Гледам картата на Валски и се чудя кой дом по-добре би подхождал на майката на момчето. Дали 4-ти от 7-ми, защото У10 е Венера, а У7 Сатурн е във Везни, т.е. момчето е изцяло под нейна власт, че и се чувства много добре така. Или 10-ти от 7-ми за властната майка тип шеф, защото Луната попада там, а майката е част от въпроса. Но във въпроса става дума и за общ дом, т.е. Луна в 4-ти може да няма нищо общо с майката. Освен това майката би се управлявала от Марс на трон - действително много силна, а момчето (Сатурн) би бил в знака на нейното заточение (тогава не би я уважавал много, по-скоро страхопочитание), съответно тя попада в знака на неговото падение - и тя не би го възхвалява много (не знам дали тя има високо мнение за сина си). Освен това имат разходяща опозиция помежду си, т.е. той се е опитал да скъса "веригите" може би. Щом Сатурн е ретрограден, по-скоро не е успял. Или да използвам модерния управител на Скорпион - Плутон за майката. Плутон е в Козирог, сега майката е изцяло под властта на сина си, квадратът между тях няма да бъде завършен, т.е. той няма да се конфронтира с нея...
Май Венера повече би й отивала. Както каза Дияна, Венера скоро сменя знака си и свършва екзалтацията й, т.е. момчето би трябвало да спре да я боготвори. Обаче Сатурн продължава да е във Везни - ще продължава да държи на общественото мнение. У1 и У7 са в знак на Венера, сякаш въпреки всичко майката продължава да има власт и над двамата. Слънцето има сходящ секстил с Нептун, а Луната има само положителни аспекти в рамките на знака, включително секстил със Сатурн. Валски, мисля, че нещата ще се развият в твоя и негова полза, но пълно оттърване от влиянието на майката няма да има.