Превет, Стела ,
След невероятната помощ относно любовите ми , Моля , помагай и на служебния фронт ... :blink:
На 30,04, ще се опитваме да продаваме една машина / за хигиенни материали /, погледни моля те ще се случи ли ?
Кой ще я продава - ти или работодателя ти, т.е. фирмата. Ако ти се идентифицираш с фирмата, гледаме 1-ви дом. Продажбата изцяло ли зависи от теб? Директно ли ще я продаваш или чрез посредник? В този хорар управителят на питащата не е добре поставен.
Да фирмата ще я продава , но мой колега и аз сме заети със сделката, т.е. ние двамата и малко повече колегата , защото инж. му стаж е по ... / т.е. той ще водеща фигура аз ще помагам и трябва да " омаяме " купувача 
Ти се управляваш от Венера, която не е добре поставена (в заточение). Не ти е лесна задачата, въпреки желанието ти да помогнеш на колегата - Венера в твоя 6-ти дом. Колегата ти е основния продавач и тъй като той продава машината, а ти само помагаш, ще преномерирам домовете и 6-ти дом става първи, тогава купувачът ще бъде по твой 12-ти дом, който става 7-ми в преномерираната карта. Сравняваме достойнствата на управителите на 6-ти и 12-ти дом (съответно 1-ви и 7-ми в преномерираната карта).
Твоят колега се управлява от Юпитер, който е силен по дом и неутрален по есенциални качества. Освен това Юпитер е без курс (неаспектиран). Твоят колега може само да се надява купувачът сам да му "падне в ръчичките" или казано иначе да дойде при него. Купувачът се управлява от Меркурий, който се намира в дома на продавача и ще направи сходящ съвпад с него. Не точно на 30-ти, а видно от картата това ще стане по-късно. може да поиска време за размисъл.
Видно от картата ти няма да можеш кой знае колко да помогнеш, защото Венера е слаба и прави опозиция с ретрограден Сатурн в дома на купувача.
Обаче сега като гледам, той този купувач е много беден - неговият втори дом се управлява от Венера (няма пари). Освен да вземе заем (Марс на трон в дома на продавача) или да вземе машината на разсрочено плащане. Ако вземе заем - Марс, меркурий пренася светлина от Марс към Юпитер, т.е. взема заем и дава парите на продавача.