на въпроса. Изчакай Меркурий да стане директен и задай въпроса си по-късно пак.   :wub:
Много ти благодаря, наистина, след 23 април ще задам отново въпроса...Освен това сега ми липсваше вътрешна увереност да го поставя, честно казано, макар и да го формулирах някак...сигурна съм, че и това е знак :P И отново ти благодаря, много мило е, че откликваш... :wub:
« Последна редакция: Април 18, 2011, 03:28:15 pm от Nova »

*

Stella

• 7765
« Отговор #193 -: Април 18, 2011, 05:07:07 pm »
Благодаря ти Стелла. Аз се надявам с постоянство и търпение да успея да променя нещата в моя полза, но след година. Давам си този срок, тъй като работата ми е позната, харесва ми, познавам хората с които ще работя, но трябва да се докажа пред новия вече шеф. Той ме познава бегло от преди 2 години, но дефакто не ми беше шеф...Само да добавя още нещо, някой ден ще науча датата на раждане на \" шефа\" и ще му извъртим една карта. А той е световно известно име в модната индустрия... ;D

Супер! Чудесно. Значи ти в тази сфера работиш? Не знам защо реших, че работата ти е  по 5-ти дом и, че е свързана с деца, но явно е било с изкуство.

« Отговор #194 -: Април 18, 2011, 07:49:23 pm »
Благодаря ти Стелла!
Аз все още не мога да определя кои са показателите за работа в наталната ми карта, защото съм сменила доста видове работа, но винаги са били свързани с изкуство или с хора на изкуството, художници, моделиери. Заобикалящата ме среда е от хора които творят красиви предмети или инвестират в изкуство. На върха на 5 дом в наталната карта имам козирог, а управителя е в 6 дом, в момента Сатyрнчо се разхожда в моя 2 дом, чийто съуправител е Венера и във везни е и моето натално Слънце.  :blink:

« Отговор #195 -: Април 19, 2011, 01:21:42 am »
Honi, ти изглеждаш да си в силна позиция - управлявана си от Венера, която е в екзалтация в Риби в 6-тия ти дом. Но конкуренцията е по-силна - У7 Марс е не трон в собствен дом. Ретрограден Сатурн в 1-вия ти дом говори за забавяния, пречки по пътя ти в момента, или за твоето силно безпокойство. Луната на изгорения път показва, че много страдаш от отказа. Позицията й в твоя 2-ри дом може да индикира, че притесненията ти са свързани с парите, доходите ти.

За успешно кандидатстване във ВУЗ Шестопалов гледа 1+9+10 с положителни аспекти. В тази карта има силна положинелна връзка (тригон) между У1 (Венера) и У10 (Луна), което говори за успех, но няма връзка между У1 и У9 (Меркурий). Всъщност на Луната (съуправител на кверента) й предстои квинкокс с Меркурий. Въз основа на това смятам, че засега отказът им е окончателен. Казвам засега, защото при ретрограден Меркурий не се знае кое е окончателно и кое не.

Луната идва от тригон с Нептун (У6), което говори за оставане на сегашното ти работно място засега. На Луната й предстои секстил с диспозитора й Плутон (твой У2), така че притесненията ти относно паричното ти състояние в момента би трябвало да са напразни. След това на Луната й предстоят няколко квинкокса с планети в 7-мия ти дом, вкл. У7. Въздържай се от конфликти с хората от обкръжението ти. Преди излизането си от знака, Луната ще направи тригон с твоя управител Венера, който аспект показва, че ти предстои положително развитие. Всичко е в твои ръце. Имаш перспективи за успех пред себе си.
« Последна редакция: Април 19, 2011, 01:33:20 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #196 -: Април 19, 2011, 01:21:56 am »
Нещо много важно, моля, отговори ми :(
Това, че не са ме приели там, където кандидатствах, за добро ли е? Окончателно ли е? :'( :'(
София, 18,04,2011 18,05

Хони, моля за един уточняващ въпрос - Къде си кандидатствала, за работно място или в учебно заведение?

Моля, задавайте конкретни въпроси? "Там, където кандидатствах" нищо не ми говори.

*

Stella

• 7765
« Отговор #197 -: Април 19, 2011, 01:27:10 am »
Учебно заведение в чужбина. Бях с най-висок успех от всички, но не са ме взели :'(

Деветия ти дом се управлява от ретрограден Меркурий. Опозицията по оста 1-7, в която влиза и ретрограден Меркурий говори, че решението им не е окончателно и може да се промени. Може да имаш още едно интервю.

*

Stella

• 7765
« Отговор #198 -: Април 19, 2011, 01:29:27 am »
Имам работа, но не искам да работя повече там. Мечтаех да се махна :'( и да отида в чужбина. От 3-ма избират двама, а аз съм неизбраната :'( Всичките ми мечти :'( Може  би има шанс някоя от тях да се откаже?
ще ке откаже ли някоя от конкурентките ми? - софия, 19,26

Отговорих ти вече, мила! :wub:
След 24-ти април може да има промяна.
Нека меркурий да тръгне в директно движение.
За съжаление конкуретните ти са силни - Марс на трон в Овен
И ти си силна - Венера е в екзалтация, но те са по-силни в момента.

« Отговор #199 -: Април 19, 2011, 01:36:28 am »
Доста хора ми споделят същите наблюдения. Корупция има навсякъде. :angry:
Излишно е да казвам, че за мен е направо варварство човекът с най-високи оценки да не бъде приет за сметка на хора с по-ниски такива. Недопустимо. Не мога да ти опиша колко съжалявам. И аз имах подобно преживяване.