Така е. И двата сигнификатора (Меркурий и Юпитер) са били, или предстоят да бъдат в опозиция с Луната (във Везни - знака на връзките) по оста 2-8 дом и имат разходящ съвпад в Овен. Венера - естественият сигнификатор на връзките - няма предстоящи аспекти в рамките на знака. Струва ми се, че на този етап и двамата отхвръляте идеята за сериозна връзка, сякаш повече ви привличат свободни сексуални отношения. Твоят сигнификатор е ретрограден, а според Фроули такива планети не са готови да действат. Както каза Стела, изчакай да стане директен, тогава ще се получи. На теб ти предстои съвпад с диспозитора ти - Марс на трон (У8), така че ми се струва, че не си склонна да чакаш дълго. Венера се намира в 1-вия дом на момчето, така че описва моментното му състояние. Последният й аспект е бил квинкокс с Луната (негов У5). Това може да е показател, че в момента той не е съвсем наясно с чувствата си, че изчаква нещо (Венера няма аспекти), но и също че е привлечен от теб (Венера е негов У8).
Изглежда имаш силни чувства към момчето, съдейки по позицията на Плутон на К5 и екзалтирания ти У5 Сатурн. Управителите на 5-тите ви домове са били в съвпад съвсем наскоро, така че би трябвало чувствата ви да са споделени. Но оставам с усещането, че твоите са по-силни. Успех!!!
Ох, как съм го изтрила? Сега си прочетох поста и гледам, че нещо липсва. За Луната - тя е на изгорения път и в апликираща опозиция със Слънцето, което предполага затруднения в осъществянато на въпроса.
Много се извинявам, че отговорът ми се оказа непълен. Но предходното си важи.