Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206207 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #720 -: Май 14, 2011, 03:50:28 am »
Изпепеляваща, не искам да те разочаровам, но сигнификаторът на негов 5 дом-Венера е в разходящ съвпад с Юпитер (Теб)- емоциите не са толкова на макс. На Луната и предстои опозиция с Юпитер и Венера. :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #721 -: Май 14, 2011, 03:57:37 am »
Аз мисля да задам въпроса на Оушън.

Ще успее ли Оушън да намери необходимия брой чужденци за обучение по проекта в срок?

Мисля, че отговорът е "да". Оушън се управлява от Меркурий, който е в сходящ съвпад с У12 - Венера (имигрантите).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #722 -: Май 14, 2011, 04:04:27 am »
По въпроса на Уран. Според мен ситуацията е трудна,
както показваше и предишния -нерадикален хорар.

На Луната и предстои съвпад със Сатурн, който Упр. 2-дом
и последния аспект на Луната е опозиция с естествения
сигнификатор на парите - Венера....

Толкова планети в 5-дом може би показват нужда от творчески
подход за решаване на проблема - допълнителна реклама или
нещо трябва да бъде измислено като представяне
( не знам какъв ви е бизнеса може би малко инфо ще помогне)
Естествени минерали и амулети

« Отговор #723 -: Май 14, 2011, 04:05:33 am »
Изпепеляваща, не искам да те разочаровам, но сигнификаторът на негов 5 дом-Венера е в разходящ съвпад с Юпитер (Теб)- емоциите не са толкова на макс. На Луната и предстои опозиция с Юпитер и Венера. :(

какво значи тази опозиция? По скоро няма чувства към мен или...? :(

*

Diyana

• 2705
« Отговор #724 -: Май 14, 2011, 04:10:06 am »
Ще разрешим ли финасовите проблеми, които имаме по настоящем? Ние сме аз и съпругът ми.

Да, изглежда е възможно да се намери свеж ресурс чрез банков кредит, кредит от партньори или продажба на акции/дялове. Стабилизиране обаче може да се очаква след по-продължителен период от време.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #725 -: Май 14, 2011, 04:13:52 am »
По хорара на Изпепеляваща.

Мисля да пробвам първо със 7-мия дом. Той се управлява от бърза планета - Меркурий в кардинален огнен знак. Подвижен човек, който не го свърта на едно място. Положението му в 5-тия ти дом може да загатва, че има симпатии към теб. Страх ме е да използвам думата чувства, защото неговият 5-ти дом се управлява от заточена планета (Венера). Освен това управителят ти Юпитер няма специални есенциални достойства в знака на върха на 5-тия му дом. Но Венера е в огнен знак, каквато е и природата на Юпитер. Управителят на 5-тия дом в огнен знак може да говори за бързопроменливи чувства, като на първо място се поставя физическото привличане.

Управителите на 5-тите ви домове - Марс и Венера са във взаимна рецепция, но заточени. Сякаш чувствата на единия зависят изцяло от тези на другия. Обичам те, ако и ти ме обичаш. Управителите на 3-тите ви домове - Сатурн и Слънце се диспозират от една и съща планета - Венера (негов У5). Комуникацията ви е подчинена изцяло на чувствата, но засега проблемна. Заради заточеното положение на Венера не сте в състояние да изразите онова, което чувствате. Неговият У3 няма сходящи мажорни аспекти в рамките на знака, така че предпологам, че той засега няма да проявява особена инициатива. Освен това се намира в неговия 12-ти дом - особено е затруднен в действията си - в стил "Бехлюл изчезва". Буквално е out of touch в момента, както Слънцето. Луната е в 4-ти от 7-ми дом - изглежда обмисляш да сложиш край на тези отношения. В този дом се намира и ретрограден Сатурн - ето защо ти е трудно и особено болезнено да вземеш това решение. Наличието на ретроградна планета в дома на края може да показва, че дори и да сложиш края, отново ще се върнеш към тази връзка. В началото на знака Луната е направила квинкокс с Нептун в третия ти дом. Възможно ли е послението ти към него да не е било достатъчно ясно за него? На Луната не й предстоят много положителни аспекти освен съвпад със Сатурн. Може би ще имаш възможност да поговориш с него, макар че няма сходящ аспект между вашите У3.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 04:21:42 am от Mirabella »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #726 -: Май 14, 2011, 04:18:16 am »
Ще разрешим ли финасовите проблеми, които имаме по настоящем? Ние сме аз и съпругът ми.

Да, изглежда е възможно да се намери свеж ресурс чрез банков кредит, кредит от партньори или продажба на акции/дялове.
Стабилизиране обаче може да се очаква след по-продължителен период от време.

Струва ми се, че допълнителен кредит би усложнило повече ситуацията,
а и не става бързо, но хорара има граници във времето и за близките
3 месеца не е много обнадеждаващо, за по-натам може да се гледа отново

Според мен решението е по 5-дом и Упр. на 4-дом е в 5-дом.....
и едновременно е сигнификатор на кверента

*

Uran

• 6041
« Отговор #727 -: Май 14, 2011, 04:23:22 am »
Благодаря ви.
п.п.Не смятам да тегля кредит-не виждам като как ще го върнем.
Сумата, която ме затруднява в момента е 10 пъти по-малка от тази, която сме дължали преди 10 години. :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #728 -: Май 14, 2011, 04:26:08 am »

Локус Фортуна е в 8-ми дом, което е добре. Луната - У8 клони към съвпад със Сатурн - У2, което е добре в краткосрочен план. Ще има глътка въздух или свежа инжекция, обаче последният аспект на Луната е опозиция с Венера в 5-ти дом. Не очаквайте печалби и нови инвестиции, дори да си върнете въпросния дълг, което аз смятам, че ще стане.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #729 -: Май 14, 2011, 04:31:51 am »
И аз съм на същото мнение като тези, които се включиха досега по хорара на Уран. Затова нищо не пиша. Само ще допълня, че съвпадът на Луна и Сатурн става в 10-тия дом - дома на успеха, което дава надежда, че могат да постъпят финанси, коита да доведат до благопрятно разрешаване на проблема.

« Отговор #730 -: Май 14, 2011, 04:34:03 am »
Благодаря ти Мирабелла :)))

И в двете неша има истина, но мислч, че е по 5-ти дом - Обичам те, ако и ти ме обичаш.  В монета той наистина не проявява особен интерес и инициатива, комуникацита сащо ни е проблемна. Мисля, че все не се доразбираме. Всеки казва "това е което мисля", а всъщност не доизказва всичко и си отстоява неговото. Нензам само защо си е изтрил ФБ, това ме мъчи мен... :)

Да възможно е посланието ми да е било ясно за него. Всъщност мисля, че е точно така. Аз доста дълго време му отказвах го мотах. Сега започна той. Уж се бяхме разбрали и изчезна... Може и друга жена да има ...нензам :)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #731 -: Май 14, 2011, 04:38:41 am »
Благодаря ви.
п.п.Не смятам да тегля кредит-не виждам като как ще го върнем.
Сумата, която ме затруднява в момента е 10 пъти по-малка от тази, която сме дължали преди 10 години. :-X

Мисли Уран и ще го измислиш " края " е в твоите ръце Jpiter Упр. АСЦ и 4-дом,
много творческа задача изискваща решения по  5-дом - реклама, маркетинг,
конкурси или състезания прегледай всички значения на 5-дом....Успех !

P.S.  Може и драматична постановка да се изиграе-добре режисирана,
 консултация с адвокат е задължителна - Слънце в 6-дом Упр 9-дом
Има ли възможност за съвместна дейност или мероприятие с кредитора,
като идея за временно сътрудничество......
« Последна редакция: Май 14, 2011, 04:55:58 am от Moonlady »

*

holanda

« Отговор #732 -: Май 14, 2011, 04:43:00 am »
здрасти Стела,пускам хорарчето за изпитите ,(4 на брой,2 дни)

въпросът е ''Ще взема ли изпитите успешно ?''

притесняват ме аспектите на У3  :lol:

и да,в последния момент си давам зор да уча,разчитам повече на естествените ми знания   :unsure:

« Отговор #733 -: Май 14, 2011, 04:47:18 am »
Изпепеляваща, и аз го мисля това за Фейсбука и не виждам защо. Профилът му във Фейса би трябвало да се свързва с 3-ти дом (комуникации) и 11-ти дом (интернет), също може и Меркурий и Уран. Управителите на 3-тите ви домове Сатурн и Слънце са били в квинкокс, което може и да се счете за потвърждение на загубата на комуникация. Преди това Слънцето е било в тригон с Плутон и секстил с Нептун. Марс пък е имал само секстил с Нептун. Само положителни аспекти. Плутон и Нептун като модерни управители са свързани с 6-тия и 10-тия му дом. Едно предположение - заради работата му. Може да се крие от шефа или колега.

Друга жена, ако има, можем да я търсим отново по 5-тия му дом с управител Венера. Меркурий и Венера са били в контакт в 11-тия му дом. Може да е навързал някакво приятелсто съвсем наскоро. Може и по интернет, може от нея да се крие. Управителят му Меркурий се намира в знак, където Венера е в заточение - не я вижда в особено добра светлина тази новата (ако я има). Освен че е заточена, Венера няма и сходящи мажорни аспекти освен опозиция с Луната - другата няма възможности за действия. Опозицията на Луната ще бъде и към твоя управител (и към неговия), така че и ти си в поставена в затруднена позиция от обстоятелствата. Но да знаеш, че ако я има, нейната ситуация в момента не е по-добра от твоята.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 05:22:45 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #734 -: Май 14, 2011, 04:52:53 am »
здрасти Стела,пускам хорарчето за изпитите ,(4 на брой,2 дни)

въпросът е ''Ще взема ли изпитите успешно ?''

притесняват ме аспектите на У3  :lol:

и да,в последния момент си давам зор да уча,разчитам повече на естествените ми знания
  :unsure:

Здравей, Жълтичко, тази карта на мене хич не ми говори за изпити, освен че луната клони към класическия управител на Водолея, който е на върха на 3-ти дом. Иначе ти се управляваш от детрониран Марс, който няма никакви есенциални или аксидентални достойнства (нито естествени, нито изкуствени).  :-[

*

holanda

« Отговор #735 -: Май 14, 2011, 04:56:20 am »
а,не се срами,евентуалния погром ще си е мой,но проблемо  ;)

мерси,че я погледна,мотивирах се да поуча още малко  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #736 -: Май 14, 2011, 04:58:35 am »
а,не се срами,евентуалния погром ще си е мой,но проблемо  ;)

мерси,че я погледна,мотивирах се да поуча още малко  ;D

Ма, на тоз телешки Марс дето те управлява тебе и се е кютнал в 5-ти дом, хич не му се чете май!
Успех, Слънчева!

« Отговор #737 -: Май 14, 2011, 05:32:43 am »
Благодаря ти много  :wub: Ще пиша после какво е станало  :blink:

« Отговор #738 -: Май 14, 2011, 06:39:06 am »
Оушън, къде се покри, бе човече! Луната има курс, така че можеш да си преформулираш въпроса и да си го зададеш отново. Само не питай ще намеря ли 20 човека. Не мога да ти ги преброя на хорара един по един. ;)

Ето ме бре женке, бех на концерт на 100 цигулки :)

Виж сега, аз вече намерих някакви хора тази вечер УЖ, така че набрах скорост!
Имам време всъщност до края на Юли.
Ако искате да зададем утре въпроса, аз ще направя нова карта, тъкмо да ми е свежа главата!
Абе ще се справиме бе, ако не сме такива каквито сме, никога няма да се справим!
Утре ще си пишем да видим кога има курс тази проклета Луна!

Стелке, ама зачуди ли се с имигрантите по кой дом се гледа?
Видя ли сега в каква игра те вкарах?
Хахахахха :))))

*

holanda

« Отговор #739 -: Май 14, 2011, 06:40:05 am »
Ма, на тоз телешки Марс дето те управлява тебе и се е кютнал в 5-ти дом, хич не му се чете май!
Успех, Слънчева!

мерси много,положението е поправимо де,но ми се иска да ги взема от раз ,ще видим,пък след месц и половина ще дам обратна връзка  :blink:  :wub: