Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205496 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #360 -: Април 24, 2011, 01:38:17 am »
Здравейте, искам да благодаря за помоща на Стелла и Мирабелла при предния ми хорар. Бях се поскарала с една приятелка... Всичко стана така както ми казахте. Тя наистина ме потърси първа... може би е действала импулсивно и т.н.
Вчера, когато ми писа се сетих веднага за това какво миказахте.  :blink: :blink: :blink:

Искам да задам още един въпрос... Този път за мъж? Колябая се какво да правя с него, дали да му дам шанс или иска само секс. Той е малко странен, страх го е да показва чувстав или просто не му пука. Имали сме отношения преди известно време (не връзка). Незнам какво иска от мен, харесва ли ме найстина и за какво?
Слагам картата. Въпроса ми е може ли да се получи нешо сериозно между мен и В.(назаовавам по име)

Наистина ще съм благодарна ако някой се включи

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #361 -: Април 24, 2011, 02:05:31 am »
Izpepelqvashta - не ми се вижда да е положителен отговора.
ти си представена от Венера и Луна, а той от Марс и Слънце.

Луната е имала разходящ тригон със Слънцето, което показва предишни
отношения, но в момента е в точен квадрат с Марс, а Венера няма
да настигне Марс, който ще напусне знака преди Венера - и 2-те са
в 6-дом, възможно ли е отношенията да са били от служебен характер ?

Последния аспект на Луната е квадрат с Jupiter,  отговора клони към НЕ
Естествени минерали и амулети

« Отговор #362 -: Април 24, 2011, 02:51:40 am »
Отношенията не са били служебни  :blink: :blink: :blink:
По принцип и аз клоня към отговор не, но исках да задам и такъв хорар.
Мислиш ли, че има някакви чувства към мен, не чак влюбен ,но нещо повече от привличане.

« Отговор #363 -: Април 24, 2011, 03:01:57 am »
И аз съм на мнението на Moonlady. Дори и да имаше възможност сега да се получи нещо между вас (ако Венера и Марс биха осъществили съвпад в този знак), нямаше да е благоприятно за теб, а за него, тъй като той е представен от планета на трон, а ти - от планета в заточение. Изглежда, че той диктува условията в момента, той е в силна позиция (това може би показва, че той се интересува главно от себе си). Съвпадът между управителите ви ще се осъществи, но в следващия знак, т.е. би могло да се получи нещо при вас, след като се променят условията. Хубавото за теб е, че тогава ти ще бъдеш на трон, а той - в заточение (или падение). Сега може да изпиташ известно разочарование, но бързо ще се оттърсиш от това чувство. След опозицията със Сатурн (У5), на Венера й предстои съвпад с Меркурий (У9) и Юпитер (У3). В скоро време може би те очаква друг приятен флирт или приятни разговори (може и с него да разговаряш - Меркурий и Юпитер са управители на вашите 3-ти домове).

Интересно ми е какво се получава, ако го отнеса по 5-тия ти дом - обект на романтичен интерес от твоя страна. Ако използвам калсическия управител Сатурн, той е екзалтация по знак (отново има по-силни позиции от теб в момента) и се намира в 8-мия си дом, т.е. може и да търси секс. Между управителите ви предстои опозиция. Отговорът отново е "не". Възможно ли е да се заблуждаваш за чувствата си относно него или да го идеализираш? Екзалтацията на Сатурн плюс фактът, че в 5-тия ти дом откриваме Нептун на трон, който е имал секстил с Луната (въпроса) и Слънцето (У11 - мечтите ти).
Ако използвам модерния му управител, Уран, вие излизате от съвпад - имали сте контакт наскоро, но Луната е аспектирала и двама ви с квадрати - не се е получило. Луната е в 3-тия ти дом, идва от квадрат с Меркурий. Предполагам си опитала да разговаряш с него и не си постигнала желания резултат.

Моят отговор е: Изпепеляваща, изчакай. В момента не си в най-добрата възможна позиция. Но нещата би трябвало да се променят след средата на май.

П.П. Това е по-скоро извън хорара. Между 11-ти и 15-ти май Венера и Марс ще са във взаимна рецепция по заточение. Интересно ми е как тълкувате това в контекста на взаимоотношенията. Аз мисля, че ще е приятен период за любовните взаимоотношения. Малка размяна на традиционните роли, но всеки вижда другия в най-добрата му светлина. Но поради заточението си никой няма да е готов да направи решителни действия.

Много съм разсеяна. За варианта с У5 Сатурн за момчето забравих да напиша, че след като Сатурн е във Везни (знака на питащата), тогава той би трябвало да я вижда в най-добрата й светлина, нещо повече - дори да е подвластен на нея. Докато Венера е заточена в знака на падение на Сатурн.
« Последна редакция: Април 24, 2011, 04:44:39 pm от Mirabella »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #364 -: Април 24, 2011, 03:12:57 am »
Хорара показва, че в момента няма връзка, затова
такива въпроси с развитие във времето е по-добре да се
гледат чрез други техники.
Хорар се задава, когато връзката е реализирана,
и когато въпроса е " жизнено важен " за питащия
тогава се вижда повече
Но изглежда това правило може да се пропусне при " упражнения"

Хорара показва, че този въпрос не е от важно значение за питащия

« Отговор #365 -: Април 24, 2011, 03:21:18 am »
Благодаря за хубавия отговор  :blink:  Да, наистина в момента той е в силна позиция и диктува правилта. Аз това се опитвам да го накарам да поговорим, но сега той поствя условията.

Относно второто тълкуване има доза истина. Да обект е романтичен итерес от моя страна... а мен именно това ме притеснява, че може би търси само секс от мен.И за чувстават отново да трърде е възможно да се самозаблуждавам, даже съм сигурна ч е е така. По - скоро си го навивам на пръста... Някак си ще ми се да успея да го променя, да ме познава и като човек, да не гледа на мен само като на сексуален обект.

П.П. Относно уран като управител - по скоро не - нямали сме контакт на скоро. От половин година не сме се виждали, пишем си, чуваме се но аз все му отказвах (защото мисля че ме използва).

« Отговор #366 -: Април 24, 2011, 03:22:59 am »
Благодаря ти много, Изпепеляваща, за уточненията. Значи в този случай да се огранича до традиционните управители. Пак ти благодаря! :wub: Успех!!!

« Отговор #367 -: Април 24, 2011, 03:45:51 am »
Благодаря и аз, ще пиша за резултатите  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #368 -: Април 24, 2011, 04:05:16 am »
Здравейте, искам да благодаря за помоща на Стелла и Мирабелла при предния ми хорар. Бях се поскарала с една приятелка... Всичко стана така както ми казахте. Тя наистина ме потърси първа... може би е действала импулсивно и т.н.
Вчера, когато ми писа се сетих веднага за това какво миказахте. 
:blink: :blink: :blink:

Много се радвам, че сте се сдобрили  ;D

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #369 -: Април 24, 2011, 04:29:18 am »
Хорар се задава, когато връзката е реализирана,
и когато въпроса е " жизнено важен " за питащия
тогава се вижда повече
Но изглежда това правило може да се пропусне при " упражнения"

Хорара показва, че този въпрос не е от важно значение за питащия
Когато има намесени чувства все си мисля, че е важно за питащия. Аз съм срещала астролози да разглеждат въпроси без да има реализирана връзка.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #370 -: Април 24, 2011, 04:50:52 am »

Когато има намесени чувства все си мисля, че е важно за питащия. Аз съм срещала астролози да разглеждат въпроси без да има реализирана връзка.

Даммм...другите техники са значително по-скъпи и трудоемки  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #371 -: Април 24, 2011, 05:20:55 am »
Пети дом се гледа, когато очакваш награда, т.е. когато си направил залог/когато има елемент на ХАЗАРТ. Ако не си залагала в играта, се гледа оста 1-7. Но, ако не си фен на нито единия от двата отбора, по-добре не задавй въпроса изобщо (така съветва Фроули).
Е, не че не съм им фенка. Те са вероятно най-добрите отбори, по-скоро нямам изявен фаворит. Но мачът е скоро и ще видим кой вариант пасва най-добре :))

Един страничен въпрос: Ако нашият упр. попада в 5ти дом на човека, за когото питаме и е ретро и екзалтирал, но с много опозции, то това как се интерпретира? Питам, защото преди време бях поставяла хорар и другия го отнесохме по 7ми дом, а май трябваше по 5ти, защото връзка не е имало. Но въпросът е "жизнено важен" (каквото и да значи това:).

Покажи хорара и дай насам въпроса. така не мога да говоря откъслечно. Когато У1 попада в дома, свързан с въпроса, това наистина означава, че въпросът е жизнено важен за питащия. Това се касае и за позицията на луната. Ако управителят на питащата е в дома на квезита, означава, че е в "неговите ръце", обаче щом е екзалтирала, т.е. силна, това означава, че ще се чувства удобно като у дома си. За опозициите нищо не мога да коментирам без да видя картата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #372 -: Април 24, 2011, 05:34:26 am »
Вчера, когато ми писа се сетих веднага за това какво миказахте.  :blink: :blink: :blink:

Искам да задам още един въпрос... Този път за мъж? Колябая се какво да правя с него, дали да му дам шанс или иска само секс. Той е малко странен, страх го е да показва чувстав или просто не му пука. Имали сме отношения преди известно време (не връзка). Незнам какво иска от мен, харесва ли ме найстина и за какво?
Слагам картата. Въпроса ми е може ли да се получи нешо сериозно между мен и В.(назаовавам по име)

Наистина ще съм благодарна ако някой се включи

Изпепеляваща, твоят сигнификатор (Венера) не само, че е в слаб есенциален, но и в слаб акцидентален статус. Луната, която те съ-управлява тебе също е в заточение (Козирог), но и слаба по дом. Докато твоят квезит е със силен есенциален статус (Марс в Овен) и в съвпад с благодетелна планета - Юпитер, което е предимство. Неговият сигнификатор се намира в твоя 6-ти дом и съвпадът му с Юпитер ме навежда на мисълта, че нищо лошо не иска човекът. Единственото нещо, което ми удва наум с тази позиция е, че иска от тебе услуга/и или, че сте били свързани свързани по работа. Ти си тази, която го следва, той си върви по своя път и не му дреме много-много. Няма да успееш нищо да научиш, докато стоиш в неговия 12-ти дом и се допитваш до "гадатели"...Тука се шегувкам :))) Но и не върви да го попиташ директно какво иска от теб - не си в удобна позиция в момента? Някой друг път, може би!...Но няма да е в рамките на този месец - Марс ще напусне знака, преди венера да го е настигнала. А като минат в Телец, ролите ще се сменят.  :P
« Последна редакция: Април 24, 2011, 05:42:12 am от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #373 -: Април 24, 2011, 06:13:49 am »
П.П. Това е по-скоро извън хорара. Между 11-ти и 15-ти май Венера и Марс ще са във взаимна рецепция по заточение. Интересно ми е как тълкувате това в контекста на взаимоотношенията. Аз мисля, че ще е приятен период за любовните взаимоотношения. Малка размяна на традиционните роли, но всеки вижда другия в най-добрата му светлина. Но поради заточението си никой няма да е готов да направи решителни действия.

Добре, че ми обърна внимание на този факт. Аз веднага превключих вниманието си върху ингреса им в Телец, но всъщност Марс първи сменя знак. Според мен тази взаимна рецепция ще "потуши" негативния ефект от заточенията. Да си припомним какво означава взаимна рецепция - планетите си "разменят" символично местата все едно са на трон, но по-важното е друго - двете планети няма да се виждат...следователно няма да се нараняват взаимно.

Съвсем по-различно щеше да изглежда една взаимна рецепция между Марс във Везни и Венера в Овен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #374 -: Април 24, 2011, 04:37:13 pm »
Един страничен въпрос: Ако нашият упр. попада в 5ти дом на човека, за когото питаме и е ретро и екзалтирал, но с много опозции, то това как се интерпретира? Питам, защото преди време бях поставяла хорар и другия го отнесохме по 7ми дом, а май трябваше по 5ти, защото връзка не е имало. Но въпросът е "жизнено важен" (каквото и да значи това:).
Покажи хорара и дай насам въпроса. така не мога да говоря откъслечно. Когато У1 попада в дома, свързан с въпроса, това наистина означава, че въпросът е жизнено важен за питащия. Това се касае и за позицията на луната. Ако управителят на питащата е в дома на квезита, означава, че е в "неговите ръце", обаче щом е екзалтирала, т.е. силна, това означава, че ще се чувства удобно като у дома си. За опозициите нищо не мога да коментирам без да видя картата.
Това е въпросът, но си мисля, че квезита е по 5-ти дом, не 7-ми и моят сигнификатор е в негов 5-ти. А неговият в мой 3-ти дом, което сигурно показва, че аз го търся? Иначе Венера е екзалтирала и преди е имала съвпад с Нептун (не съм сигурна доколко обръщате внимание на планетите след септенера). Изгореният, ретро Мерк, може да показва невъзмoжността да го открия.

Видях въпроса, но ти там така си го задала, че аз повислих, че си го назовала по име човека Х.
Ако го гледаме по 5-ти дом, означава, че ти си елемент от неговия 5-ти дом. Обаче твоят сигнификатор на 5-ти дом - Меркурий е много лошо поставен и те опонира теб самата, която си елемент от неговия 5-ти дом. Изгорената планета е най-лошо поставената планета в хорарната астрология, следват паденията и заточенията. Аз мисля, че ти не си наясно с чувствата си към този човек - търсиш неговата любов (Сатурн в неговия 5-ти дом) и в същото време се противопоставяш, стоиш в опозиция..много странно. Има някакво вътрешно противоречие.:-[
« Последна редакция: Април 24, 2011, 06:02:46 pm от Stella »

« Отговор #375 -: Април 24, 2011, 06:41:37 pm »
Благорадя ти Стелла.  :wub: Мисля за изчакам, той сам ще ме потърси...  ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #376 -: Април 25, 2011, 03:20:59 am »
Ще се сдобрим ли с брат ми? Или просто не ни е писано да се разбираме по братски?
Като гледам аспектите, нищо чудно, че сме се скарали :-\ Ама пък като гледам синастрията, нямаме чак толкова много предизвикателни аспекти, защо по дяволите?
Май отговорът е не, но все пак ми е интересно какво ще кажете и има ли надежда да ни се оправят отношенията.

Светли празници са. Сдобрете се! :unsure:

« Отговор #377 -: Април 25, 2011, 03:32:29 am »
Хони, ако използвам класическите управители, ти си представена от Марс на трон в 3-тия дом на брат ти - търсиш диалог с него, но по-скоро не искаш гордостта ти да пострада. Той е представен от екзалтиран, но ретрограден Сатурн във Везни, в 11-тия ти дом - може би иска да види по-скоро приятел в теб. Той също не е готов да направи отстъпки. Управителите ви имат разходяща опозиция, което потвърждава скорошния конфликт между вас. По хорара изглежда, че  моментът не е особено подходящ за окончателно сдобряване. В началото на май Марс сменя знака, т.е. излиза от силната си позиция и влиза в Телец - в заточение. Тогава и твоят управител, и този на брат ти ще бъдат под управлението на една и съща сговорчива планета - Венера, която обаче до 15 май ще бъде в заточение (в Овен). Освен това Сатурн ще направи опозиция с Венера.

Луната се намира на К3, потвърждавайки, че въпросът се отнася за брат ти. За жалост й предстои квадратура с Юпитер, планетата към която твоят управител се е устремил.

Мисля, че след средата на май, или най-късно в началото на юли отношенията ви ще се подобрят. Тогава между управителите ви ще има тригон, но за тази цел Марс ще трябва да "слезе от трона". Изглежда, че ти ще си тази, която ще подаде първа ръка.

Ако разглеждам модерните ви управители, ти си представена от ретрограден Плутон в Козирог. Така изглежда, че ти си по-скоро зависима от брат си. При този вариант скоро не се вижда благоприятен аспект между управителите ви. Чак когато Сатурн напусне Везни и влезе в Скорпион, ще бъдете в секстил, т.е. той е този, който ще трябва да отстъпи. Дано класическите управители да са подходящите за този хорар, че с модерните става много дълго...

Дано се сдобрите по-скоро!!! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #378 -: Април 25, 2011, 08:27:22 pm »
Разкри ме :-[. Но според мен, зад това вътрешно противоречие има външни неща, които го провокират.

Естествено, че ще има и външни причини.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #379 -: Април 26, 2011, 04:28:02 am »
Здравей Стелла :blink:
Въпросът ми е : Месец май ще ме назначат ли на щатна работа?

Благодаря.