Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1209031 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #280 -: Април 20, 2011, 08:34:07 pm »
Здравейте ,
пак  съм  тук  :-[

Моля  кажете, любовта  на  живота  ми / буквално / ще  престраши  ли  да  живее с  мен,  или  ще  продължава  да  слуша  майка  си?  Има  ли  смисъл  да   чакам ?  или  да  слагаме  край  на  агонията.  От  няколко  месеца съм  ада
Нещо  в  повече  ми  идват  любовните  проблеми  / Усещането  ми  е,  че бъркат  с  вилица  в  сърцето ми / :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #281 -: Април 20, 2011, 08:34:59 pm »
Споко, аз съм засегната, че имам планетки в кардинални знаци, а и оси, съпругът ми също, но за сега се справяме. (Да чукна на дърво!) Просто да не ги мисли тези глупости.

*

Stella

• 7765
« Отговор #282 -: Април 20, 2011, 08:39:44 pm »
1. И двамата са екзалтация по знак, имат разходяща опозиция по оста 3-9.
2. Луната идва от квадрат с Нептун. Може да се предположи, че има неизяснени, недоизказани неща помежду им, някаква заблуда, евентуално.
3. Луната отива към тригон с Уран, модерният управител на момчето. Каквото и да се е случило, излиза, че е добре за него. У него е топката, така изглежда, според мен.
4. Управителят на края на връзката, Марс, последно е имал аспекти с две ретроградни планети - опозиция със Сатурн и съвпад с Меркурий. Опозицията на Сатурн (У7) с Марс (У10) я тълкувам като отхвърляне, т.е. момчето едва ли иска да сложи край на връзката. Класическият му управител е ретрограден - не е готов да скъса с нея...
5. Управителите на 5-тите им домове ще имат съвпад, след като неговият У5 стане директен. Това са едновременно и управители на 3-тите им домове.

Не, не е краят.

Може и да си права, ако сравним колко негативни и колко позитивни аспекти има, негативните преобладават, което значи "НЕ".
С едно уточнение (в интерес на спорта), аз смятам съвпадът на Марс (негов У4) с ретро Меркурий (негов У5) за край на романтичните отнашения, което в крайна сметка може и да се промени, понеже Меркурий скоро ще смени посоката.

Той и каква ли романтика да очаква със соларен Сатурн в 5-ти дом? Приятелят ми има същата позиция в солара си, само че при него тр. Сатурн попада и в 11-ти натален. С тази позиция романтиката се оставя на заден план и човек не е в състояние да разполага свободно с личното си време. Затова се опитвам да я успокоявам и да и вдъхвам увереност, понеже тя не е много от търпеливите, доста драматизира и ще вземе да разруши една толкова бленувана връзка. Друго си е като и го кажат и други хора отстрани. :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #283 -: Април 20, 2011, 08:45:12 pm »
Относно хорара от Стелла - нещата и при двамата са на път да се променят. Тази връзка от една страна ми изглежда поизчерпана, от друга обстоятелствата пречат тя да се разгърне, например да се пристъпи към съвместно съжителство, за което май дамата се надява, но това въпреки всичко сякаш не е края. Двамата все още са ангажирани емоционално в тези отношения, нищо, че комуникацията по между им е много трудна, предстои в близките дни пак сериозна ревизия и обсъждане на въпросите (да си вземе предвид ретроградието и възможните недоразумения), което може да доведе до размяна на неприятни думи, но и освобождение най-после от преглъщаното, премълчавано по една или друга причина. На прага на нов етап са, ако сега се изяснят, планират си общия път, имат шанс да останат заедно.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #284 -: Април 20, 2011, 08:45:17 pm »
Стела, добре правиш, продължавай да я успокояваш. И аз имам приятелка с този проблем. И тя е драматична. Колко пъти се е карала с гаджето си. Той работи обществена работа, помага на болни хора, 24 часа е в движение, а тя има установено работно време и е страшно нетърпелива.
Управителят на приятелката ти сменя знака, може би ще се успокои малко. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #285 -: Април 20, 2011, 08:56:27 pm »
Тук обстоятелствата са много подобни. Приятелката ти я е в екзалтация но всъщност излиза от нея. За партньора й периодът на първоначалното влюбване, на обожествяването й, приключва. За нея той все още е Той, с главното Т - Сатурн във Везни, но пък тя е в знака, в който той е в падение. Възможно е тоест и тя да е поставила край на връзката, защото е активната (по-бързата планета от опозицията) и по-директната страна и дето се вика, тя се изнася от ситуацията, каквато е в момента.

Ако знаеш колко си праваааа.....? Тя е за "убиване". Тази ситуация хич не и изнася.
И тя като мен малка се е женила и сега е категорично против брака,
но така е по-трудно да се виждат и с две думи "няма угода".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #286 -: Април 20, 2011, 09:04:26 pm »
Приятелката ми задава въпроса, т.е. тя е питащата, не аз. Реве на телефоната... :(
"Това краят на връзката ми ли е?" Само да уточня, че момчето е неин любим и не живеят заедно...

*ТОВА* НЕ е краят. Какво обаче ще последва - е по-скоро в ръцете на момчето. Приятелката би била по-скоро в по-добра позиция на изчакване.

Благодаря ти, Прия! Дано поне позицията и на "изчакване" да бъде по-малко драматична.
Ама и той не вземе да и пусне поне една "инжекция" за успокоение, поне да я мотивира някак си.
Тя е просто в прекрасен период, докато на него периодът му е много гаден. Сития не вярва на гладния.

*

Stella

• 7765
« Отговор #287 -: Април 20, 2011, 09:08:53 pm »
Относно хорара от Стелла - нещата и при двамата са на път да се променят. Тази връзка от една страна ми изглежда поизчерпана, от друга обстоятелствата пречат тя да се разгърне, например да се пристъпи към съвместно съжителство, за което май дамата се надява, но това въпреки всичко сякаш не е края. Двамата все още са ангажирани емоционално в тези отношения, нищо, че комуникацията по между им е много трудна, предстои в близките дни пак сериозна ревизия и обсъждане на въпросите (да си вземе предвид ретроградието и възможните недоразумения), което може да доведе до размяна на неприятни думи, но и освобождение най-после от преглъщаното, премълчавано по една или друга причина. На прага на нов етап са, ако сега се изяснят, планират си общия път, имат шанс да останат заедно.      

Благодаря ти, Съни. Наистина са на нов етап. И аз и го казах, защото нейната връзка започна при едни планетни конфигурации, а сега нещата се промениха коренно - две тежки планети много скоро след тяхното запознанство смениха знак. Уран е управител на нейното Слънце, а Нептун управлява господаря на Десцендента при него.  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #288 -: Април 20, 2011, 09:15:06 pm »
И доколкото и той е в знака й на падение, я е наранил или обидил....

Предстои да се види какво ще стане, след като младежът "прогледне"  - след смяната на знака на Слънце.

Защо младежът ще "прогледне"? Нали Слънцето управлява нея? А, Дидка?

ПП. С нищо не я е обидил. Даже, напротив тя мислеше, че го е засегнала с нещо, но изясниха и този въпрос. Той твърди, че трябва нещо много, ама МНОГО лошо да му направи, та да и се разсърди за каквото и да било.  :wub:

« Отговор #289 -: Април 20, 2011, 09:29:46 pm »
Здравейте ,
пак  съм  тук  :-[

Моля  кажете, любовта  на  живота  ми / буквално / ще  престраши  ли  да  живее с  мен,  или  ще  продължава  да  слуша  майка  си?  Има  ли  смисъл  да   чакам ?  или  да  слагаме  край  на  агонията.  От  няколко  месеца съм  ада
Нещо  в  повече  ми  идват  любовните  проблеми  / Усещането  ми  е,  че бъркат  с  вилица  в  сърцето ми / :(

Може и да се престраши - но няма да бъде скоро, а ако си тръгнала да го пушираш - няма да е много на добре... Не разбрах защо алтернативата на скорошно живеене заедно за теб е агония?

Понякога е нужно нещата да доозреят от само себе си... И на момчетата им е по-хубаво те да се чувстват по-инициативните за подобни предложения...

Не е особено добра идеята да слагаш противопоставяне на толкова ранен етап на връзката ви - помежду теб и майка му. Майката е една за цял живот, приятелките/съпруги подлежат на смяна... Карай по-*мазничко* просто...

Не ,  тук  проблема  мисля ,  че  не  е  ранен  етап  / заедно  сме  4  години / Невероятно  добре  ни  беше  заедно до  скоро  НЕВЕРОЯТНО  СЕ  РАЗБИРАХМЕ  ,  но  дойде  един  момент ,  нали  се  сещате?  ,  в  който  връзката  зацикля  и й  трябва  някакво  развитие ... Грешка  ни  беше  ,  че  ни  си  говорехме  много  за  планове  и  бъдеще.  В  момента ,  в  който  започнаха  подобни  разговори  обстановката  се  нажежи леко ,  защото  моето  момче  е  много  привързано  към  майка  си,  а  майка  му  е  много  против връзката  ни ,  защото  аз  съм  по - голяма  на  години ,  явно  за  нея  е  много  важно сина  й  да  живей  типично  традиционно.  Та  затова  съм  в  паника ,  а  изобщо  не  искам  да  го  губя,  и  той  не  иска ,  но  го  е  страх  изключително  много  от  проблеми  с  фамилията /  плаща  висок  данък  - мнение /
Затова  ми  е  необходима  помощ -  на  предела  съм   :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #290 -: Април 20, 2011, 09:30:05 pm »
Слънцето вече е в Телец. Пфууу! Поне един играч се махна от кардиналните оси.
Аман много пара, много шум, много емоции и нищо трайно и съществено насреща, заради стелиумът в Овен. Телецът поне е практичен знак.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #291 -: Април 20, 2011, 09:31:22 pm »
Предстои да се види какво ще стане, след като младежът "прогледне"  - след смяната на знака на Слънце.[/size]

Защо младежът ще "прогледне"? Нали Слънцето управлява нея? А, Дидка?

Под "прогледне" имам предвид точно това - тя престава да бъде богинята - защото излиза от знака си на екзалтация и става любимата, става жена с плюсове и минуси. Това не значи, че той я разлюбва, но сякаш за първи път я вижда съвсем ясно и това отначало си е шок. Знакът на екзалтация е точно това - преувеличено достойнство, субектът е по-по-най отколкото е в действителност, което си е сила, на такъв всичко му прощаваш и не е лошо, но е подхлъзващо. И според Фроули въпроси от типа това ли е краят се появяват точно в такава ситуация - сигнификаторите ахааа да напуснат знака си на екзалтация, розовите облаци свършват - сляпото влюбване е приключило, дошъл е ред на зрялата любов. За момчето този етап е дошъл, за приятелката ти - не още. Тя го възвеличава все още, издига го в култ, не го е "видяла" истински и сатурнов, какъвто е, иска рози и шампанско за вечеря, не ще пържени филийки и кафе в леглото сутрин. Тоест той е готов за следващата крачка, тя - не. За туй е кризата. Как ще гледа на нея след кризата е рано да се каже - тя влиза в знак, в който е табула раса - няма есенциални достойнства, нито слабости, тоест ще зависи само от външните обстоятелства. И е добре в тази ситуация да не тика нещата натам, накъдето няма сили да ги изведе, а да чака случаят да я изведе от тупика.

Иначе в момента и двамата са в знака на падение на другия - в "рецепция" са по падение и зваимно се нараняват.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #292 -: Април 20, 2011, 09:32:52 pm »

В  момента ,  в  който  започнаха  подобни  разговори  обстановката  се  нажежи леко ,  защото  моето  момче  е  много  привързано  към  майка  си,  а  майка  му  е  много  против връзката  ни ,  защото  аз  съм  по - голяма  на  години ,  явно  за  нея  е  много  важно сина  й  да  живей  типично  традиционно.  

А значи, да поддържа връзка с по-възрастна жена може, но да живее с нея- не. Кое е тук традиционното?
Довечера като се прибера, ще погледна картата ти.

« Отговор #293 -: Април 20, 2011, 09:35:06 pm »
Безкрайно  ще  съм  ти  БЛАГОДАРНА  ,  много  съм  объркана,  нужна  ми  е  малко  светлинка в  тунела

*

Stella

• 7765
« Отговор #294 -: Април 20, 2011, 09:38:11 pm »
Иначе в момента и двамата са в знака на падение на другия - в "рецепция" са по падение и зваимно се нараняват.

Аз мисля, че той това го усеща и леко се е дистанцирал, понеже е по-уязвимия с тези тежки транзити. А на нея и е "широко около врата" и само седи-седи и се чуди какво купонче да спретне..Ама човека има да върши тежка работа, не му е до купони със соларен Сатурн в 5-ти дом. ;D

« Отговор #295 -: Април 20, 2011, 09:47:53 pm »
Под *ранен етап на връзката* визирах - че не сте нито живели заедно, нито женени, нито с общи деца. Това за мен е ранен етап - етап на срещи, повече свобода, а всеки си има запазено свое си лично жилище/пространство.

А колко години са минали от първата среща - не мисля, че е основното за преминаването на задълбочените етапи... На различни хора/двойки им отнема различно време, ако изобщо се стигне до там някога...

Да ,  да  разбирам,  но  малко  съм  в  ситуация "удавник за  сламка "  :(

« Отговор #296 -: Април 20, 2011, 10:26:33 pm »
Гледам картата на Валски и се чудя кой дом по-добре би подхождал на майката на момчето. Дали 4-ти от 7-ми, защото У10 е Венера, а У7 Сатурн е във Везни, т.е. момчето е изцяло под нейна власт, че и се чувства много добре така. Или 10-ти от 7-ми за властната майка тип шеф, защото Луната попада там, а майката е част от въпроса. Но във въпроса става дума и за общ дом, т.е. Луна в 4-ти може да няма нищо общо с майката. Освен това майката би се управлявала от Марс на трон - действително много силна, а момчето (Сатурн) би бил в знака на нейното заточение (тогава не би я уважавал много, по-скоро страхопочитание), съответно тя попада в знака на неговото падение - и тя не би го възхвалява много (не знам дали тя има високо мнение за сина си). Освен това имат разходяща опозиция помежду си, т.е. той се е опитал да скъса "веригите" може би. Щом Сатурн е ретрограден, по-скоро не е успял. Или да използвам модерния управител на Скорпион - Плутон за майката. Плутон е в Козирог, сега майката е изцяло под властта на сина си, квадратът между тях няма да бъде завършен, т.е. той няма да се конфронтира с нея...

Май Венера повече би й отивала. Както каза Дияна, Венера скоро сменя знака си и свършва екзалтацията й, т.е. момчето би трябвало да спре да я боготвори. Обаче Сатурн продължава да е във Везни - ще продължава да държи на общественото мнение. У1 и У7 са в знак на Венера, сякаш въпреки всичко майката продължава да има власт и над двамата. Слънцето има сходящ секстил с Нептун, а Луната има само положителни аспекти в рамките на знака, включително секстил със Сатурн. Валски, мисля, че нещата ще се развият в твоя и негова полза, но пълно оттърване от влиянието на майката няма да има.

« Отговор #297 -: Април 20, 2011, 10:48:19 pm »
Гледам картата на Валски и се чудя кой дом по-добре би подхождал на майката на момчето. Дали 4-ти от 7-ми, защото У10 е Венера, а У7 Сатурн е във Везни, т.е. момчето е изцяло под нейна власт, че и се чувства много добре така. Или 10-ти от 7-ми за властната майка тип шеф, защото Луната попада там, а майката е част от въпроса. Но във въпроса става дума и за общ дом, т.е. Луна в 4-ти може да няма нищо общо с майката. Освен това майката би се управлявала от Марс на трон - действително много силна, а момчето (Сатурн) би бил в знака на нейното заточение (тогава не би я уважавал много, по-скоро страхопочитание), съответно тя попада в знака на неговото падение - и тя не би го възхвалява много (не знам дали тя има високо мнение за сина си). Освен това имат разходяща опозиция помежду си, т.е. той се е опитал да скъса "веригите" може би. Щом Сатурн е ретрограден, по-скоро не е успял. Или да използвам модерния управител на Скорпион - Плутон за майката. Плутон е в Козирог, сега майката е изцяло под властта на сина си, квадратът между тях няма да бъде завършен, т.е. той няма да се конфронтира с нея...

Май Венера повече би й отивала. Както каза Дияна, Венера скоро сменя знака си и свършва екзалтацията й, т.е. момчето би трябвало да спре да я боготвори. Обаче Сатурн продължава да е във Везни - ще продължава да държи на общественото мнение. У1 и У7 са в знак на Венера, сякаш въпреки всичко майката продължава да има власт и над двамата. Слънцето има сходящ секстил с Нептун, а Луната има само положителни аспекти в рамките на знака, включително секстил със Сатурн. Валски, мисля, че нещата ще се развият в твоя и негова полза, но пълно оттърване от влиянието на майката няма да има.

Ще  се  опитам  да  ти  дам  жокери,  ако  това  ,  ще  изясни ...
Майка  му  не  е  тип  шеф,  изчаква  удобен  момент / т.е.  познава  си  детето и  когато  го  усети  слаб  или  депресиран - дава  съвети тихо  и  спокойно -  от  вида  на  "не  си  опропастявай живота " , "не си губи времето  с  ..." / и  той  между  чука  и  наковалнята.  Иска  невероятно  да  е  с  мен ,  но  не  иска  да  нарани  фамилията  и  майка  си.  И  другото  нещо  ,  че  аз  изобщо  не  искам  да  я  игнорирам  жената,  нямам  нищо  против  нея  ,  искам  да  намеря  начин  и  подходящо  време  да  и  обясня ,  че  годините  ми  не  са  проблем  нито  за  мен ,  нито  за  нея ,  нито  за  сина  й.  Това  е  причината  да  разчитам  на  помощ  от  астрологията - не ми  се  иска  да  сгреша  с  удобния  момент

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #298 -: Април 20, 2011, 11:02:39 pm »
Не знам дали е рано да задам пак въпроса си но не издържах  :confuse3:
Ще се влюби ли в мен С и ако да кога?
Стела ще съм ти ужасно благодарна ако я погледнеш :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #299 -: Април 20, 2011, 11:40:15 pm »
Не знам дали е рано да задам пак въпроса си но не издържах  :confuse3:
Ще се влюби ли в мен С и ако да кога?
Стела ще съм ти ужасно благодарна ако я погледнеш :58:

Хайде да не е "ужасно", че тази дума не ми се връзва с позитивни усещания! ;D