Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206684 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #380 -: Април 26, 2011, 05:44:41 am »
Здравей Стелла :blink:
Въпросът ми е : Месец май ще ме назначат ли на щатна работа?

Благодаря.

Ранният асцендент ми казва, че може и да сгреша, но аз смятам, че отговорът е "да"...и то работата "ще дойде при теб", т.е. ще ти предложат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #381 -: Април 26, 2011, 01:27:19 pm »

Благодаря.

Ранният асцендент ми казва, че може и да сгреша, но аз смятам, че отговорът е "да"...и то работата "ще дойде при теб", т.е. ще ти предложат.
Благодаря ти.Е да,аз чакам търпеливо те да ми предложат,т.е шефовете ;D :rolleyes:
Ще разказвам :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #382 -: Април 26, 2011, 03:27:18 pm »

Благодаря.

Благодаря ти.Е да,аз чакам търпеливо те да ми предложат,т.е шефовете ;D :rolleyes:
Ще разказвам :rolleyes:

Разбира се то така излиза - ти се управляваш от по-бавната планета - Юпитер. Докато работата (по 6-ти и по 10-ти дом) се управляват от по-бързи планети, които правят сходящ аспект, спрямо теб.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #383 -: Април 28, 2011, 01:45:22 pm »
Стелла,отново въпрос.
Ще се влюби ли в мен?

*

Stella

• 7765
« Отговор #384 -: Април 28, 2011, 03:40:04 pm »
Твоите фаворити са по 1 дом и се управляват от заточена Венера, която няма акцидентални достойнства.

Конкурентният отбор се управлява от Марс на трон, който е в съвпад с благодетелна планета - Юпитер. Също няма акцидентални достойнства, но в случая есенциалните се вземат предвид, както и съвпада с Юпитер.

Според Фроули се определя първо силата на сигнификаторите по техните акзидентални достойнства, есенциялните са на второ място, като от последните най-голямо значение има екзалтацията (не толкова положението на планетата в своя обител). Така разтълкувано е очевидно, че Барселона ще победи. ;)
Съвпадът с Юпитер дали не значи подкрепа от съдията? Защото такава имаше. Много ме е яд за Реал, треньорът на Барса се прояви доста селски. Все пак техниката Асц-Дсц в случая работи, а Реал нямат шансове в реванша. :(

Урааа, познала съм!  ;D Но жалко за твоите фаворити.  :(
Съвпадът с Юпитер може да означава всякаква подкрепа, но и това, което си предположила.

*

Stella

• 7765
« Отговор #385 -: Април 28, 2011, 03:48:43 pm »
Стелла,отново въпрос.
Ще се влюби ли в мен?

Милки, твърде ранен асцендент (рано е да се каже). Освен това луната е без курс, т.е. положението е "status quo" - остава такова, каквото е било преди.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #386 -: Април 28, 2011, 03:51:57 pm »
Стелла,отново въпрос.
Ще се влюби ли в мен?

Милки, твърде ранен асцендент (рано е да се каже). Освен това луната е без курс, т.е. положението е "status quo" - остава такова, каквото е било преди.
Благодаря Стелла :blink:
Дано докато луната влезе в курс,да не ми мине ;D
Както и да е,шегувам се,приятен ден ти желая :wub:

« Отговор #387 -: Април 28, 2011, 04:44:36 pm »
Превет, Стела ,
След  невероятната  помощ относно любовите ми , Моля  , помагай  и  на служебния  фронт ... :blink:
На  30,04,  ще  се  опитваме  да  продаваме  една  машина / за хигиенни  материали /,  погледни  моля  те  ще  се  случи  ли ?

*

Stella

• 7765
« Отговор #388 -: Април 28, 2011, 04:49:36 pm »
Превет, Стела ,
След  невероятната  помощ относно любовите ми , Моля  , помагай  и  на служебния  фронт ... :blink:
На  30,04,  ще  се  опитваме  да  продаваме  една  машина / за хигиенни  материали /,  погледни  моля  те  ще  се  случи  ли ?

Кой ще я продава - ти или работодателя ти, т.е. фирмата. Ако ти се идентифицираш с фирмата, гледаме 1-ви дом. Продажбата изцяло ли зависи от теб? Директно ли ще я продаваш или чрез посредник? В този хорар управителят на питащата не е добре поставен.

« Отговор #389 -: Април 28, 2011, 05:00:54 pm »
Превет, Стела ,

Кой ще я продава - ти или работодателя ти, т.е. фирмата. Ако ти се идентифицираш с фирмата, гледаме 1-ви дом. Продажбата изцяло ли зависи от теб? Директно ли ще я продаваш или чрез посредник? В този хорар управителят на питащата не е добре поставен.
Да  фирмата  ще  я  продава  ,  но  мой  колега  и  аз сме  заети  със  сделката,  т.е.  ние  двамата  и  малко  повече  колегата ,  защото  инж.  му  стаж е  по ...  / т.е. той  ще  водеща  фигура  аз  ще  помагам  и  трябва  да " омаяме "  купувача ;)
« Последна редакция: Април 28, 2011, 05:07:21 pm от valski »

*

Stella

• 7765
« Отговор #390 -: Април 28, 2011, 07:00:16 pm »
Превет, Стела ,

Да  фирмата  ще  я  продава  ,  но  мой  колега  и  аз сме  заети  със  сделката,  т.е.  ние  двамата  и  малко  повече  колегата ,  защото  инж.  му  стаж е  по ...  / т.е. той  ще  водеща  фигура  аз  ще  помагам  и  трябва  да " омаяме "  купувача ;)

Ти се управляваш от Венера, която не е добре поставена (в заточение). Не ти е лесна задачата, въпреки желанието ти да помогнеш на колегата - Венера в твоя 6-ти дом. Колегата ти е основния продавач и тъй като той продава машината, а ти само помагаш, ще преномерирам домовете и 6-ти дом става първи, тогава купувачът ще бъде по твой 12-ти дом, който става 7-ми в преномерираната карта. Сравняваме достойнствата на управителите на 6-ти и 12-ти дом (съответно 1-ви и 7-ми в преномерираната карта).

Твоят колега се управлява от Юпитер, който е силен по дом и неутрален по есенциални качества. Освен това Юпитер е без курс (неаспектиран). Твоят колега може само да се надява купувачът сам да му "падне в ръчичките" или казано иначе да дойде при него. Купувачът се управлява от Меркурий, който се намира в дома на продавача и ще направи сходящ съвпад с него. Не точно на 30-ти, а видно от картата това ще стане по-късно. може да поиска време за размисъл.

Видно от картата ти няма да можеш кой знае колко да помогнеш, защото Венера е слаба и прави опозиция с ретрограден Сатурн в дома на купувача.

Обаче сега като гледам, той този купувач е много беден - неговият втори дом се управлява от Венера (няма пари). Освен да вземе заем (Марс на трон в дома на продавача) или да вземе машината на разсрочено плащане. Ако вземе заем - Марс, меркурий пренася светлина от Марс към Юпитер, т.е. взема заем и дава парите на продавача.
« Последна редакция: Април 28, 2011, 07:04:35 pm от Stella »

« Отговор #391 -: Април 28, 2011, 08:09:04 pm »
Превет, Стела ,

Ти се управляваш от Венера, която не е добре поставена (в заточение). Не ти е лесна задачата, въпреки желанието ти да помогнеш на колегата - Венера в твоя 6-ти дом. Колегата ти е основния продавач и тъй като той продава машината, а ти само помагаш, ще преномерирам домовете и 6-ти дом става първи, тогава купувачът ще бъде по твой 12-ти дом, който става 7-ми в преномерираната карта. Сравняваме достойнствата на управителите на 6-ти и 12-ти дом (съответно 1-ви и 7-ми в преномерираната карта).

Твоят колега се управлява от Юпитер, който е силен по дом и неутрален по есенциални качества. Освен това Юпитер е без курс (неаспектиран). Твоят колега може само да се надява купувачът сам да му "падне в ръчичките" или казано иначе да дойде при него. Купувачът се управлява от Меркурий, който се намира в дома на продавача и ще направи сходящ съвпад с него. Не точно на 30-ти, а видно от картата това ще стане по-късно. може да поиска време за размисъл.

Видно от картата ти няма да можеш кой знае колко да помогнеш, защото Венера е слаба и прави опозиция с ретрограден Сатурн в дома на купувача.

Обаче сега като гледам, той този купувач е много беден - неговият втори дом се управлява от Венера (няма пари). Освен да вземе заем (Марс на трон в дома на продавача) или да вземе машината на разсрочено плащане. Ако вземе заем - Марс, меркурий пренася светлина от Марс към Юпитер, т.е. взема заем и дава парите на продавача.

Невероятна  си  , СТЕЛА ,  ако  това  се  случи  ще  имам  много  да  черпя  ;)
БЕЗКРАЙНИ  БЛАГОДАРНОСТИ -  ще  разказвам  после  как  е  минало

« Отговор #392 -: Април 28, 2011, 10:02:15 pm »
Би ли погледнала и моят въпрос!
Ще приемат ли дъщеря ми на ясла на 30 май т.г. в ОДЗ Делфинче?
Благодаря!!!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #393 -: Април 28, 2011, 11:56:27 pm »

Невероятна  си  , СТЕЛА ,  ако  това  се  случи  ще  имам  много  да  черпя  ;)
БЕЗКРАЙНИ  БЛАГОДАРНОСТИ -  ще  разказвам  после  как  е  минало

Ох, не бързай да се радваш, че ми се свива "под лъжичката". Току виж не съм определила правилно сигнификаторите. При сложните хорари има по-голям риск от грешки.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #394 -: Април 29, 2011, 12:25:20 am »

Много са ми били трудни тези въпроси, най -вече що се отнася до определянето на точния сигнификатор на "детската градина", а и нямам много практика, за да видя дали работи моят начин на разсъждение. Аз разсъждавам така: детските ясли и градини са места за отглеждане и ранно възпитание на деца, следователно са по 3-ти дом. Твоята дъщеря се намира в 5-ти дом, следователно 5-ти дом става първи с управител екзалтиран Сатурн - с добри есенциални достойнства. Но струва ми се, че тук акциденталните достойнства са по-важни. В преномерираната карта Сатурн няма особени достойнства по дом. Детската ясла се управлява от юпитер, който е в разходящ аспект със Сатурн (детето). Струва ми се , че детето не е прието.

А и между другото, Луната е без курс - ще си остане в къщи. :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #395 -: Април 29, 2011, 03:52:57 am »
Стелла,да изчакаме ли луната да бъде в курс за задаване на още въпроси?
В сайта на Муси пише ,че ще е без курс до 29ти април до 20.33ч.

Мерси.

*

Stella

• 7765
« Отговор #396 -: Април 29, 2011, 03:57:39 am »

Мерси.

Ами, зависи от въпросите. Има въпроси, за които е по-добре да нямат развитие, ако това устройства питащия. Добре е обаче въпросите да се задават спонтанно в момента, в който възникнат, а не да си избираш момент. Изключение правят хорарни въпроси, които се ползват, вместо елективни. Така наречената бърза елекция с помощта на хорар.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #397 -: Април 29, 2011, 03:58:51 am »

Мерси.

Ами, зависи от въпросите. Има въпроси, за които е по-добре да нямат развитие, ако това устройства питащия. Добре е обаче въпросите да се задават спонтанно в момента, в който възникнат, а не да си избираш момент. Изключение правят хорарни въпроси, които се ползват, вместо елективни. Така наречената бърза елекция с помощта на хорар.
Аз искам пак да задам въпрос,но...се тревожа че луната не е в курс :(

« Отговор #398 -: Април 29, 2011, 04:34:24 am »

Много са ми били трудни тези въпроси, най -вече що се отнася до определянето на точния сигнификатор на "детската градина", а и нямам много практика, за да видя дали работи моят начин на разсъждение. Аз разсъждавам така: детските ясли и градини са места за отглеждане и ранно възпитание на деца, следователно са по 3-ти дом. Твоята дъщеря се намира в 5-ти дом, следователно 5-ти дом става първи с управител екзалтиран Сатурн - с добри есенциални достойнства. Но струва ми се, че тук акциденталните достойнства са по-важни. В преномерираната карта Сатурн няма особени достойнства по дом. Детската ясла се управлява от юпитер, който е в разходящ аспект със Сатурн (детето). Струва ми се , че детето не е прието.

Благодаря ти за отговора! Но се замислих, че във въпроса е спомената точно определена детска градина, а ние сме кандидатствали за 4 такива. Но предпочитаме в тази, затова така зададох въпроса. Може пък да ни приемат в друга от списъка, така че остава да чакаме резултата и ще пиша пак.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #399 -: Април 29, 2011, 04:44:31 am »

Благодаря ти за отговора! Но се замислих, че във въпроса е спомената точно определена детска градина, а ние сме кандидатствали за 4 такива. Но предпочитаме в тази, затова така зададох въпроса. Може пък да ни приемат в друга от списъка, така че остава да чакаме резултата и ще пиша пак.

Ангелче , мисля , че преди около месец съм ти отговаряла на такъв въпрос...,но не помня в коя тема... :rolleyes: Разтърси се из форума...,ако не ме лъже паметта отговора тогава беше да... ;) :blink: Успех!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците