И аз съм на мнението на Moonlady. Дори и да имаше възможност сега да се получи нещо между вас (ако Венера и Марс биха осъществили съвпад в този знак), нямаше да е благоприятно за теб, а за него, тъй като той е представен от планета на трон, а ти - от планета в заточение. Изглежда, че той диктува условията в момента, той е в силна позиция (това може би показва, че той се интересува главно от себе си). Съвпадът между управителите ви ще се осъществи, но в следващия знак, т.е. би могло да се получи нещо при вас, след като се променят условията. Хубавото за теб е, че тогава ти ще бъдеш на трон, а той - в заточение (или падение). Сега може да изпиташ известно разочарование, но бързо ще се оттърсиш от това чувство. След опозицията със Сатурн (У5), на Венера й предстои съвпад с Меркурий (У9) и Юпитер (У3). В скоро време може би те очаква друг приятен флирт или приятни разговори (може и с него да разговаряш - Меркурий и Юпитер са управители на вашите 3-ти домове).
Интересно ми е какво се получава, ако го отнеса по 5-тия ти дом - обект на романтичен интерес от твоя страна. Ако използвам калсическия управител Сатурн, той е екзалтация по знак (отново има по-силни позиции от теб в момента) и се намира в 8-мия си дом, т.е. може и да търси секс. Между управителите ви предстои опозиция. Отговорът отново е "не". Възможно ли е да се заблуждаваш за чувствата си относно него или да го идеализираш? Екзалтацията на Сатурн плюс фактът, че в 5-тия ти дом откриваме Нептун на трон, който е имал секстил с Луната (въпроса) и Слънцето (У11 - мечтите ти).
Ако използвам модерния му управител, Уран, вие излизате от съвпад - имали сте контакт наскоро, но Луната е аспектирала и двама ви с квадрати - не се е получило. Луната е в 3-тия ти дом, идва от квадрат с Меркурий. Предполагам си опитала да разговаряш с него и не си постигнала желания резултат.
Моят отговор е: Изпепеляваща, изчакай. В момента не си в най-добрата възможна позиция. Но нещата би трябвало да се променят след средата на май.
П.П. Това е по-скоро извън хорара. Между 11-ти и 15-ти май Венера и Марс ще са във взаимна рецепция по заточение. Интересно ми е как тълкувате това в контекста на взаимоотношенията. Аз мисля, че ще е приятен период за любовните взаимоотношения. Малка размяна на традиционните роли, но всеки вижда другия в най-добрата му светлина. Но поради заточението си никой няма да е готов да направи решителни действия.
Много съм разсеяна. За варианта с У5 Сатурн за момчето забравих да напиша, че след като Сатурн е във Везни (знака на питащата), тогава той би трябвало да я вижда в най-добрата й светлина, нещо повече - дори да е подвластен на нея. Докато Венера е заточена в знака на падение на Сатурн.