Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205612 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #400 -: Април 29, 2011, 05:45:24 am »

Невероятна  си  , СТЕЛА ,  ако  това  се  случи  ще  имам  много  да  черпя  ;)
БЕЗКРАЙНИ  БЛАГОДАРНОСТИ -  ще  разказвам  после  как  е  минало

Ох, не бързай да се радваш, че ми се свива "под лъжичката". Току виж не съм определила правилно сигнификаторите. При сложните хорари има по-голям риск от грешки.  ;)
:rolleyes: :blink: :P
 нееее, до  сега  прогнозите ти  работият /ок/ поне на любовния ми фронт.  :blink: ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #401 -: Април 29, 2011, 03:06:23 pm »
Би ли погледнала и моят въпрос!
Ще приемат ли дъщеря ми на ясла на 30 май т.г. в ОДЗ Делфинче?
Благодаря!!!  :blink:

Много са ми били трудни тези въпроси, най -вече що се отнася до определянето на точния сигнификатор на "детската градина", а и нямам много практика, за да видя дали работи моят начин на разсъждение. Аз разсъждавам така: детските ясли и градини са места за отглеждане и ранно възпитание на деца, следователно са по 3-ти дом. Твоята дъщеря се намира в 5-ти дом, следователно 5-ти дом става първи с управител екзалтиран Сатурн - с добри есенциални достойнства. Но струва ми се, че тук акциденталните достойнства са по-важни. В преномерираната карта Сатурн няма особени достойнства по дом. Детската ясла се управлява от юпитер, който е в разходящ аспект със Сатурн (детето). Струва ми се , че детето не е прието.

А и между другото, Луната е без курс - ще си остане в къщи. :(
Благодаря ти за отговора! Но се замислих, че във въпроса е спомената точно определена детска градина, а ние сме кандидатствали за 4 такива. Но предпочитаме в тази, затова така зададох въпроса. Може пък да ни приемат в друга от списъка, така че остава да чакаме резултата и ще пиша пак.

Лост Енджъл, ако си задавала въпроса преди това и някой друг ти е отговорил, каква е причината да построиш нова карта точно на луна без курс. Би следвало да поставиш старата карта, щом търсиш още едно мнение по въпроса. :unsure: Иначе за всяка следваща градина/ясла се гледат производни домове. Дано да влезе НЯКЪДЕ детенцето...знам колко е трудно. :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #402 -: Април 29, 2011, 05:23:41 pm »
С лицето X ще запазим ли приятелските си отношения и занапред?

Ще ги запазите - Луната е без курс, което означава, че няма да има промяна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #403 -: Април 29, 2011, 08:48:24 pm »

Много са ми били трудни тези въпроси, най -вече що се отнася до определянето на точния сигнификатор на "детската градина", а и нямам много практика, за да видя дали работи моят начин на разсъждение. Аз разсъждавам така: детските ясли и градини са места за отглеждане и ранно възпитание на деца, следователно са по 3-ти дом. Твоята дъщеря се намира в 5-ти дом, следователно 5-ти дом става първи с управител екзалтиран Сатурн - с добри есенциални достойнства. Но струва ми се, че тук акциденталните достойнства са по-важни. В преномерираната карта Сатурн няма особени достойнства по дом. Детската ясла се управлява от юпитер, който е в разходящ аспект със Сатурн (детето). Струва ми се , че детето не е прието.

Благодаря ти за отговора! Но се замислих, че във въпроса е спомената точно определена детска градина, а ние сме кандидатствали за 4 такива. Но предпочитаме в тази, затова така зададох въпроса. Може пък да ни приемат в друга от списъка, така че остава да чакаме резултата и ще пиша пак.

Лост Енджъл, ако си задавала въпроса преди това и някой друг ти е отговорил, каква е причината да построиш нова карта точно на луна без курс. Би следвало да поставиш старата карта, щом търсиш още едно мнение по въпроса. :unsure: Иначе за всяка следваща градина/ясла се гледат производни домове. Дано да влезе НЯКЪДЕ детенцето...знам колко е трудно. :wub:
Да, зададох го когато подадохме документите, преди повече от месец. Тогава Марая ми отговори с Да, но Лили оспори резултата и ме посъветва да си задам въпроса по-късно, предвид 3-те месеца чакане за класирането. Луната тогава пак беше без курс.
Благодаря ви за отговорите!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #404 -: Април 29, 2011, 09:56:16 pm »
Задала си въпроса на Луна без курс и досега не са я приели, така ли да разбирам?
Абе тая Луна без курс понякога е скрита лимонка. Наскоро имах такъв хорарен казус, Луната беше без курс и нямаше потвърждение на въпроса, но в крайна сметка показателите в хорара не проработиха. А и въпросът беше зададен правилно и максимално ясно и точно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #405 -: Април 29, 2011, 10:07:59 pm »

Да, зададох го когато подадохме документите, преди повече от месец. Тогава Марая ми отговори с Да, но Лили оспори резултата и ме посъветва да си задам въпроса по-късно, предвид 3-те месеца чакане за класирането. Луната тогава пак беше без курс.

Лили, правилно ти е казала да си зададеш отново въпроса, щом като луната и тогава е била без курс.

Ако питам "ще си остане ли детето ми у дома" и луната е без курс - това означава "да"
Ако питам ще приемат ли детето ми в яслата и луната е без курс - това пак означава оставане в сегашното положение.
Във всички случаи няма да има развитие - "status quo" - положението си остава такова, каквото е било независимо от предприетите действия. Или, каквито и действия да предприеме питащия, това няма да доведе до промяна в положението. Т.е. ти си в период на изчакване и оттук насетне от теб нищо не зависи.
Странно, защо все си задаваш въпроса на луна без курс! Моля те уведоми ни за резултата. Ще следя с огромен интерес какво се е случило по твоя въпрос....Може да се наложи да предприемеш някакви други действия, за да се стигне до желания резултат, а това вече означава промяна в обстоятелствата.

« Отговор #406 -: Април 30, 2011, 03:51:00 am »

Лили, правилно ти е казала да си зададеш отново въпроса, щом като луната и тогава е била без курс.

Ако питам "ще си остане ли детето ми у дома" и луната е без курс - това означава "да"
Ако питам ще приемат ли детето ми в яслата и луната е без курс - това пак означава оставане в сегашното положение.
Във всички случаи няма да има развитие - "status quo" - положението си остава такова, каквото е било независимо от предприетите действия. Или, каквито и действия да предприеме питащия, това няма да доведе до промяна в положението. Т.е. ти си в период на изчакване и оттук насетне от теб нищо не зависи.
Странно, защо все си задаваш въпроса на луна без курс! Моля те уведоми ни за резултата. Ще следя с огромен интерес какво се е случило по твоя въпрос....Може да се наложи да предприемеш някакви други действия, за да се стигне до желания резултат, а това вече означава промяна в обстоятелствата.

Това, че пак си зададох въпроса при такава Луна и на мен ми стана интересно. Затова се чудя, дали да не подам документи и в чиста ясла - както предлагаш да предприема някакви действие за промяна на обстоятелствата!? Тогава може би ще имаме по-голям шанс.
По-горе някой беше споменал, че Луната ще е без курс до 29-ти 20 часа, демек днес. Ако задам сега въпрос за тази промяна дали няма да получа по-конкретен отговор?

« Отговор #407 -: Април 30, 2011, 03:51:25 am »
Здравейте,
давам обратна връзка по този хорар - опитвах, молих се  :angry:, надявах се, заплашвах с "Господари на ефира" ;D и нищо не стана. Все едно бях на среща с дявола :angry: Остана ми само напрежението, стреса и няколкото безсънни нощи, но поне за първи път не се предадох от раз, а опитах :blink: Въпреки всичко вярвам, че е за добро :blink: Благодаря отново на Мирабелла и Стелла :wub: :wub:

« Отговор #408 -: Април 30, 2011, 03:54:30 am »
Задала си въпроса на Луна без курс и досега не са я приели, така ли да разбирам?
Абе тая Луна без курс понякога е скрита лимонка. Наскоро имах такъв хорарен казус, Луната беше без курс и нямаше потвърждение на въпроса, но в крайна сметка показателите в хорара не проработиха. А и въпросът беше зададен правилно и максимално ясно и точно.

Не, резултата ще стане ясен на 30-ти май - след един месец.  :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #409 -: Април 30, 2011, 04:07:51 am »

Това, че пак си зададох въпроса при такава Луна и на мен ми стана интересно. Затова се чудя, дали да не подам документи и в чиста ясла - както предлагаш да предприема някакви действие за промяна на обстоятелствата!? Тогава може би ще имаме по-голям шанс.
По-горе някой беше споменал, че Луната ще е без курс до 29-ти 20 часа, демек днес. Ако задам сега въпрос за тази промяна дали няма да получа по-конкретен отговор?

Ако подадеш документи за "чиста ясла", може пак да зададеш въпроса си, но не сега, а след подаването на документите. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #410 -: Април 30, 2011, 04:10:51 am »
Здравейте,
давам обратна връзка по този хорар - опитвах, молих се  :angry:, надявах се, заплашвах с "Господари на ефира" ;D и нищо не стана. Все едно бях на среща с дявола :angry: Остана ми само напрежението, стреса и няколкото безсънни нощи, но поне за първи път не се предадох от раз, а опитах :blink: Въпреки всичко вярвам, че е за добро :blink: Благодаря отново на Мирабелла и Стелла :wub: :wub:

Аз бях скептично настроена. Управителят на 9-ти дом беше в доста по-силна позиция от теб самата в тази карта...Съжалявам за главоболията, които си претърпяла. Упехът е пред теб!

« Отговор #411 -: Април 30, 2011, 04:34:09 am »

Ако подадеш документи за "чиста ясла", може пак да зададеш въпроса си, но не сега, а след подаването на документите. ;D
Ок, благодаря ти!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #412 -: Април 30, 2011, 07:35:59 am »
Та, въпросът е: дали ще проявят претенции по тази вноска от Х лева?
« Последна редакция: Май 10, 2011, 02:57:37 pm от Shreya »

« Отговор #413 -: Април 30, 2011, 06:21:29 pm »
Твоят управител, макар и ретрограден, е по-силно поставен знаково от този на враговете ти. Няма да има опозиция между Сатурн и У9 Меркурий в рамките на знаците, а и както ти отбеляза - Луната е без курс. Не би трябвало да има развитие въпросът, т.е. не би трябвало и да се стигне до дело. На Сатурн му предстои опозиция с Венера (твой У4), така че може би още известно време ще има напрежение в дома ти покрай тази история.

Не съм сигурна в това, което пиша по-надолу.
Ако 4-ти дом представлява майка ти, а 10-ти от 4-ти - дядо ти, тогава опозицията на Венера и Сатурн по оста 3-9 може да означава открита конфронтация между двамата, спор, на който ти ще станеш свидетел. Дано не означава това, защото Венера е в по-слабата позиция от Сатурн. Венера обаче се явява диспозитор на Сатурн - дядо ти зависи в момента от майка ти... Ако майка ти е по 10-ти дом, а дядо ти - по 4-ти от 10-ти, тогава тя се управлява от Марс на трон и най-лошото е зад гърба й - опозицията със Сатурн е разходяща.

Дано се оправят нещата! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #414 -: Април 30, 2011, 10:08:34 pm »
Въпросът ми е свързан с претенции от страна на дядо ми да му се издъжи майка за един имот. Преди такива нямаше, а пари са му давани на ръка и проблеми нямахме. Но се появи една уфсъ и само му дудне колко сме лоши и последваха претенции, че им дължим еди-каква-си сума. Платихме им за последните 5 год., но пропуснахме 1-вата вноска. Та, въпросът е: дали ще проявят претенции по тази вноска от Х лева? В договора никъде не е упоменато как да става плащането и от там дойдоха недоразуменията. Грозна история е това да заплашваш собственото си дете, но такъв е животът...

Гледам Луната е без курс - засега не смеят да се обадят за каквото и да е било, освен лицемерието за рождени дни. Конфликтът се случи преди година, Луната е била в куинкокс с У1 (аз задавам въпроса от мое име). Тях (той  прави каквото му каже уфсъта) ги гледам по 7-ми (явяват се открити врагове), а съдебен иск може би по 9ти?

Постановката ти не е правилна. Въпреки, че ти си питащата, задаваш въпрос за друг човек и това налага да се преномерират домовете. Майката се управлява от Венера (твой 4-ти дом), а нейните пари (2-ри от 4-ти) - също от Венера. Бащата на майка ти се управлява от Сатурн (10-ти от 4-ти дом), а неговите пари също от Сатурн (2-ри от 10-ти). Сатурн е силен, а Венера - слаба. Двете планети са в опозиция, а всеки негативен аспект дава отговор "НЕ". Това ти го обяснявам, само за да изложа постановката на въпроса, а по тринцип се започва оттам, че луната е без курс, следователно, щом до този момент не е предявил претенции, значи няма да ги предяви.  :blink:

« Отговор #415 -: Май 01, 2011, 12:33:55 am »
Здравей Стелла
Имаме проблеми в отношенията с моя приятел-ще се запази ли връзката ни?
Предварително ти благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #416 -: Май 01, 2011, 01:43:40 am »
Здравей Стелла
Имаме проблеми в отношенията с моя приятел-ще се запази ли връзката ни?
Предварително ти благодаря!

Здравей, Пепина!
Ти се управляваш от Венера и Луна - не си добре поставена, нито по основен сигнификатор нито по отношение на луната, която те съ-управлява. Това е така по няколко причини - Венера е със слаби есенциални достойнства в дома на квезита (7-ми дом) и луната е там, т.е. ти зависиш от неговото благоволение, т.е. в неговите ръце си. В това нямаше да има проблем, ако Венера беше силна (на трон или в екзалтация). В случая, обаче ти не се чувстваш удобно в дома на квезита и не можеш да диктуваш каквото и да е, така че не се и опитвай (Венера е в заточение). Ти се управляваш също така от екзалтиран Сатурн в първи дом, който предстои да поеме опозиция от твоите сигнификатори в 7-ми. Мисля, че конфликтът предстои да се разрастне, заради опозицията по оста 1-7. Според мен ти самата си се заинатила - Сатурн опозиция Венера.

Приятелят ти се управлява от силен Марс на трон, който предстои да направи съвпад с благотворна планета - Юпитер. Всички фактори са в негова полза и ако държиш наистина на този човек, ще трябва да намериш правилния подход, защото не си в изгодна позиция. Имаш шанс и не бива да отлагаш прекалено - Луната ще прекоси Овена и последният и аспект ще бъде в съвпад с Юпитер, което е благоприятно.

Но, ако държиш на по-голямо обвързване, не е сега момента - Марс ще се изнесе от ситуацията (знака), преди Венера да го е настигнала. Съветвам те да отстъпиш и да изчакаш до следващия месец след средата на м. май, когато Марс и Венера ще си сменят позициите.

ПП. Разглеждам 7-ми дом като дом на квезита, понеже твоите сигнификатори са там, т.е. въпреки че си нарекла "приятеля ми", от което се падразбира че сте гаджета, луната те издава, че търсиш нещо повече от една романтична връзка или, че просто връзката ви вече не е в романтичен период, или че съжителствате заедно.
« Последна редакция: Май 01, 2011, 01:49:59 am от Stella »

« Отговор #417 -: Май 01, 2011, 01:46:48 am »
Благодаря ти Стела!

« Отговор #418 -: Май 01, 2011, 02:50:32 am »

Извинявай Стелла
Не искам да бъда нахална но кога предстои този съвпад на Луна и Юпитер?
Благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #419 -: Май 01, 2011, 02:55:12 am »

Извинявай Стелла
Не искам да бъда нахална но кога предстои този съвпад на Луна и Юпитер?
Благодаря!

В 18,00 часа на утрешния ден, но вече е сходящ и започва да действа. Юпитер ти управлява 3-ти дом - утре е благоприятен ден за разговор, още повече, че и Марс - У7 ще бъде в стелиума, т.е. той ще бъде благоразположен към комуникация....Само, че запомни, че той има предимство, така че не ТИ е успешен период за изясняване на взаимоотношения, заради заточението на Венера. А ако започнеш да поставяш условия (екзалтиран Сатурн в първи дом), ще бъде в твоя вреда (Сатурн в опозиция на Венера), а той ще се изнесе от ситуацията и го губиш.
« Последна редакция: Май 01, 2011, 03:02:24 am от Stella »