Не,аз наистина се опитах да го забравя,само че балона в един момент се спука и разбрах,че не ми се получава и че го обичам.
Туй е то, да имаш Венера в съвпад със Сатурн във фиксиран знак, а на теб Венера ти управлява Асцендента. :blink: Лоялността е преди всичко, чувствата са трайни, макар и да е по-трудно разкриването им. Дано да се получи нещо между вас... Но все пак не му показвай колко силно си увлечена, ако виждаш, че на този етап не ти отвръща със същото.
Да,Благодаря,Лили! :wub:
То други етапи от тук нататък наистина няма...смисъл или ще стане или няма.А в случей,че не стане,ми остава да си страдам самичка.Аз винаги се опитвам да разкрия душата си пред него и смятам,че това би трябвало да е достатъчно,но с него не се получава,твърдоглав е.А и той знае колко съм увлечена по него,от 5/6 месеца се предполага,че го забравям и не знам какво изобщо смята,че чувствам вече към него,но мисля да му покажа как се чувствам...просто вече толкова съм се скапала,че дори сама не си вярвам,че ще стане,но сигурно има някаква малка искрица надежда в мен,щом продължавам да смятам да му кажа и да рискувам да ме отхвърли...отново.
Мога да ти дам рецепта за забравяне.
1. Първите дни след раздяла са най-тежки,но най-истински защото си даваш сметка за много неща.
2.Първите 2 седмици се връщаш към спомени и се самобичуваш. Правиш опити за обратна връзка с човека.
3. Първия месец се чувстваш самотна, различна, сама, никой не може да те разбере. Потъваш.
4. На месец и половина се показва светлина в тунела. Започваш да осъзнаваш силата, собственото си АЗ по-добре, по-дълбоко. Научила си урок, това е прекрасно! Какво харесваш в този човек? Гадното отношение? Пренебрежението? Сдържаността и не-откровенността? Обидите или обвиненията? Липсата на емоцията, чрез която той те оставя да бъдеш себе си? НЕ! Ти се обичаш, имаш един прекрасен свят и си щастлива!
5. НА 2 и 3 месец усещаш красотата на свободата, виждаш се с приятели, с роднини, излизаш, пътуваш, правиш интересни неща, смееш се. Купуваш си нови дрехи и имаш успехи в работата. Спомена от този човек тотално е избледнял.
Най-важното е сами да не подклаждаме спомена за човека и да не се впускаме в депресии. Това човек сам си го прави. Колко е различен и незаменим другия - НЯМА такова нещо! Всеки човек е заменим! Просто този за момента и пасва най-много на филма. И ако сте заедно какво? Да не мислиш че ще си по-щастлива? Човек когато си пожелава нещо, не знае какво го чака!
И най-важното - имаш ли нужда точно от такъв човек до себе си?