Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206659 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #460 -: Май 04, 2011, 09:34:05 pm »
5 май е по-благоприятна дата за козметични и разкрасителни процедури, особено ако разчитаме на по-траен ефект.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #461 -: Май 04, 2011, 11:24:09 pm »
Здравейте  всички , 
Стела  пак  за  помощ ...
Възнамерявам  на  7 май  в  15 часа  / съм  записала час при  лекар / да  ми  сложат  малко  ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА  по  лицето.
Моля  Ви  погледнете  и  кажете  " Ще  мине  ли  всичко  без  проблеми ? /  че  малко  ме  е  страх - от  неизвестното  може  би .

Ти не прочете ли в предните постове, че Луната е без курс  ;D

След като вече си записала дата и час какъв е смисъла  :mellow:

То и няма какво толкова да се случи, като мине  поне кажи
дали си заслужава цената тази скъпа процедура. Успех  :blink:
Естествени минерали и амулети

*

Uran

• 6041
« Отговор #462 -: Май 04, 2011, 11:45:27 pm »
Ще се омъжи ли до 1 година неомъжената ми сестра?
Варна 17 часа и 42 мин.
Въпроса го задавам аз.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #463 -: Май 05, 2011, 12:11:37 am »
Варна 17 часа и 42 мин.
Въпроса го задавам аз.

Изглеждаш загрижена и притеснена за нея - ретро Сатурн е близо до АС, а сигнификаторът на кверента е в знак на заточение (Венера в Овен).
Сестра ти я гледаме по 3 дом, съответно трябва да се разгледат два производни дома - 7ми от 3ти за бъдещия младоженец и 9ти от 3ти за узаконяване на връзката.
Прави ми впечателение, че гледано от 3ти дом (сестра ти) 5ти дом е пълен, като че ли в момента е повече ангажирана с романтичната страна на отношенията (ако има връзка). Ако няма връзка в момента, може да е тръгнала на лов за бъдещи кандидати (шегувам се  :blink:), но при всички положения се не би трябвало да стои и да чака безучастно и да е безразлична към този въпрос. Освен това наскоро Юпитер беше в съвпад с Марс, а Марс управлява 5ти дом за сестра ти (гледано от 3ти).
Сестра ти е представена от Юпитер, кандидат женихът трябва да е по Меркурий, който още не е излязъл от ретро сянката си. Ако в момента поддържа отношения с някой господин, въпросният още може да се ослушва и да премисля нещата преди да й отправи предложение или да не е все още наясно с бъдещите си намерения.
По-нататък Меркурий ще направи съвпад с Юпитер, т.е. ако сестра ти в момента е сама, може да срещне някой мъж. У9 (Слънцето) е перигрин и в момента на задаване на въпроса няма аспекти.
Но Луната в момента на задаване на въпроса е без курс и във фиксиран знак, затова не виждам бързо развитие на въпроса и мисля, че до една годна той няма да бъде решен. Освен това АС в хорара попада на изгорения път.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #464 -: Май 05, 2011, 12:45:29 am »
Здравейте  всички ,  
Стела  пак  за  помощ ...
Възнамерявам  на  7 май  в  15 часа  / съм  записала час при  лекар / да  ми  сложат  малко  ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА  по  лицето.
Моля  Ви  погледнете  и  кажете  " Ще  мине  ли  всичко  без  проблеми ? /  че  малко  ме  е  страх - от  неизвестното  може  би .

Построяваш карта за дата 7.05.2011 г., 15,00 часа и разглеждаш картата като елективна...така се прави в случая. От построената карта се вижда, че ти се управляваш от Меркурий, а лекарят от Юпитер - и двамата са в съвпад със заточена Венера в 8-ми дом. Аз бих изчакала венера да изледе от знака на своето заточение, преди да предприема някакви разкрасителни процедури. На всичкото отгоре на 7 май луна в Рак прави квадратура със стелиума н Овен, където са управителите на 1-ви и на 7-ми дом.

От построената от тебе карта на хорарния върос е видно, че луната е без курс, а това означава, че каквито и да са тези процедури, няма да има промяна. Ти все пак очакваш някакъв положителен ефект, нали?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #465 -: Май 05, 2011, 12:56:05 am »
И аз съм един заплес  ;D - седмицата я видях като четворка и затова написах, че следващият ден е по-добрата дата.
5 и 6 май са по-благоприятни дати от 4ти и 7ми, с оглед на желания ефект. Следващата добра дата е 9 май.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #466 -: Май 05, 2011, 12:56:41 am »
Варна 17 часа и 42 мин.
Въпроса го задавам аз.

Такаа, мацката има ли предложение? Защото ако има, луна без курс би означавала, че то ОСТАВА В СИЛА. Ако няма предложение, значи скоро няма да стане, въпреки перфектната карта - кардинални хоризонтални оси, които означават бързо развитие на въпроса. У7 - Меркурий клонящ към У1 - Юпитер в преномерираната карта.

Забелязах, че Юпитер е в градуса на възлите, които са по оста 1-7 в преномерираната карта, но не зная до каква степен да му отдавам значение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #467 -: Май 05, 2011, 01:02:04 am »
 :72: Стела е права, това е поантата на Луна без курс - отговорът зависи от фактическите обстоятелства към момента на задаване на въпроса. Ако има отправено предложение за брак, то остава в сила. Ако такова няма, ще трябва да почака.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #468 -: Май 05, 2011, 01:52:11 am »
 Има приятел софиянец (беше и колега до скоро), но тя работи в Пловдив. Той я подкукоросва да купят съвместно апартамент в София, но само Тя има пари в кеш за вноската. Доста деликатна е ситуацията.

« Отговор #469 -: Май 05, 2011, 01:59:56 am »
Ооооооо  :angry: Щом жилището ще е от нея, той да се приготви със следните вноски за следващите 20 години, които касаят само образованието на детето и това са разходи към днешна дата без инфлацията.

Детска градина - 300 лв на месец
Частно училище от 1ви до 8ми клас - 700 Е на година
"Асен Златарски" или Американския колеж - 2500 Е на година, респективно 5500 Е на година
Висше образование - поне 50 000 Е

Но може да е решил да отглежда пролетариат и да не му се наложи да плаща за този стандарт.

Извинявам се за отклонетието, но такива манипулации ме вбесяват  :angry: :angry: :angry:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #470 -: Май 05, 2011, 02:04:36 am »
Въпросът е, че няма предложение за брак, но има предложение за жилище (родителите му се развеждат и си делят семйното такова).

*

Uran

• 6041
« Отговор #471 -: Май 05, 2011, 02:07:48 am »
 Ако си "съберат" настоящите доходи, са си една стабилна средна класа, НО...работодателят им е доста изцеждащ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #472 -: Май 05, 2011, 02:09:48 am »
Въпросът е, че няма предложение за брак, но има предложение за жилище (родителите му се развеждат и си делят семйното такова).

Щом няма предложение за брак, по-скоро бих приела, че хорарът не показва развитие по зададения въпрос, поне засега.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #473 -: Май 05, 2011, 02:11:18 am »

Как да и направи предложение, ако няма къде да живее  :-[

« Отговор #474 -: Май 05, 2011, 02:47:53 am »

Как да и направи предложение, ако няма къде да живее  :-[

хахаха. Това е за бисерите, както и комнтара на Уран!  :haha: :haha: :haha:

« Отговор #475 -: Май 05, 2011, 02:51:38 am »
Оооо, сега се сещам нещо от преди 4-5 години  ;D Бях решила да оглеждам апартаменти...ама ей така. Обаче един обожател тогава реши, че съм се заела сериозно да купувам жилище и избяга  ;D Предполагам, че е решил, че ще го плаща той  :rolf:

Муунлейди, а не може ли той да купи, а тя да му предложи  ;D. Сори, ама много ме развесели това. Уран, извинявай, че на твой гръб се смея, но не е недобронамерено  :wub: :wub: :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #476 -: Май 05, 2011, 03:01:25 am »
Муунлейди, а не може ли той да купи, а тя да му предложи  ;D.

:haha: :haha: :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #477 -: Май 05, 2011, 03:09:14 am »
Муунлейди, а не може ли той да купи, а тя да му предложи  ;D.

:haha: :haha: :haha:

Абе колкото и да сте от първа класа неомъжените с добри доходи,
като се родят едно -две деца и отиваш в трета глуха....  
( колко деца отгледа Аурорче да те питам добронамерено) :P

Няма средна класа в БГ, ако си наемен работник или  имаш дребен бизнес,
само тези са фърст  с мутро-бизнесмените  :-[

( или с някой програмист, който зима от 5 бона нагоре )
« Последна редакция: Май 05, 2011, 03:14:06 am от Moonlady »

« Отговор #478 -: Май 05, 2011, 03:17:16 am »

Николко, но ако имах щях да искам моите деца да живеят по-добре от мен затова и не се тръшкам, че нямам или, че няма да имам, ако така излезе  ;)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #479 -: Май 05, 2011, 03:27:30 am »

Николко, но ако имах щях да искам моите деца да живеят по-добре от мен затова и не се тръшкам, че нямам или, че няма да имам, ако така излезе  ;)

И що рИвете после, че нямало лИбоФ, като всички гледат първо апартамента   ;D

( що теми за лИбоФ са пуснати ама Принца е един и той сЪ ожени )  ;D