Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204694 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #640 -: Май 13, 2011, 03:47:55 am »
Имам и аз един хорар тук,когато имаш време и желание,ще съм ти благодарна да го погледнеш.
Нещо аз вече не вярвам,че ще стане и така съм се вкиснала...май не е точната дума,но всичко ми е под нулата...
та се питах "Ако предложа връзка на *назован по име*,ще се съгласи ли?". Не съм сигурна дали е правилно зададен въпроса,смисъл това "ако",смисъл аз съм решила да говоря с него де,но се чудя дали ще се съгласи или ще продължава с твърдоглавоста си.
Благодаря!  :58:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #641 -: Май 13, 2011, 04:33:23 am »
Въпроса ми е - Е. ли е човека от когото ще имам деца?

Много е вероятно да е. Но не изглежда да е скоро. Основно защото той чака ти да решиш кога, а ти смяташ, че трябва той да го направи. А може и той да е настоявал доскоро, ти си го рязала, а сега изведнъж се е кротнал и чака да се присетиш. И двамата сте еднакво несигурни сега, но сте хлътнали до безобразие един по друг.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #642 -: Май 13, 2011, 05:01:18 am »
Имам и аз един хорар тук,когато имаш време и желание,ще съм ти благодарна да го погледнеш.
Нещо аз вече не вярвам,че ще стане и така съм се вкиснала...май не е точната дума,но всичко ми е под нулата...
та се питах "Ако предложа връзка на *назован по име*,ще се съгласи ли?". Не съм сигурна дали е правилно зададен въпроса,смисъл това "ако",смисъл аз съм решила да говоря с него де,но се чудя дали ще се съгласи или ще продължава с твърдоглавоста си.
Благодаря!  :58:

Засега не си в изгодна позиция, не бързай. Асцендентът е на изгорения път на Слънцето. Твоят управител - Марс е  в заточение и без аксидентални достойнства. Неговият управител - Венера също е със слаби есенциални  и аксидентални качества. Взаимната рецепция между управителите на 1 и 7 дом показва, че ще получиш разбиране на принципа на "поставяне на мястото на другия", няма да те отблъсне или отхвърли но няма да бъдеш удовлетворена.  Сякаш би могла още малко да изчакаш, тъй като и двамата сте зле поставени и твърде уязвими. Луната прави сходящ тригон със Слънце в 7-ми дом, което е добър знак да му покажеш отношението си (ти си по-бързата от двете светила),  но не се зареждай с високи очаквания за сега.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #643 -: Май 13, 2011, 05:08:29 am »
Благодаря!  :58:

Засега не си в изгодна позиция, не бързай. Асцендентът е на изгорения път на Слънцето. Твоят управител - Марс е  в заточение и без аксидентални достойнства. Неговият управител - Венера също е със слаби есенциални  и аксидентални качества. Взаимната рецепция между управителите на 1 и 7 дом показва, че ще получиш разбиране на принципа на "поставяне на мястото на другия", няма да те отблъсне или отхвърли но няма да бъдеш удовлетворена.  Сякаш би могла още малко да изчакаш, тъй като и двамата сте зле поставени и твърде уязвими. Луната прави сходящ тригон със Слънце в 7-ми дом, което е добър знак да му покажеш отношението си (ти си по-бързата от двете светила),  но не се зареждай с високи очаквания за сега.

Да,да,аз ще изчакам още малко,все още е рано.Но според теб няма да има особено голям резултат или по-скоро искания от мен?Аз искам само един шанс,ама...  :( каквото му дойде. И да,аз съм тая дето все бърза и знам,че пак ще подхвана инициативата  :rolleyes:
Благодаря ти сърдечно,Стела!  :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #644 -: Май 13, 2011, 05:14:47 am »
Ласт Кис, за онова момче, което се прави на интересно, ли става въпрос?
Беше пускала и други хорари за него - дали ще ти се обади, дали да го потърсиш ти...
Мислиш ли, че целта си струва? Много ли си влюбена в него? Или сега го искаш, защото все удряш на камък с него?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #645 -: Май 13, 2011, 05:42:15 am »
Ласт Кис, за онова момче, което се прави на интересно, ли става въпрос?
Беше пускала и други хорари за него - дали ще ти се обади, дали да го потърсиш ти...
Мислиш ли, че целта си струва? Много ли си влюбена в него? Или сега го искаш, защото все удряш на камък с него?  :blink:

Да,Лили,същия е.
Не,аз наистина се опитах да го забравя,само че балона в един момент се спука и разбрах,че не ми се получава и че го обичам.А аз не се хъсъм повече,когато някой се прави на труден,напротив, бих се отказала от нещата,но там е проблема,че имам силни чувства към него,а те не искат да изчезнат  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #646 -: Май 13, 2011, 05:46:58 am »
Не,аз наистина се опитах да го забравя,само че балона в един момент се спука и разбрах,че не ми се получава и че го обичам.

Туй е то, да имаш Венера в съвпад със Сатурн във фиксиран знак, а на теб Венера ти управлява Асцендента.  :blink: Лоялността е преди всичко, чувствата са трайни, макар и да е по-трудно разкриването им. Дано да се получи нещо между вас... Но все пак не му показвай колко силно си увлечена, ако виждаш, че на този етап не ти отвръща със същото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #647 -: Май 13, 2011, 05:52:23 am »
Не,аз наистина се опитах да го забравя,само че балона в един момент се спука и разбрах,че не ми се получава и че го обичам.

Туй е то, да имаш Венера в съвпад със Сатурн във фиксиран знак, а на теб Венера ти управлява Асцендента.  :blink: Лоялността е преди всичко, чувствата са трайни, макар и да е по-трудно разкриването им. Дано да се получи нещо между вас... Но все пак не му показвай колко силно си увлечена, ако виждаш, че на този етап не ти отвръща със същото.

Да,Благодаря,Лили! :wub:
То други етапи от тук нататък наистина няма...смисъл или ще стане или няма.А в случей,че не стане,ми остава да си страдам самичка.Аз винаги се опитвам да разкрия душата си пред него и смятам,че това би трябвало да е достатъчно,но с него не се получава,твърдоглав е.А и той знае колко съм увлечена по него,от 5/6 месеца се предполага,че го забравям и не знам какво изобщо смята,че чувствам вече към него,но мисля да му покажа как се чувствам...просто вече толкова съм се скапала,че дори сама не си вярвам,че ще стане,но сигурно има някаква малка искрица надежда в мен,щом продължавам да смятам да му кажа и да рискувам да ме отхвърли...отново.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #648 -: Май 13, 2011, 05:58:55 am »
А не мислиш ли, че опитвайки се да задържиш тази твоя любов, не си даваш възможност да срещнеш друг, не по-малко достоен кандидат?  :blink: Понякога много време губим в опитите да хванем птиче, което не е долетяло за нас, а току виж сме пропуснали друго, което се кани да кацне на рамото ни...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #649 -: Май 13, 2011, 06:03:40 am »
Да,Лили,мислила съм го и това.Затова се пуснах по течението да го забравям и почти си повярвах,че съм и междувременно се огледах около себе си,но се оказа,че е станало есен,а птичките са отлетели на юг.  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #650 -: Май 13, 2011, 06:10:56 am »
...но се оказа,че е станало есен,а птичките са отлетели на юг.  :(

Недей с такъв песимизъм да подхождаш, за теб животът тепърва предстои.  :blink:
Венера в съвпад със Сатурн разцъфтява по-късно, но за сметка на това плодовете, които дава, нямат блудкав вкус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #651 -: Май 13, 2011, 06:13:50 am »

Венера в съвпад със Сатурн разцъфтява по-късно, но за сметка на това плодовете, които дава, нямат блудкав вкус.

Дано си права,Лили! :blink:
Сигурно проблемът ми е нетърпението  :-\

« Отговор #652 -: Май 13, 2011, 03:20:00 pm »
Здравейте! Преди малко си размених любезности с колежка,която се занимава с магии :'(.Да очаквам ли нещо подобно от Жана?   http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pnhfileLybOoj-u1302606127&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=13&smon=5&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #653 -: Май 13, 2011, 03:24:25 pm »
"Ако предложа връзка на *назован по име*,ще се съгласи ли?".

Лично аз не знам как се предлага връзка. Моя приятелка попитала мъжа, в когото беше лудо влюбена: "Искаш ли връзка?" и той и казал, че ще си помисли. Винаги ми е било много странно. Аз не умея да бъда толкова директна. Ако двама души са привлечени един към друг, то се получава от само себе си: търсят да се докоснат, да се седнат близо един до друг, следва цунки-гунки и т.н...Това е любовната страна на нещата. Но връзките, според мен се започват по друг начин.  Или по-скоро смятам, че директния подход, някак си убива именно този период на ухажване. Аз бих поддържала връзка с този човек без да го питам. Бих го опоканила да излезем някъде на кафе, след това на кино, после ще го запозная със свои приятели, ще се опитам да вляза в неговата среда, ще поддържам връзка с общите ни познати, ще организирам партита, където ще бъде поканен и той. И ще чакам нещата да се случат естествено и от само себе си... Но това съм аз.

Ласт Кис, сега виждам, че господарите на 5-тите ви домове са в съвпад (вече разходящ), та е възможно нещо да се е зародило между вас. Ако това, обаче е онова момче, което страдало по друга жена, на него му трябва време, за да се излекува (да не бъркам казусите, че много станаха, ако бъркам, поправи ме).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #654 -: Май 13, 2011, 03:26:35 pm »
Здравейте! Преди малко си размених любезности с колежка,която се занимава с магии :'(.Да очаквам ли нещо подобно от Жана?   http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pnhfileLybOoj-u1302606127&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=13&smon=5&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Хахахахааааа! Тази твоя колежка трябва да не е с всичкия си, ако сее магии наляво и надясно. Що не вземете да си поговорите за кармата някой ден, ей така случайно? Може да и влезе нещо в главата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #655 -: Май 13, 2011, 03:28:57 pm »

Ако това е рождена карта, не и е тука мястото. В тази тема се разглеждат хорарни въпроси, а не натални карти. За хорарен въпрос се построява карта с времето и мястото на задаване на въпроса, т.е. в реално време.

« Отговор #656 -: Май 13, 2011, 03:30:05 pm »

Да,Благодаря,Лили! :wub:
То други етапи от тук нататък наистина няма...смисъл или ще стане или няма.А в случей,че не стане,ми остава да си страдам самичка.Аз винаги се опитвам да разкрия душата си пред него и смятам,че това би трябвало да е достатъчно,но с него не се получава,твърдоглав е.А и той знае колко съм увлечена по него,от 5/6 месеца се предполага,че го забравям и не знам какво изобщо смята,че чувствам вече към него,но мисля да му покажа как се чувствам...просто вече толкова съм се скапала,че дори сама не си вярвам,че ще стане,но сигурно има някаква малка искрица надежда в мен,щом продължавам да смятам да му кажа и да рискувам да ме отхвърли...отново.

Мога да ти дам рецепта за забравяне.

1. Първите дни след раздяла са най-тежки,но най-истински защото си даваш сметка за много неща.
2.Първите 2 седмици се връщаш към спомени и се самобичуваш. Правиш опити за обратна връзка с човека.
3. Първия месец се чувстваш самотна, различна, сама, никой не може да те разбере. Потъваш.
4. На месец и половина се показва светлина в тунела. Започваш да осъзнаваш силата, собственото си АЗ по-добре, по-дълбоко. Научила си урок, това е прекрасно! Какво харесваш в този човек? Гадното отношение? Пренебрежението? Сдържаността и не-откровенността? Обидите или обвиненията? Липсата на емоцията, чрез която той те оставя да бъдеш себе си? НЕ! Ти се обичаш, имаш един прекрасен свят и си щастлива!
5. НА 2 и 3 месец усещаш красотата на свободата, виждаш се с приятели, с роднини, излизаш, пътуваш, правиш интересни неща, смееш се. Купуваш си нови дрехи и имаш успехи в работата. Спомена от този човек тотално е избледнял.

Най-важното е сами да не подклаждаме спомена за човека и да не се впускаме в депресии. Това човек сам си го прави. Колко е различен и незаменим другия - НЯМА такова нещо! Всеки човек е заменим! Просто този за момента и пасва най-много на филма. И ако сте заедно какво? Да не мислиш че ще си по-щастлива? Човек когато си пожелава нещо, не знае какво го чака!

И най-важното - имаш ли нужда точно от такъв човек до себе си?

« Отговор #657 -: Май 13, 2011, 03:33:24 pm »

Много е вероятно да е. Но не изглежда да е скоро. Основно защото той чака ти да решиш кога, а ти смяташ, че трябва той да го направи. А може и той да е настоявал доскоро, ти си го рязала, а сега изведнъж се е кротнал и чака да се присетиш. И двамата сте еднакво несигурни сега, но сте хлътнали до безобразие един по друг.

Хаххаха Дивна, ти МЕ УБИ! Точно така е както казваш! Нашата любов е от тези " не си пасвате хич по никакви хороскопи " обаче наистина много се обичаме.... Засега не бързаме с децата, но искаме и двамата. Благодаря ти!  :wub: :wub: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #658 -: Май 13, 2011, 03:35:55 pm »

Венера в съвпад със Сатурн разцъфтява по-късно, но за сметка на това плодовете, които дава, нямат блудкав вкус.[/size]

Това ми хареса много. :blink:

« Отговор #659 -: Май 13, 2011, 03:36:03 pm »
Стела,
извинявай че ще те протормозя,но имам един въпрос. Оф не знам и как се прави карта на хорарен въпрос, помагайте бре хораааа!!!

Кажи какво ти трябва като данни за да ги дам.
Ако ме ориентираш и как да направя такава карта, хем ще се науча, хем няма да досаждам отново!

принципно хорарната карта се прави както наталната - зависи обаче астрологът, който ще отговаря коя система мисля, че повечето предпочитат Региомонтанус или Кох, но има и такива, които работят по Плацидус, не са редки случайте, когато се сменят системи за "справка" :) надявам се да съм помогнала

Помогна но аз тотално се обърках...на Астро.ком, предполагам вкарвам датата, часа и мястото на които питам въпроса и тогава се показва картата или ?????

Да и отбелязваш "event".

Когато задаваш въпрос на него трябва да може да се отговори първо с да или не, отбелязваш задължително мястото и часа на задаване на въпроса. В твоя случай въпросът е некоректно зададен. Коректният въпрос би бил: "Ще имам ли деца?" и ЕДВА, ако отговорът е "ДА", тогава да попиташ "Е. ли ще бъде баща на детето ми?"....Но, когато се пита за деца е добре първо да се види наталната карта. Хорарът е твърде ориентировачен и неточен метод.

Обичам те, ти си слънце! Благодаря! Дивна казва че май ще има,но ще задаваме по-натам.
Само дето в астрото не виждам никъде  event бутон или подобно....